30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?
Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.
Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?
Ó, igen, most jön már a butázás stb. Látom, az óvoda még tényleg egy közeli emlék.
Kettőnk közül te hiszed azt, hisz rád irigy mindenki, nem igaz?
Várom, hogy hol írtam, nekem milyen iskoláim, házam, milyen ügyes gyerekeim vannak, hol jártam stb.
Itt egyedül rólad tudjuk mindezt. :)
"Mert végképp sem elképzelhető, hogy valaki fele annyi idő alatt esetleg többet élt, mint te? És esetleg a te korodra 10 éves gyereke lesz?"
De, nekünk nem fura, hogy valakinek 30 évesen 10 éves gyereke van, miért lenne fura? Te győzködsz itt minket, hogy irigynek kéne lennünk, miközben az életed bizonygatod :$
Kérdező, kb. 15 oldalon keresztül győzködsz itt minket, hogy te 23-24 éves korodra magad teremtettél meg mindent önerőből és többet megéltél, mint bárki más 30+ évesen, és már a kérdést is azért tetted fel, mert magad győzködöd, hogy más anyuka biztos irigy rád.
Szerinted egészséges ez?
Összekeversz valakivel. De segítek, nem egyedül én írok ide.
Gondolkozz már el magadon, és olvasd vissza a saját kérdésedet:
"30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?
Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.
Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?"
Valóban úgy gondolod, hogy egy ilyen kérdést egy felnőtt, érett gondolkodású nő feltesz bárkinek is? Eleve meg sem fogalmazódik benne ilyen, nemhogy az interneten keressen visszaigazolást rá vadidegenektől!
Eleve ez a "későn jött össze a baba" kontextus is undorító. Honnan tudod, hogy bárkinek is miért jött későn össze egy baba?
Neked van normális eszed? Egy romlott lelkületű, besavanyodott, óvodás szinten megrekedt sajnálatra méltó lény vagy, és sajnállak is.
Nézd látszik hogy gyerek vagy. Önerőnek nevezed,hogy örököltél egy házat amit lényegében a férjed pénzén újítottatok fel,mert 2 év munkával nekem is max 1 millió jött össze, abból meg nem lehet felújítani mindent,tuti férjed adta a pénz nagyját.
Másodszor azért vagy éretlen mert tipikus kamaszként azt hiszed az a buli ha valaki részegen fetreng,ez a mai 20-on évesek mániája,hogy az a buli ha okádsz. Hát nekem az volt a buli ha múzeumok éjszakájára mentem vagy mondoconra vagy japán dobozok koncertjére,esetleg magyar rádió jazz koncertjére. Igen nekem.ez volt a buli,tudom rém unalmas.kamasz voltam,de számomra ez volt a kaland és most a babával még a mama nézd! múzeum látogatásra sem tudok bemenni,mert nem tud elől hordózóban lenni és hátul hordozót meg nem engednek... hogy a múzeumok éjszakájáról ne is beszéljek. Aztán társas táncra jártam párommal,de most q szeparációs szorongás miatt a nagyinak sem tudom leadni szóval ez a szórakozás is bukta és ezeknél egy ml pia sincs... szóval értem azt hiszed gyerekkel több az életed,de valószínűleg csak azért mert előtte még ennél is kevesebbet szórakoztál,most meg önigazolást keresel, hogy igenis jobb hogy anya lettél. Ami persze igaz is számodra,DE ez másoknak nem lenne elég és EZÉRT szültünk később, mert nekünk fontos volt az én idő, plusz nem feltétlenül az első pasinál babáztunk le.
2 év munkával nekem is max 1 millió jött össze
Akkor sajnos közölnöm kell, hogy vagy ügyesebb vagyok a spórolásban, vagy jobb helyen tudtam elhelyezkedni, jobb fizetésért.
De ez is mennyire beteges már...azon agyalsz, hogy mennyi pénzem lehet. Engem tökre nem érdekel, hogy neked mennyi van.
Nekem sem az a buli. Én pl rock koncertekre jártam, vagy kirándulni, nyaralni, aktívan sportoltam(lovaglás, tánc) önkénteskedtem beteg gyerekek mellett az egyetem alatt az Amigos-nál. Ennek ellenére sokan mást értenek a kiélés alatt. Engem például a Mondocon teljesen hidegen hagy, míg lehet, hogy neked az lenne rém unalmas, amilyen helyekre én jártam.
Számomra is fontos volt az énidő, ezért örülök, hogy bőven adtam is belőle magamnak.
Ez a lebabázás szó, meg olyan szánalmas. Mi van akkor, ha valakinek az első szerelme, az élete párja? Ne szüljön neki csak azért, mert ki kell élnie magát? Hol ebben a logika? Én is mondjam azt, hogy te meg kétségbeesésedben, öreg fejjel a sokadik pasinak odaszültél?
Nem tűnt fel, hogy egy olyan csoportban viháncolsz, ami tele van meddőséggel, különböző gondokkal küzdő nőkkel?
Nyugodtan szembe is köpheted magad, de fel is köphetsz, és alá is állhatsz. Nem csak az IQ-d, de az érzelmi intelligenciád is a béka fertálya alatt van 5 méterrel.
Küldd csak az emojikat, te állítólag "korán érő nő".
Kérdező, senki nem agyal azon, hogy mennyi pénzed lehet, mert úgyis mindenki tudja, hogy 2 év munkával te, önmagad kb. lóf*szt sem tettél hozzá a gyerekvállaláshoz meg a házatokhoz (amit örököltél).
De vedd már észre, hogy alapból te írsz ki egy kérdést arról másoknak, irigyek-e rád. Erre fogsz élvezni este?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!