Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjemnek mástól lesz...

A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.

A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.

Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.

2022. febr. 19. 16:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/154 anonim ***** válasza:
98%

Olyan "gyerek" vagyok, aki apja szarrá csalta az anyját és csak miattam nem lépett le - ez iszonyatosan nagy hiba volt! 1000x inkább lettem volna elvált szülők gyereke, mint így!

Legalább mindkettőnek lett volna esélye még fiatalon normális párt találni.

Az meg, hogy 2 gyerekkel kinek kellenél meg kinek nem nen tudhatod, az ismerőseim többsége azután ment férjhez, hogy már mástól volt 1-2 gyerekük.

Én a helyedben semmiképpen nem tűrném ezt a megaláztatást, remélem tudod, hogy ez a gyerekeidnek is megalázó

2022. febr. 19. 18:30
 32/154 anonim ***** válasza:
97%
És még ezek után megbocsájtottál a férjednek???? Ha az én férjem csínálná ilyet, páros lábbal rugnám ki... Ezek után annyit fogtok veszekedni, és ez szerinted jó lesz a gyereknek??? Bizalom elszállt!!! Ha egyszer megcsalt, meg fog mégegyszer..!!!!
2022. febr. 19. 18:30
 33/154 anonim ***** válasza:
98%

Ha ezt velem tenné a férjem, inkább maradnék egyedül és lennének szexpartnereim, ha kapcsolat nem is. Annyira nem tisztelt, hogy legalább gumit húzzon. Most meg örül, mert lényegében tehet veled bármit, maradsz a hű lábtörlője, max egy kis hisztit kell elviselni.

Egyébként is hogy gondoltad, hogy akkor ezentúl majd mintaapa lesz? Nyilván jár majd oda is, meg hozzád is, amelyik nő majd kapható a szexre, ott lesz. Ha egyik se, akkor lesz harmadik. Ennél még az egyedüllét is jobb komolyan...

2022. febr. 19. 18:36
 34/154 anonim ***** válasza:
98%
És amikor majd megy lathatasra lacikához, gondolod hogy anyàt nem kezeli le?? De naiv vagy….
2022. febr. 19. 18:48
 35/154 anonim ***** válasza:
97%
Ja, persze, tényleg szar elvált szülők gyerekének lenni, de sokkal szarabb olyan családban felnőni, ahol anyuka egy lábtörlő, apuka meg egy féreg, őszinteség, tisztelet, boldogság, identitás nulla... Olvass már el néhány pszichológiakönyvet, könyörgök... Bocs, egy ilyen ember nem hiszem, hogy apának is jó, lehet jól jár az a gyerek, ha hetente 2x látja az apja. Ideje lenne nem magadra, hanem a gyerekedre gondolni, mert krva nagy bajai lesznek nagyobb korában mentálisan.
2022. febr. 19. 19:02
 36/154 A kérdező kommentje:

Mégis melyik normális férfinek kellenének más gyerekei, de komolyan? Sokaknak még a sajátjuk se kell. Max gyerekes apáknak kellenék, akiknek szintén nem akarnám én se a gyerekét nevelni.

És akkor úgy mégis hogy élnénk? Én 4-5 gyerekkel gürcölök, közben a 2 gyerekem hol nálam, hol az apjuknál lennének, a férjem meg boldogan élne a r-cal meg a fattyúval? És akkor majd lesz nekik kis mostohatestvérkéjük, akikkel vagy kijönnek a gyerekeim, vagy nem. El kellene viselnem kettő nőt is (a mostohagyerekek meg a zabigyerek anyját). Szép egy családmodell, mondhatom.

Nyilván nem szebb az, amiben most vagyok, de nem szeretném se az elvált szülőséget, se a mozaikcsaládot, innen is meg onnan is gyerekekkel.

Igen, nem vagyok most a toppon, de dolgozom rajta, hogy jobb legyen. Kicsit depressziósnak, frusztráltnak és idegesnek érzem magam, ez minden. Ha azoktól az anyáktól, akik ütik-verik a gyerekeiket meg isznak, azoktól nem veszik el a gyereket, akkor majd pont tőlem fogják? Na ne nevettess! A gyerekeket el tudom látni.

2022. febr. 19. 19:20
 37/154 anonim ***** válasza:
79%
Ehh, ez a stílus... lehet hogy nem véletlen nem működik ez a házasság...
2022. febr. 19. 19:20
 38/154 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező!

Nem kell jópofiznod sem az anyjával sem a gyerekkel.

De az, hogy a testvéreit meg a családját tiltanád a gyerektől azért elég szemét dolog.

A saját gyerekeid miért ne láthatnak a testvérüket úgy, hogy az apjuk elviszi őket?

Te csupán félsz attól hogy egyedül maradsz, ezért inkább tönkreteszed a párod, a saját és ami a legfontosabb a gyerekeid életét.

Gratulálok, igazi mintaszülő vagy ;)

2022. febr. 19. 19:24
 39/154 anonim ***** válasza:
97%

És ilyen példát mutatsz a gyerekeidnek?

Nem hiszem hogy kiderült de akár fiú, akar lány, nem ezt kellene látniuk, hogy a férfi kefélhet ahova akar, gyereket is csinálhat, az nőnek meg ehhez jó képet kell vágnia.

Képzeld csak el, ha 20 év múlva ez megtörténik, milyen tanácsot adnál a saját gyerekednek?

Plusz úgy áll a helyzet, hogy mindenki rohadjon meg, aki ebben a sztoriban szereplő, csak a féreg férjednek bocsátottál meg.

Hát ez így nem jól van.

Gyerektartást úgyis fog fizetni de kell neked ez a közhangulat otthonra? Ráadásul magadat is elzárod még a lehetőségtől is , hogy boldog légy.

2022. febr. 19. 19:25
 40/154 anonim ***** válasza:
97%

Együtt maradsz vele s ugyan ugy megy minden?! Szexelsz azzal az emberrel aki a csupasz f@rkát egy másik nöbe tette,s fel is csinálta?!? Annyi esze se volt hogy legalább gumit huzzon!

Szerinted ha jár majd át a nöhöz,nem fogja kezelgetni?! Nagyon naiv vagy!

És te igy akarod leélni az életed? Egy ilyen emberrel?!

2022. febr. 19. 19:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!