A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?
A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.
A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.
Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.
Igen, féltékeny vagyok rá. Nagyon szép, dekoratív. Ápolt vagyok, a megjelenésemre ügyelek, de nem vagyok nőies. A megcsalás előtt sem volt nagyon önbizalmam, most meg még úgyse. De amikor volt önbizalmam (19-20 évesen éreztem magam a legjobban a bőrömben), akkor se éreztem magam szépnek, tényleg nem vagyok szép, akárhogy is nézem.
Nekem több idő kell, míg fel tudok oldódni egy társaságban. Egy emberrel meg még nehezebb nekem, pedig ha logikusan végiggondoljuk, egy baráti társaságban kellene rosszabbul éreznem magam.
Én a férfiakkal hamarabb megtalálom a közös hangot, de csak baráti szinten, nekem sose jöttek össze a dolgok, a férjem az első.
Én nem hiszem, hogy tudnék alkalmazkodni. Más kölyke nekem nem öröm. Nézegettem yt-on videókat, Boldog Párna, meg ilyenek, egyre undorítóbb ez a családforma számomra. Pótapuka meg póttestvér... biztos, hogy nem.
Az nem egy mini közösség lenne, és pont, hogy kevesebb segítségem lenne, mert a gyerekeim apja a r-cal és a zabival lenne (a nő, akit mindenki már lassan szentté avat, tudott rólunk). Nekem idegenek segítsége nem kell. Nem kell, hogy idegenek is szeressék a gyerekeimet, én se szeretem másokét.
Egy gyereknek apa kell. Azt nem nevezném apaságnak, hogy hetente vagy kéthetente meglátogatja valaki a gyerekeit, meg elviszi játszótérre. Ez nem apaság.
Kérdező, fejezd már be tényleg ezt a zabizást... Nem érzed, hogy undorító?
Az még nem esett le, hogy a férjed akár már holnap mondhatja, hogy kalap-kabát, és találkoztok a bíróságon?
Vagy hogy fogsz így boldogan karácsonyozni, nyaralni, mellé feküdni az ágyban? Tudván, hogy lehet két órája még éppen mással csókolózott, hentergett. Ezt beveszi a gyomrod, ehhez tudsz majd alkalmazkodni?
Ennek a házasságnak már lőttek. És nem a másik hölgy miatt, vagy a kisbaba miatt, hanem mert a férjed a f..szát nem bírta a gatyájában tartani és annyi esze se volt, hogy gumit húzzon!
Ne zabizz, meg ri..bancozz, mert a férjed a legundorítóbb az egész történetben!
mert a férjed a legundorítóbb az egész történetben!
hát, szerointem meg egyre inkább a kérdező, aki most zsaorlással fogja maga mellett tartani, mert egy önző luvnya. Szar anya, pocsék példát mutat a gyerekeinek, buta, egy gyereket mocskol, aki semmiről nem tehet, nyilván feleségnek se volt egy nagy eresztés, és nem a megcsalás alapján, hanem az alapján, ahogy megnyilvánul...
Szánalom, hogy itt a férjeden kívül mindenki rossz.
A gyerekeidnek apa kell, a Kislacikának is apa kell. Szerencsétlen gyerek nem tehet arról, hogy a Te férjed egy gerinctelen alak, ugyanúgy joga van az apjához, mint a Te gyerekeidnek, és a férjed is akarja őt is.
Ezen maximum pszichológus segíthet túltenni magad, de úgysem fog sikerülni, míg te otthon ülsz és azon kattogsz hogy épp túlórázik, a haverjaival sörözik vagy mégegy gyereket csinál. Ez tönkre fog téged tenni, meg a gyerekeket is.
Mennyi idősek amúgy a gyerekeitek?
Az első pár mondatod mindig annyira értelmes hogy már-már majdnem komolyan megsajnállak, de aztán mintha valaki átvenné tőled a billentyűzetet átmész a mocskolódó idegbeteg hárpiába. Nehéz téged hova tenni.
Minden feldúltságod érthető csak az nem, hogy nem arra vetíted ki akire ki kellene. Te innentől viszont sajnos nem vagy játékos a pályán, nem sok döntési lehetőséged lesz bármiről. Az, hogy a férjed otthon marad az is max az ő döntése, de ha máshol kedvesebben szólnak hozzá oda fog hazamenni.
Nemrég nekem is elkezdte csapni a szelet egy kétgyerekes apuka, mondván otthon folyamatosan csak b..ogatva van. Én kihátráltam és még egy ölelés sem volt köztünk, de a következő nem biztos, hogy ki fog és hárpia anyu ott is ejtve lesz.
