A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?
A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.
A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.
Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.
És most te lefekszel a ferjeddel? Ha nem, meddig fogja kibírni? Nem fog ismét megcsalni?
Ja! Én kérnek egy apasagit is! Biztos ami biztos!
35 N
Annyira vicces vagy kedves kérdező hogy azt hiszed hogy itt te döntesz arról hogy kihez megy a férjed :D
Neked valószínűleg azt mondja hogy titeket választ, a másik hölgynek pedig hogy őt.
Itt te nem befolyásolsz semmit, nem te "adsz egy jó apát", megy ő majd magától.
Haragszol a nőre meg a gyerekére, de a férjedhez ragaszkodsz, mert ártatlan??? 👏
Milyen rendes volt, hogy ő mondta el (az aktus után jó pár héttel 🤣)
Arról nem beszélt, hogy mennyit járt félre? És miért nem húzott gumit? És utána miért tudott békésen bebújni melléd az ágyba? Végülis mióta tart ez a viszony?
Én imádtam elvált szülők gyereke lenni, minden jobb volt, minthogy anyát és apát egy helyiségben tudjuk a folytonos fúrás, acsarkodás, boldogtalan kapcsolat, nem puszilták meg egymást meg ilyesmi.
Elváltként mindkettejüknek van kapcsolata, illetve vagy eddig, vagy addig tartanak, de túl tudtak lépni a dolgokon és nem 0-24ben hallgatom a szekálást, hanem találkoznak havonta és akkor általában nincs is semmi szekálás.
NAGYON jó volt, olyan mérgezett légkörben felnőni gyilkos lett volna, mint amit annó átéltünk, a folyamatos, kimondatlan, néha kimondott feszültség, ridegség, egymás kerülése.. olyan 7 voltam, mikor feltűnt, 8 mikor mondtam, hogy váljanak már el.
Átérzem a másik gyerekes dolgot, nagyon visszataszító a pasi részéről! nem a nőéről. Ő csak megtartott egy magában növekvő életet, a pasi volt az, aki gondoskodott róla, hogy ott lehessen.
Meg amúgyis, a pasi fogadott neked hűséget, ő vert át téged, nem a harmadik fél. Az ő erkölcse sem tökéletes, de ő nem tartozik neked semmivel, nem is ismer téged, nem kell tiszteletben tartania, hogy az a te pasid, mert számodra vadidegen. A te párodnak kellett volna hűségesnek lennie, és ha a hűsége csak attól függ, van e szabad muff a közelben, akkor gerinctelen. Akár megdug mást, akár nem.
Én otthagynám a pasit és kezdeném mozaikcsaládosdira hangolni a gyerekeket. Az a gyerek meg nem zabigyerek, ha úgy nézzük a te gyerekeid vannak boldogtalan kapcsolatból, ő meg szépen megszeretgette a szeretőjét. Inkább szerelemgyerek, mint a tieid. Lehet téged vett el, de az általában anyagi/biztonságos megfontolás, a megcsalás meg érzelmi alapon működik.
Én mozaikcsaládosdira hangolnám a gyerekeim, oviban kezdődnek a válások, suliban az osztály harmada elvált szülőkkel van tele, felsőtől meg szinte mindenki elvált(vagy második házasságban élnek a szülei).
Két gyerekkel is találsz társat, hacsak nem tudod, hogy miért lépett félre(ami amúgy nem mentesíti) elhíztál nagyon, nem szexeltél, igénytelen lettél vagy ilyesmi. Normális nő bármilyen korban talál társat, sőt, ő válogathat gyerekkel is a sok jelentkező közül. Nem olyan könnyű szerelmesnek lenni, mint gyerek előtt, ez az egyetlen hátulütője a dolognak.
Az utolsó nagyon jól mondja.
Nekem onnantól jött helyre az életem, hogy a szüleim elváltak végre.
Ráadásul nálunk veszekedés se volt, de a gyerek nem hülye, érzi a feszültséget.
Egyszerűen csak fogadd el: ma a házasságok nagyobb része válással végződik. A tied is ebbe a kategóriába esett. Ahol van egy félremenés meg egy ekkora sérelem, azt nem lehet megmenteni.
Ha meg ahogyan írod, anyagilag is meg tudsz lenni, akkor min gondolkodsz? Kirakat életet akarsz? Azt hiszed, nem fogja pontos tudni mindneki, hogy valójában hogyan éltek? Dehogynem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!