A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?
A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.
A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.
Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.
Olyan "gyerek" vagyok, aki apja szarrá csalta az anyját és csak miattam nem lépett le - ez iszonyatosan nagy hiba volt! 1000x inkább lettem volna elvált szülők gyereke, mint így!
Legalább mindkettőnek lett volna esélye még fiatalon normális párt találni.
Az meg, hogy 2 gyerekkel kinek kellenél meg kinek nem nen tudhatod, az ismerőseim többsége azután ment férjhez, hogy már mástól volt 1-2 gyerekük.
Én a helyedben semmiképpen nem tűrném ezt a megaláztatást, remélem tudod, hogy ez a gyerekeidnek is megalázó
Ha ezt velem tenné a férjem, inkább maradnék egyedül és lennének szexpartnereim, ha kapcsolat nem is. Annyira nem tisztelt, hogy legalább gumit húzzon. Most meg örül, mert lényegében tehet veled bármit, maradsz a hű lábtörlője, max egy kis hisztit kell elviselni.
Egyébként is hogy gondoltad, hogy akkor ezentúl majd mintaapa lesz? Nyilván jár majd oda is, meg hozzád is, amelyik nő majd kapható a szexre, ott lesz. Ha egyik se, akkor lesz harmadik. Ennél még az egyedüllét is jobb komolyan...
Mégis melyik normális férfinek kellenének más gyerekei, de komolyan? Sokaknak még a sajátjuk se kell. Max gyerekes apáknak kellenék, akiknek szintén nem akarnám én se a gyerekét nevelni.
És akkor úgy mégis hogy élnénk? Én 4-5 gyerekkel gürcölök, közben a 2 gyerekem hol nálam, hol az apjuknál lennének, a férjem meg boldogan élne a r-cal meg a fattyúval? És akkor majd lesz nekik kis mostohatestvérkéjük, akikkel vagy kijönnek a gyerekeim, vagy nem. El kellene viselnem kettő nőt is (a mostohagyerekek meg a zabigyerek anyját). Szép egy családmodell, mondhatom.
Nyilván nem szebb az, amiben most vagyok, de nem szeretném se az elvált szülőséget, se a mozaikcsaládot, innen is meg onnan is gyerekekkel.
Igen, nem vagyok most a toppon, de dolgozom rajta, hogy jobb legyen. Kicsit depressziósnak, frusztráltnak és idegesnek érzem magam, ez minden. Ha azoktól az anyáktól, akik ütik-verik a gyerekeiket meg isznak, azoktól nem veszik el a gyereket, akkor majd pont tőlem fogják? Na ne nevettess! A gyerekeket el tudom látni.
Kérdező!
Nem kell jópofiznod sem az anyjával sem a gyerekkel.
De az, hogy a testvéreit meg a családját tiltanád a gyerektől azért elég szemét dolog.
A saját gyerekeid miért ne láthatnak a testvérüket úgy, hogy az apjuk elviszi őket?
Te csupán félsz attól hogy egyedül maradsz, ezért inkább tönkreteszed a párod, a saját és ami a legfontosabb a gyerekeid életét.
Gratulálok, igazi mintaszülő vagy ;)
És ilyen példát mutatsz a gyerekeidnek?
Nem hiszem hogy kiderült de akár fiú, akar lány, nem ezt kellene látniuk, hogy a férfi kefélhet ahova akar, gyereket is csinálhat, az nőnek meg ehhez jó képet kell vágnia.
Képzeld csak el, ha 20 év múlva ez megtörténik, milyen tanácsot adnál a saját gyerekednek?
Plusz úgy áll a helyzet, hogy mindenki rohadjon meg, aki ebben a sztoriban szereplő, csak a féreg férjednek bocsátottál meg.
Hát ez így nem jól van.
Gyerektartást úgyis fog fizetni de kell neked ez a közhangulat otthonra? Ráadásul magadat is elzárod még a lehetőségtől is , hogy boldog légy.
Együtt maradsz vele s ugyan ugy megy minden?! Szexelsz azzal az emberrel aki a csupasz f@rkát egy másik nöbe tette,s fel is csinálta?!? Annyi esze se volt hogy legalább gumit huzzon!
Szerinted ha jár majd át a nöhöz,nem fogja kezelgetni?! Nagyon naiv vagy!
És te igy akarod leélni az életed? Egy ilyen emberrel?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!