30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?
Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.
Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?
Egyáltalán nem. Ahogy az egyik válaszadó írta, nem tudom, mi lett volna velem a sok buli nélkül. Egyetem, bulik, nyaralások, fesztiválok...
Már ha egy hétvége kimaradt, minden bajom volt. :D
A huszonéveimet elvitte egy rossz házasság. 30 évesen találtam rá a mostani férjemre, aki minden suempontból tökéletes. 36 voltam, mikor az első fiunk született. Én akkorra lettem mentális problémáktól mentes, gondtalan önmagam. Ha huszonéves koromban szülök, az a gyerek nem lenne ép, ezt teljes komolysággal állitom. Most kiegyensúlyozott, boldog, jó anyja tudok lenni a fiainknak.
Nem irigykedem a fiatal anyákra. Amire egy kicsit irigykedem, vagyis hát inkább ugy érzem, milyen jó lett volna, ha ez nekem is megadatik, az a teljes, önazonos, boldog tizen- és huszonéves kor. Nekem nem volt ilyen, egy szenvedés volt az egész, nagyon bánt az elveaztegetett idő. De arra csak úgy simán, hogy valaki huszonévesen anya, nem tudok irigykedni. Nem látok bele a másik emberbe, nem tudhatom, boldog-e tényleg.
45- Nem tudom, mire lennél irigy, csak szimplán süt a rosszindulat belőled. :))
A 41-es szerintem egy troll. A stílusából ítélve.
Normális válaszadóknak köszi!
#41 kommentjét végigolvasva értelmet nyer, hogy miért érdemes várni a gyermekvállalással egy bizonyos fokú érettségig (habár ez nem minden esetben korfüggő).
Ez a stílus, ezek az emojik.. Most komolyan?
PS. Szintén huszonéves vagyok, mielőtt hozzácsapnál a 'csúnya, gonosz harmincas anyuka' skatulyádhoz.
Amúgy ez a buli dolog is érdekes és tök érthető indok. Én sosem voltam bulis, nem hiszem, hogy majd 30 felett megkergülök és elkezdek bulizni. Ha elmentem valahova, a sarokban unatkoztam. Igazából akkoriban, az egyetem alatt, sokan meg emiatt néztek rám ufo-ként, hogy mi az, hogy én inkább sorozatot nézek; mint fesztiválozok. Jó, a kedvenc koncertjeimen azért ott voltam, de az évi 1-2 alkalom. :D
Utazgatni most is szeretek, de lehet babával is, meg nélküle is a nagyiknak hála.
Én most lettem 30,3 éves a fiam. Az óvodában én vagyok a legfiatalabb anyuka.. Ez engem is meglepett.
Látom a szó szerint öreg kinézetű nőket babával.. Hát elborzadok.
Egyébként én meg 2 képzést elvegeztem mióta megszuletett, mert mást akarok dolgozni és most kezdtem az egyetemet már ferjjel, gyerekkel na bumm.. :D a szerelem, stabil kapcsolat és a gyerek óriási motivációt ad mindenhez. Isteni érzés csaladkent elerni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!