Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 feletti kismamák, olyan...

30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?

Figyelt kérdés

Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.

Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?

2022. szept. 21. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/159 anonim ***** válasza:
70%
Én se értem az irigység okát, 30 évesen még bőven fiatal egy nő (jobb esetben), és legalább nem lesz már depressziós attól, hogy körülötte mindenki szórakozik, csak ő nem.
2022. szept. 21. 18:04
 12/159 A kérdező kommentje:

10-es, olyanokra gondoltam, akinek az első jött össze későn. Én inkább közülük kapom a kioktatást a környezetemben-tisztelet a kivételnek-hogy mennyivel érettebb egy nő 30+ és a világért sem szültek volna fiatalabb korban. Elhiszem ha így van, csak nem tudom, minek ezt hagoztatni. Nekem is van egy határ, amit meghúztam, hogy meddig vállalnék gyereket, amin ők már túl vannak, de egyszer sem nyomtam a képükbe és ide sem fogom leírni.

Én a 25. születésnapom előtt 1 hónappal szültem.

2022. szept. 21. 18:05
 13/159 anonim ***** válasza:
69%
25 évesen még épp diplomaosztás után voltam 1-2 évvel. Hát, normál esetben ilyenkor egy ember fejében az jár, hogy keressen megfelelő munkahelyet, dolgozzon. Sőt, sokan továbbtanulnak, doktori diplomát szereznek. Nekik érdekes, nem a gyerekvállaláson jár az agyuk..😁
2022. szept. 21. 18:10
 14/159 anonim ***** válasza:
87%
Szóval önigazolàst keresel azzal, hogy aki 30 felett szült, biztos irigy rád ...kicsit sem gáz nem....
2022. szept. 21. 18:10
 15/159 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó vagyok: Jó, tudom, nem ez az átlag. Egyszerű emberek is kellenek erre a világra. Hisz szüljön mindenki, amikor szeretne.
2022. szept. 21. 18:11
 16/159 A kérdező kommentje:

Nekem 22 évesen meglett a diplomám és biztos munkahelyről jöttem el szülni, ha ennyire érdekel.

Ez is egy tipikus kapálózás, hogy akkor más mit csinált. Nem vagyunk egyformák.

Igen, önigazolást keresek, mert nem értem a miértjét a bántó beszólásoknak, vagy az önmaguk igazolásának azzal, hogy erről beszélnek. Aki nekem nem böki az orromat, azzal szemben nem kezdek el bizonygatni.

Most már böki az orromat, mert érdekel az ellenszenv miértje. Érdekel.

2022. szept. 21. 18:12
 17/159 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sokan akik 30 vagy akár 35 felett szülnek a 20-as éveikben teljesen más volt fontos, egyetem, karrier. Ők biztos nem irigykednek.

Esetleg ha élvezték a független éveiket, akkor sem irigykednek.

De a te kérdésed inkább arra irányul, hogy akik lenézik a fiatalon szülő nőket ők irigységből más másból teszik-e, ezt viszont tényleg csak az tudja elmondani, aki lenézi őket, szerintem aránylag kevés 30+ feletti kismama teszi ezt.

2022. szept. 21. 18:16
 18/159 anonim ***** válasza:
32%
Bocs, de milyen diplomát szereztél 22 évesen? Nekem nem jön ki a matek sehogysem!
2022. szept. 21. 18:18
 19/159 A kérdező kommentje:

Igen, 17-es, te értetted a lényeget.

Ezért is kérdést tettem fel és nem állítottam az irigykedés tényét, csak sokan felhúzták magukat rajta. Most lehetnék gonosz és csipkelődhetnék azzal, hogy kinek nem inge, nem veszi magára...de nem fogok.

2022. szept. 21. 18:20
 20/159 anonim ***** válasza:
78%
Én inkább olyant ismerek, aki sok mindent nem tett le az asztalra, a szülei a segge alá tettek szinte mindent és jól házasodott. Szóval szerencséje volt. Lehet végülis irigykedni rá, hogy már 25 évesen van saját háza, biztos munka, férj, család, de ez még nem ok arra, hogy valóban boldog és teljes életet él. Ilyen szempontból nem irigylésre méltó a helyzete.
2022. szept. 21. 18:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!