Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjemnek mástól lesz...

A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.

A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.

Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.

2022. febr. 19. 16:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/154 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a férj lapít, mint sz..r a fűben:D

Hát neki ez a tökéletes helyzet.

Otthon asszonyka rendet tart, pesztrálja a gyerekeket, ebédet és vacsorát főz, vasal és mos rá, mindig rendezett otthon várja, ahol csak annyi dolga van, hogy vacsora után szóljon két szót a gyerekekhez, miközben bekapcsolja a tv-t.

Mellé ott a szerető, ahová már "legálisan" mehet, hiszen ott van szerelmük gyümölcse, akit nem akar majd elhanyagolni, ezért hétvégente ott lesz, néha hétköznap is meglátogatja őket munka után stb. Ez a Jolly Joker felállás neki.

2022. febr. 19. 20:33
 62/154 anonim ***** válasza:
95%
Veletek akar maradni, akkor miért félsz hogy hétvégi apa lesz nálatok?
2022. febr. 19. 20:34
 63/154 A kérdező kommentje:
Igen, persze hogy kamu, ilyeneket szoktam kitalálni, hogy aztán jót röhöghessek a kommenteken... Hát mi más lenne, de komolyan?
2022. febr. 19. 20:35
 64/154 anonim ***** válasza:
68%
Ha igaz a történet (jó eséllyel egy szava sem), nem csoda, hogy már keresett a pasi helyetted.
2022. febr. 19. 21:06
 65/154 anonim ***** válasza:
98%
Én ezt nem tudnám le nyelni!!! Bele gondoltál, h mást csókólt, ölelt szeretkezett vele, sőt még gyereket is csínál neki. És ha megy gyerek látogatóba, te otthon ketyegsz, h vajon mit csínálnak? Tudja, h a gyerekek miatt megbocsájtod, ezzel sakkban fog tartani.. És hidd el félre fog lépni!!! Te meg bele fogsz őrülni, hogy ha elmegy otthonról, vajon hova megy. Ennek a házasságnak vége!!!
2022. febr. 19. 21:07
 66/154 anonim ***** válasza:
83%

"A nő nem volt házas, de volt párkapcsolata. Nincs hozzá "közöm", de attól még meg lehet a véleményem a zabi kölykéről. Az lett volna a legjobb döntés, hogyha elveteti, nem pedig az, hogy beszüli."

Kérdező, próbálj már kissé racionálisan gondolkodni, bármennyire feldúlt is vagy. Olyan gyűlölettel beszélsz a meg nem született gyerekről, aki a legkevésbé sem tehet arról, hogy egy olyan gerinctelen f@sz hozta össze, mint a férjed, hogy az már gyomorforgató. Azt pedig továbbra sincs jogod felülbírálni, hogy a másik nő mit kezdjen a terhességével. Volt párkapcsolata, az oké, de egyrészt arról láthatóan nem sokat tudsz, másrészt az nem olyan, mint amikor valaki házasemberként, apaként ugrik be egy másik nő mellé az ágyba. Nem mentegetjük a nőt sem, de a férjed jóval nagyobb sz@rkavaró, ezt remélhetőleg te is belátod, még ha csak magadban is.

A férjed semmibe vett, megalázott ezzel a lépéssel, neked gerinced akkor lenne, ha ezek után nem megalázkodnál, hanem kiadnád az útját és arra törekednél, hogy a gyerekeidnek továbbra is szerető, törődő apja legyen. A gyerekeidnek milyen példát mutatsz? Azt, hogy egy férfi gond nélkül megcsalhatja a feleségét és semmilyen következménye nincs? Azt, hogy egy nőnek kötelessége eltűrni, ha a férje megcsalja és benne kell maradnia egy feszültségekkel teli, boldogtalan házasságban, mert ez a dolga?

Én is kezdem azt hinni, hogy nem is igaz a történet, nem lehetsz ennyire ostoba ezek után, kérdező.

2022. febr. 19. 21:34
 67/154 A kérdező kommentje:

De a férjem a férjem, a nő meg egy r. Mindegy, hogy volt-e gyerek, nem volt, a nő is megcsalta a férjét. Én azért haragszom jobban a nőre meg a gyerekre, mert ők testesítik meg azt, hogy nem vagyok nő. Mint a kérdésben leírtam, azóta már javult ahhoz a kölyökhöz való érzéseim.

Tudok racionálisan gondolkodni, ezért akarok a férjemmel maradni. Az szerinted (szerintetek) apaság, hogy a kis ZabiLaci megkapja az értékes időt, az én gyerekeim meg "hétvégi gyerekek" lesznek a "hétvégi apjukkal", munka után max 1-2 órát fog itthon tölteni, és ennyi? Vagy lehet, hogy ennyit sem?

Azzal lenne gerincem, ha adnék egy jó apát a balkézről született gyereknek?

És ha elválunk, akkor a gyerekek mit tanulnak? Hogy megkeseredett, egyedülálló vénasszonynak kell lenni, és az új gyerek sokkal fontosabb náluk?

2022. febr. 19. 22:31
 68/154 anonim ***** válasza:
71%
Undorító némber vagy. A legjobb lenne, ha a férjed a gyerekekkel együtt menne.
2022. febr. 19. 22:34
 69/154 anonim ***** válasza:
86%
Ha a férjeddel maradsz is megkeseredett boldogtalan vénasszony leszel meg így is, tartás nélkül.
2022. febr. 19. 22:38
 70/154 anonim ***** válasza:
96%

Hát elég érdekes a gondolkozásod, ne haragudj. Minden kommented arról szól, hogy azért nem akarsz elválni, mert magad mellett akarod tudni a pasast, kvázi féltékeny vagy az új családjára. Nehogy már velük legyen helyettetek... Közben nem vagy képes feldolgozni, hogy semmi jogod azt a nőt r*bancozni, akit számonkérhetnél az a férjed.

Így is porig lettél alázva a gyerekekkel együtt, de te még belemész, hogy kvázi bigámista kapcsolatban élj, csakhogy a másik csajnak se legyen jobb. Hát oké.

Csak egy kérdés. Belegondoltál abba, hogy a gyerekeiteknek hogyan fogjátok vázolni ezt az egész szitut? Szerinted ők ebben nem fognak sérülni? Igen. A válásban is sérülnének, de legalább látnák, hogy ilyen döntésnek ilyen következménye lesz. Mit fognak látni akkor, ha apuka jár a szeretőhöz, meg a féltesóhoz is és szépen összerakják a képet, hogy ez hogy jöhetett össze!? Hát nem úgy fogják megélni, hogy "de jó ez a nagy, boldog szerető család", csak szólok. :)

Anno akaratomon kívül én buktattam le apámat, hogy csalja anyámat. Én már tini voltam, de a mai napig nyögöm azokat a napokat. Életem legmeghökkentőbb, legmegalázóbb szituja volt. Én úgy éreztem apám az egész családot árulta el. Ha ebből gyerek is lett volna, én sem bocsátottam volna meg neki sosem, hiszen ezzel a gyerekeit ugyanúgy elárulja és megalázza.

Nem a nő a hülye azért, mert nem vetette el azt a gyereket. A férjed a f**z, hogy képes volt úgy félre**gni, hogy még védekezni sem volt hajlandó.

2022. febr. 19. 22:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!