Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 feletti kismamák, olyan...

30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?

Figyelt kérdés

Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.

Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?

2022. szept. 21. 17:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/159 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is infantilis az, akiből ennyi indulatot vált ki egy ilyen párbeszéd. Ráadásul nem is voltak egyáltalán durva kommentek.
2022. szept. 21. 19:28
 52/159 anonim ***** válasza:
27%
Mi volt ebben indulatos? Hirtelen mindenki mennyire állszent lett. Eddig ment nagyban a fikázás, jaaaa és hogy most is? Nem számítottam másra. 💜
2022. szept. 21. 19:30
 53/159 anonim ***** válasza:
89%

51.

Az egyetemen meg te vagy az "öreg kinézetű" a fiatalok között, csak szólok 😉

2022. szept. 21. 19:30
 54/159 A kérdező kommentje:

54-Ha levelezőn végzi az nem olyan biztos. :D

A férjem is úgy végezte és csomó 30, 40 feletti szaktársa volt.

Az más kérdés, hogy egy 30-40+ éves nő nem öreg, max nem fiatal.

2022. szept. 21. 19:33
 55/159 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező, te pedig ne foglalkozz a negatív emberekkel. Lehet, hogy féltékenyek/ rossz időszakot élnek/ alapvetően kevésbé vagy nekik szimpatikus/ félreérted.

Vannak emberek, akik az élő fába is belekötnek. Őket kerülni kell. :)

Mindenki akkor vállal babát, amikor neki/nekik megfelelő - ehhez senkinek semmi köze. Neked jó babázást!

2022. szept. 21. 19:36
 56/159 anonim ***** válasza:
79%
Mindenesetre én nem irigylem a fiatalokat és nem nézem le mindaddig amíg nem csinálja ezt velem szemben olyan stílusban mint a 41-es. Szerintem fontos, hogy az ANYA is boldog legyen, ha ehhez buli kell vagy szakma vagy egyik sem csak lebabázni akkor legyen úgy. Ezekkel pedig addig nincs gond amíg nem kezdi el letámadni azt aki nem úgy érte ezt el ahogy ő.🤷‍♀️
2022. szept. 21. 19:39
 57/159 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyok irigy rájuk, miért is lennék. Semmilyen körülmények között nem akartam korábban édesanya lenni, mint ahogy lettem. Mindig tologattam magam előtt a "projektet". Először azt mondtam, hogy nem kell gyerek, csak majd ha 30 éves leszek. Aztán mikor az közeledett akkor kitoltam magamnak a határidőt 35-re. Onnantól már csak egyesévél húztam rá az éveket 😂 Végül 37 évesen, hirtelen felindulásból belecsaptunk a lecsóba. Imádom a gyermekem, de utólag is úgy gondolom, hogy pont jó időben született. Teljesen másról szólt az az előtti életem, nem volt hiányérzetem korábban. De tényleg, miért gondolod, hogy irigyek? Nem minden nő vágyik huszonévesen családot alapítani. Vannak, akiknek más a fontos akkor.
2022. szept. 21. 19:41
 58/159 A kérdező kommentje:

55-Köszi! Bár már annyira nem baba. :))

56-Egyetértek!

57-Nem gondolnám azt, hogy minden 30 feletti nő irigy. Igen, félreérthető volt a kérdésem. Csak vannak, akik fúrnak, meg maguknak bizonygatnak, pl a családon belül is van ilyen, de más fórumokon, vagy játszón is hallottam beszélni hasonló témakörben nőket erről.

Mert akire én nem vagyok irigy, annak nem érdekel az élete. Nyilván, most érdekelnek a 30-as nők, mert már böki az orromat, hogy sokan miért tartják kinézendőnek a “korai” szülést, vagy miért mondanak olyanokat a fiatalabbakra, hogy biztos nem önerőből lett ilyen fiatalon családja, vagy biztos válás lesz a vége. Igen, lehet, hogy nem önerőből lett ház, vagy majd idővel elválnak, de lehet, hogy nem. Én voltam már irigy, többször is az életem során, és olyankor kezdtem el hasonló gondolatokat gerjeszteni magamban.

2022. szept. 21. 19:48
 59/159 A kérdező kommentje:
Számok irrelevánsak, mert valaki azóta töröltetett.
2022. szept. 21. 19:49
 60/159 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, nem jutott még eszedbe, hogy akik azt mondják, pl. 25 alatt korai szülni és nem tették volna, azok nem feltétlenül irigyek, csak szimplán így gondolják? Nem lehet ez tényleg a véleményük, irigykedés nélkül?
2022. szept. 21. 19:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!