A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?
A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.
A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.
Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.
"Mert igen is az a gyermek testesíti meg a megcsalást"
Nem, az a gyerek nem testesíti meg a megcsalást, ő egy másik személy, önálló gondolatokkal, vágyakkal, nem valaminek a megtestesülése. Inkább pont, hogy te gondolkodsz nagyon bután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!