94-es Ez érthető, de az, hogy van melletted egy férfi, attól még nem lesztek jól funkcionáló család, és nem lesz szerető párod. Neked egyszerűen csak nincs önbizalmad, és szépen elmerülsz a most már a szádig érő kakiban. Az, hogy kapaszkodsz a férjedbe az számára sem lehet túl vonzó, most is megvan a félelmed, hogy lelép, ha megszületik a gyerek, de ez akár holnap is lehet, nem is értem miért ehhez kötöd.
Jó együtt maradtok, de nekik akkor is 3 gyereke lesz, ha nem is a közel jövőben, akkor is eljön az a pillanat, amikor hétvégén 3 gyereknek szeded a vasárnapi húslevest, és kénytelen leszel ebben mosolyogva részt venni, mert a gyereken nem verheted el, azt ami történt.
A férjem is egy undorító, gerinctelen senki, de ő a férjem, a gyerekeim apja.
Úgy megnéznélek titeket, hogyha ti kerülnétek ilyen helyzetbe, akkor ti csodálattal, rajongással néznétek-e a balkézről született gyereket (ha így jobb, mint a zabi...).
És úgy boldogan szedném a húslevest, hogy hétvégén a gyerekeim a rcal és a balkézről született gyerekkel lennének, és amíg én otthon főzök-mosok-takarítok, addig ők felteszik facebookra, hogy együtt esznek? Majd amikor hazajönnek a gyerekeim a "nyaralásból", akkor majd nekem állnak, mert tanulni kell meg házit csinálni? A hétvégi apuka nem fog velük leülni tanulni, nem fogja a hajukat megmosni, miközben üvöltenek, nem fogja megváltani a világot. Azok maradnak nekem, míg ő csak és kizárólag a jó dolgokat kapja a szülőségből, nekem meg marad a gürcölés, gürizés, vita, állandó harc a gyerekekkel. A r meg éli világát, beleül a jóba, amit ketten építettünk fel. Majd abban a szobában fognak henteregni, amit én rendeztem be, a zabi meg majd alszik a gyerekem szobájába, plusz van még két szoba, az exe meg annak a kutyája is odaköltözhet.
Hosszú távon 2 lehetőség közül választhatsz majd, ha a férjed melletted marad.
1, vagy odaengeded majd a kisfiút is én mentek együtt szombaton az új lego mozit nézni vagy
2, veletek megnézi szombaton, aztán velük meg megnézi vasárnap.
Utóbbi mindig az anyukával IS együtt töltött idő lesz arra mérget vehetsz. De szerintem előbb vége lesz mint ahogy a kisfiú ténylegesen vihető lesz a hétvégekre, hiszen ahogy megszületik vajon ki lesz ugrasztva ha sos helyzet van? Kórház, 2 óra felügyelet vagy csak elfogyott valami… na erre fog rámenni az a kapcsolat végérvényesen.
Mondjuk engem nagyon érdekelne, hogy a másik nő hogyan vélekedik? Akarja a férjedet?
"Úgy megnéznélek titeket, hogyha ti kerülnétek ilyen helyzetbe, akkor ti csodálattal, rajongással néznétek-e a balkézről született gyereket (ha így jobb, mint a zabi...)."
Kérdező, én sosem lennék ilyen szánalmas lábtörlő, mint te. Egyszer felmerült egy 2 éves kapcsolatomban a megcsalás gyanúja, tudtam, hogy részemről oda a bizalom. Szakítottam is még azon a héten. Nem húztam-vontam a dolgot, felesleges kifogásokat gyártva. Mert te azt csinálod. A gyerekeid mögé bújsz, közben meg csak gyáva vagy és önző.
De látom, neked hiába beszélünk.
Nem fogsz te elválni, de a házasságodnak annyi. Sosem lesztek már boldog család, ezt a férjed is tudja.
Nyakamat rá, hogy mire megszületik a kisbabájuk, már régen nem lesz veled. Mert bármennyire is fáj, az a "zabi" (látom, nem sikerült elhagyni a kifejezést) ugyanannyira a gyereke, mint a ti közös gyerekeitek. Szeretni fogja, programokat fog vele csinálni, amire lehet, hogy viszi a ti gyerekeiteket is majd.
Örömmel fogja látogatni a kisbabát, mert nem egy megkeseredett, lecsúszott nő fogja ott várni, hanem egy tiptop dekoratív hölgy. Nem véletlenül feküdt össze vele, miközben te otthon vártad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!