Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 feletti kismamák, olyan...

30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?

Figyelt kérdés

Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.

Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?

2022. szept. 21. 17:32
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/159 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező én a mondocon-os 136-os nem a másik habzó szájú 147-es válaszoló vagyok,ne keverj minket. Vedd észre hogy több ember válaszol.
2022. szept. 23. 17:12
 152/159 anonim ***** válasza:
79%
Nem a fiatalokat nézem le, van fiatal kismama ismerősöm, de ő nem bizonygatja nekem hogy ő mennyivel jobb. Téged nézlek le a stílusod miatt. Az elején szimpatizáltam veled, de most már egyre gyerekesebb és beképzeltebb vagy.
2022. szept. 23. 17:18
 153/159 A kérdező kommentje:

Hú! Most tényleg azt mondom, hogy hül.e vagyok. Ugyanannyi pipátok van...

Bocsi!

2022. szept. 23. 17:19
 154/159 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, jó irigyelni való életed lehet, ha ráérsz egész délután itt magyarázni, miért kellene rád irigykedni :D
2022. szept. 23. 18:20
 155/159 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem mondtam, hogy az lenne. :D De nem egyedül magyaráztam, okoska. ;)
2022. szept. 23. 21:33
 156/159 anonim ***** válasza:
76%

Nem tűnt fel, hogy minimum hárman, de inkább négyen írtunk?

Persze nyilván megnyugtatóbb azt hinni, hogy csak egyvalaki szerint vagy mentálisan sérült :D

2022. szept. 24. 09:10
 157/159 A kérdező kommentje:
🥰😘
2022. szept. 24. 10:22
 158/159 anonim ***** válasza:
100%
Smile-val meggyőző, hogy érett személyiség...
2022. szept. 24. 15:26
 159/159 anonim ***** válasza:
100%

26 eves no vagyok, 4 ev munkaviszonnyal, egy eve elunk sajat hazban a parommal. Sajat haz alatt azt ertem, hogy nem volt oneronk, hitelt vettem fel, abbol vettem egy felujitott falusi hazat. Nem lepusztult, bekoltozheto allapotban van, korahoz kepest (50-es evekben epult) egesz takaros. Ritkan hangoztatom, de en erre buszke vagyok, nekem ezt sikerult elernem. A harmadik evfordulonk idejen fogunk osszehazasodni a parommal, par honappal utana fogom letenni a gyogyszert, ez kb egy ev mulva lesz, es ha minden jol alakul, 28 eves leszek mire megszuletik a kisbabank. Nekem aztan mindegy, ki hany evesen szul, vannak persze vegletek, de ugy ahogy 16 evesen sem akartam szulni, 46 evesen sem akarok mar. Felesleges egymast szidni, az en eletemet ugyan nem befolyasolja semmiben, hogy valaki 30 vagy 40 evesen lesz szulo. Egyebkent a parom eloszor 30 evesen lett apa, szerintem neki az meg korai volt. Mire megszuletik a masodik gyereke (ahogy emlitettem, ha minden a terv szerint alakul) 39 eves lesz, sokkal felnottebb es erettebb gondolkodassal, mint 30 evesen.

Amit en nehezen tudok elfogadni, es ez mas tema, de valahogy nekem evek ota szurja a szememet, az a par honapos kapcsolatba valo gyerekvallalas. Ott 90%ban boritekolhato a valas/szakitas, es ugy gondolom pont azert zavar a dolog, mert szerencsetlen gyerek fogja megszivni. Az en kornyezetemben az utobbi par evben nagyon megszaporodott ez a dolog, es sorra mennek szet az ilyen parok, pareves kisgyerekkel. Nekem valahogy borzaszto ezt latni.

2022. szept. 25. 13:18
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!