A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?
A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.
A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.
Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.
Hiába mondjátok neki... Ő nem akar elvált feleség lenni, mert számára az ciki.
Az nem, hogy a fél város tudni fogja, hogy apuka félrejár... :D
A férjem húzhatott volna gumit, a nő meg szedhetett volna tablettát, rakhatott volna spirált.
Nincs közöm ahhoz, hogy felcsináltatta magát a férjemmel? Hát ja, csak az én önbecsülésemet, becsületemet, büszkeségemet tették tönkre ezzel.
És magamat hogy készítsem fel arra, hogy elbuktam?
Én nem olyan nő vagyok, aki bárkinek is kellene. Csúnya vagyok, zárkózottabb, több idő kell, amíg feloldódok. Sose tetszettem senkinek se, örülök, hogy a férjemre rátaláltam. Ha ez volt gyerektelenül, akkor gyerekkel mégis kinek kellenék? Ráadásul így, hogy ez megtörtént? Majd a másik csávómat nem ellenőrizgetném? Nem félnék, hogy ő is megcsal?
Nem ahhoz kértem tanácsot, hogy mit tegyek, hanem hogy hogyan dolgozzam fel, mert lélekben nem tettem túl magam rajta 1 hónap alatt sem.
De ha már mozaikcsaládosdi: annak mi az előnye? Hogy tudnék normálisan funkcionálni egy olyan családba, ahol kimaradnak a gyerekek miatt a spontán dolgok, ráadásul el kellene viselnem más gyerekét is a zabi mellé? Plusz még a gyerekek anyját.
Mondjatok egy normális férfit, aki arra vágyott, hogy más gyerekét nevelje. Amit nem tudnék elviselni.
Akkor itt a válasz: nem lehet feldolgozni. Valamit lépni kell.
Kezdj valamit magaddal: kezdj edzeni, lefogyni, csinos abban öltözni, hajadra, sminkedre többet adni, ha ezen a téren probléma van, akkor a fogadat megcsinaltatni, stb.
En eskü csak a gyerekeket sajnálom, hogy ilyen kretén anyjuk és apjuk van...
Az apjukat nem jellemzem, aki egy megcsalasra képes, az bármire is.
az anyjuk meg... inkább hazavágja a gyerekkorukat, hamis családképet nevel beléjük, állandó feszkonak teszi ki őket. Csak azért, mert azt hiszi így család, így tartozik valakihez, így szeretik. Megsúgom, az az ember régóta nem szeret. És nyilván a külsőd is feltűnt neki, nem véletlen csalt meg. Nem akarsz elválni, ne maradj egyedül. Megsúgom, te már rég egyedül vagy ebben a kapcsolatban.
Dehát ezekszerint a férjednek sem kellesz, mégis a nyakán maradsz. Ezt a házasságot nem te barmolod szét azzal, ha emelt fővel távozol, elég ergya önbecsüléssel rendelkezel. És nem válaszoltál rá, hogy a gyerekeiteknek hogy fogjátok tálalni ezt a szitut, amikor összeáll náluk a kép?
Hogyan lehet feldolgozni? Hát szerintem úgy sehogy, hogy a férjed, meg az új családja is ott lesz "melletted" állandóan, de te tudod. 100-an mondják, hogy hülyeséget csinálsz, de te akkor is benne maradsz ebben. Akkor milyen segítséget vársz?
Menj el pszichológushoz, hogy segítsen feldolgozni.
Nem is biztos, hogy a másik nő pl tudott a családról, illetve arról, hogy még együtt vagytok.
Közvetlen közelről ismerek olyat, ahol a jómódú férfi kivett egy albérletet, gyorsan berendezte innen onnan majd azt mondta a nőnek, hogy már elköltözött otthonról szabad a pálya kettejüknek. Természetesen vállalkozóként “munkaidőben” járt össze a nővel akinek ez így egyelőre megfelelt mivel ő sem akarta még hazavinni a saját gyerekeihez, majd utána ment haza a családjához, a ház mögött parkolt, hogy ha arra megy a nő ne lássa, hogy otthon van, (indok: leöntötték a szomszéd kocsiját valami maró dologgal és félti az övét). És mintha mindenki benne lett
volna tényleg nem volt otthon onnantól a szomszéd kocsija. Persze voltak árulkodó jelek, kezdtek gyanúsak lenni dolgok és végül ki is derült, csak épp nem csak a régi családot érte meglepetés hanem kvázi az újat is, hogy kamu volt a költözés és a szabad pálya.
Erre a hazugságra alapozva viszont az a nő is tök nyugodt szívvel teherbe eshetett volna mivel hát csak a magáénak hitte a palit, anélkül hogy R-nak lenne bélyegezve.
Te jó ég ez nagyon kemény..
Hát igen, neked az a legjobb, ha a pasihoz ragaszkodsz foggal körömmel.
"csúnya vagyok".. már mindent értek. Semmi önbizalmad, féltékeny vagy a másik nőre.
Én egyedülálló anyaként adtam tanácsot. Nem azért vagyok egyedül, mert kevesen kezdenek velem. Azért, mert nem akarok velük kapcsolatot, mert nem szeretem meg őket. Mondjuk én szép vagyok és kellemes társaság, általában gyorsan megkedvelnek a férfiak, az én érzéseimből ilyenkor meg még semmi sincs..
Nem, nem úgy vannak kitalálva, hogy más gyerekét akarják nevelni. Mi sem. Egyszerűen alkalmazkodunk a helyzethez. Nem lesz tökéletes párod, olyanra sem vágyik senki, aki a zokniját naponta megszagolja, hogy már büdös e, de ha már ez van, alkalmazkodunk és kihozzuk belőle a jó oldalát. A felnőttek ilyenek. Nem tökéletest keresnek, hanem a legjobbat hozzák ki a helyzetből, amit még el tudnak fogadni. Gyereket nevelni nem túl nyerő dolog, de más gyerekével is ugyanúgy szívás sokszor, és ugyanúgy jó néha. Elég gyorsan leesik a normális embereknek, hogy a gyerek örömöt is visz a mindennapokba a szíváson kívül, így nem különösebben érdekli őket, hogy vannak. Akiket igen, azokat jobb kerülni, pszichés problémáik vannak. Normális több van, ez az oldal gyűjti csak az ilyeneket, akik nyilvánosan nem mernek véleményt formálni, mert tudják, hogy az vállalhatatlan, erkölcsileg elítélendő, kirekesztenék őket és jó sokáig titkolják azt:)
Szóval amennyiben jól néznél ki, lenne valamennyi vagyonod, lazán találnál párt bármilyen korban, pláne, hogyha 35-40 felett keresgélsz, mikor szinte mindenkinek van gyereke, és ezáltal rálátása is, hogy gyerekestül nem rosszabb, csak más. A mozaikcsaládnál többen vigyáznak a gyerekedre, így több szabadidőd van, illetve nem vagytok bezárva, új tesók, új emberek, akikre számítani lehet, kb mint egy kis miniközösség, amennyiben normális párt választottál. Vannak ellentétek is, de sok jó is jöhet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!