30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?
Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.
Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?
“Te tök olyan vagy, mint az egyik régi szomszédom, akinek mindent a szülei meg a házastársa szülei teremtettek meg, a háztól kezdve a kocsin át a babacuccokig, aztán folyton tolja, hogy ők hol tartanak már 30 évesen, bezzeg mások :D”
Te meg tök olyan vagy, mint az egyik idi0ta ismerősöm, aki azt hiszi, hogy mindent mások teremtettek meg helyettem, csak azért, mert 30 éves koráig lődörgött, azt sem tudta, hogy mit akar az élettől.
Egy régi, KÖLTÖZHETETLEN házat örököltünk, amit saját zsebből újítottunk. Babacuccokat is magunknak vesszük. Sosem vállalnék gyereket más terhére. Foglalkozz inkább a saját dolgoddal:)
“Lehet szemét vagyok, de a 20-on X éves fiatal énem nem cserélte volna le az élményeket a kakis pelenkáért“
Sajnállak ha te csak a szaros pelenkát látod egy gyerekben. Mondjuk, normális esetben azt 2-3 év alatt elhagyják. Nálatok nem így működik? Szerencsére én a gyerekemmel, családként is tudok élményeket gyűjteni, pont ahogyan előtte is gyűjtöttem őket, mert voltam olyan szerencsés jó családban felnőni, hogy világot láttam, majd voltam olyan szerencsés, hogy 19 évesen megismertem a férjemet, akivel hosszú éveket töltöttünk kettesben, az esküvő és gyerek előtt.
Most majd jöhetnek a kommentek, miszerint én “felvágok”, közben meg nem, csak eloszlatom azt a sok marhaságot, amit ideböfögtök. Pont belőletek süt az ÉN, ÉN, ÉN mentalitás. 😄😄😄
Elég beteg lehetsz, pont te vájkálsz mások életben, de olyannyira, hogy itt hosszú oldalakon keresztül bizonygatod a kib@szott nagy SEMMIT.
Figyelj, Ferike, nyugodj meg, megkapod a mountain bike-ot. Tehát tudod mit, igazad van Ferike, te vagy a sztár, te vagy az alfa és omega, mindenki irigy rád, most pedig vedd be majd szépen a gyógyszereket, amiket a fehér köpenyes bácsik hoznak, rendben?
Igen, Ferike, nagyon szép a házad, meg a gyerekek is ügyesen szarnak már egyedül is. Hidd el, irigyek vagyunk, csak nehogy kárt tegyél magadban. 🙂
Ja, és kérdező, igen, még szerencsés is vagy, a francba!
Gazdag, fiatal, okos, művelt, irigylésre méltó minden szavad, és életed minden mozzanata!
Annyira zavar és frusztrál, hogy szavakkal le sem tudom írni.
Ó, és még a gyerekkorod is tökéletes volt! Hát komolyan, eldobom az agyam! Mindjárt sírok, hogy egy ilyen tökéletes lény egyáltalán megszólított!
Igen, te egészséges vagy, hidd el.
Csak tényleg ne tégy kárt magadban, légy szíves.
Hát egyre inkább úgy tűnik te folyton igazolni akarod magad, hogy mennyivel f...szább vagy. Nem csodálom ha ezek után leszólnak az anyukák,lehet észre sem veszed és ott is sündisznó módba kapcsolsz és egyből védekezés azzal hogy magyarázkodni. Nekem is folyton osztották az észt mindenről, hogy hogyan szoktassam,alvással,etessek míg egyszer csak azon kaptam magam, hogy már azzal kezdem a beszélgetést hogy megmagyarázom, hogy miért csinálom a dolgokat úgy ahogy én 36 évesen szültem és bár világéletemben dolgoztam,de anyám több generációs házában élek és férjem többet keress,szóval nem rendelkezem saját tulajdonnal. A házat én fogom örökölni és akkor sem én teremtettem meg hozzá a dolgokat,pedig a mi pénzünkből lett felújítva és továbbra sem érzem hogy ezt önerőből szereztem meg. No ez rád is igaz,ha nem örököltök és ha férjecskéd nem keresne jobban akkor most ti is max bérelnétek egy panel lakást,ez közel sem önerőből elért valami. Ezzel nincs gond hisz nálam is így van,de ne büszkélkedj olyasvalamivel amivel nem is kéne én sem teszem ezt hisz anyukám örökségéből és SAJÁT
telkéből lett a ház,nem az én pénzemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!