A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?
A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.
A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.
Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.
Én nem értem hogy kétgyerekes anya létedre hogy utálhatod azt a szerencsétlen magzatot?! Miről tehet mégis?
Ellenben ragaszkodsz ehhez a disznóhoz, aki nemcsak hogy félrement, de gumit se húzott. Ez rád nézve akkora tiszteletlenség és szemét húzás hogy páros lábbal kellett volna kirúgnod. A gyerekeitekkel attól lehet jó a viszonya, de magadat ne alázd le ennyire...
"Mert ha elválnánk, akkor nem lennének állandó veszekedések? "
Nem. A férjed megy jobbra, te balra. A gyerekkel kapcsolatos dolgokat megbeszélitek kéthétben egyszer, és ennyi. Egymás életében nem vájkáltok.
Te nem akarod szivatni a gyerekeidet, a másik nőnek miért kellett volna "szivatni" a gyereket egy abortusszal? Bármennyire fáj, az a gyerek ugyanannyira a férjed gyereke, mint a ti közös gyerekeitek.
És hidd el, a férjed megunja egyszer ezt az egészet.
Mert attól, hogy anya vagyok, nekem minden gyereket szeretnem kell?
A kis zabi nem tehet róla, hogy zabi. Rendben. Felfogtam. De attól még, hogy nem tehet róla, nekem nem az jut eszembe az ultrahangos képét nézve, hogy jaj, amikor először mentem ultrahangra, akkor milyen csodálatos volt, és hogy örültem annak, hogy gyerekem lesz, egy csoda. Hanem az, hogy amikor a férjemet vártam, mert 39,4 fokos lázam volt, akkor éppen a Kislacika anyjával kettyintett egyet.
"Nem. A férjed megy jobbra, te balra. A gyerekkel kapcsolatos dolgokat megbeszélitek kéthétben egyszer, és ennyi. Egymás életében nem vájkáltok."
Amikor belevágtunk a családalapításba, nem az volt az álmom, hogy a gyerekeimet az apjuk 2 hetente 1x látja majd.
A legtöbb embernek nem az az álma a családról, ennek ellenére igen sok esetben így lesz!
Meg ha továbbra is ilyen idióta hozzáállásod lesz, akkor a férjed válik el töled, és adott esetben a gyerekeket is nála helyezik el, egy pszichikailag labilis nö nem alkalmas a gyereknevelésre, márpedig te böven kimeríted ennek fogalmát!
Miért, szerinted akik elválnak, azok ezt tervezték az esküvő napján?
Nagyon korlátolt vagy. Kapaszkodsz a férjedbe, mint valami kivert kutya. Közben ő akár holnap is dönthet úgy, hogy ennek itt van vége, és pakolás.
Igaziból arra sincs semmi garancia, hogy ő nem fogja magát és költözik el majd lesznek a te gyerekeid a hétvégi gyerekek.
Én is elvált szülők gyereke vagyok és apám feleségének mindig csak apám kölyke voltam, pedig egyidős (4) voltam az ő lányával. Slussz poén, hogy válás után én apával maradtam szóval nézhette is a pofám 18 éves koromig :) Néha hozzám vágott ezt-azt, hogy akadjon meg a torkomon stb.
Viszont apám velem szemben SOHA nem állt ki mellette ami nekem baromi szívmelengető volt. Ha én azt mondtam, hogy ehetetlen az ebéd és ezért nekem esett akkor apa is beleöntötte a kukába és közölte, hogy a kutyának se adná oda.
Ezt te nem fogod tudni elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!