A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?
A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.
A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.
Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.
Miért kérdező, így mit fognak kapni a kölykeid?
Egy apát, aki hétköznap este hulla fáradtan hazaér, hétvégén pedig megy a cuki kisbabához. Azta, ezért megéri együtt maradni.
+ egy anyát, akiből süt a gyűlölet minden és mindenki iránt, aki nem saját maga. Biztos jó lesz a közeg otthon a következő években! Főleg mikor majd éjszaka beindul a szülés és a férjed boldogan megy majd a kórházba a hatalmas virágcsokorral.
Kezdem azt érezni hogy kamu ez a kérdés, mármint nagyon remélem hogy az és nincsenek ilyen elmeháborodott nők a földön :D
Hogyha mindketten kulturáltak vagytok a férjeddel akkor meg tudjátok oldani hogy a gyerekek ne sérüljenek a válás alatt.
Mi is elváltunk a férjemmel, 2 hetente hétvégén apás programok vannak, ezen kívül minden nap ő megy a gyerekekért suliba, ameddig haza nem érek pedig velük van. Közös programokat szervezünk, akkor találkoznak amikor csak akarnak.
A párod nem azért foglalkozik annyit a gyerekekkel amennyit most mert te rákényszeríted meg mert együtt laktok. Ennyit akar, tudná azt mondani hidd el hogy most nem akar fürdetni vagy ilyesmi. Ha eddig önként kivette a részét ezután is ki fogja.
Ahhoz hogy a nő miért nem vetette el a gyerekét neked az ég világon semmi közöd, ebben a sztoriban akárhogyan vergődsz is de te vagy a legkevésbé fontos, ezt sose felejtsd el ;)
51!
Megsúgom, a családod már szétesett ;)
Jelenleg a romok eltakarítása zajlik, illetve a fennmaradt romokból épül egy új palota a másik nőnek
Én azért nem hiszem, hogy kamu, mert a közvetlen környezetemben is derült ki ilyen nemrég.
És ott anyuka orvos, tehát nem egy világtalan, eltartásra kényszerülő nő.
Akkor derült ki, mikor a szerető már a 2. kislányt szülte apukának, aki amúgy büszke férj és 3 gyerekes apuka...
A férjem velünk akar maradni, de a "gyerekével" is akar majd foglalkozni, meg majd fizet gyerektartást.
Úgy derült ki, hogy egyik nap hazajött, felküldte a gyerekeket, és elmondta, hogy megcsalt, és hogy terhes a nő. Meg akarta előzni, hogy mástól tudjam meg. Amit onnan tudok, hogy a nő 14:46 perckor elküldte a pozitív tesztet egy hosszú szöveggel, hogy az én férjem az apa,ja szükséges, akkor apasági tesztet is csináltat, és hogy ő nem akar mást, csak ami a gyerekének megjár. Előtte 2 órával küldte el, mielőtt beszéltem volna a férjemmel, csak mivel nem vagyunk ismerősök, így az engedélykérések közé tette. Gondolom elmondta a r, hogy megírja nekem, és a férjem ezért állt elém, mert már nem volt értelme titkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!