Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjemnek mástól lesz...

A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.

A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.

Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.

2022. febr. 19. 16:27
 121/154 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó te valamit nagyon nagyon félreértesz. Senki!!!!! nem védi a másik oldalt. Megkapta a helyes tanácsokat és azt, hogy kb mi várhat rá ha ennyire görcsösen kapaszkodik egy hamis családképbe egy féreg férfival, meg a bíztatást, hogy igen is ne dobja el minden büszkeségét és menjen le kutyába hanem legyen erős, határozott NŐ! De nem, kérdező csúnya ( ahogyan ő állítja) és csak a férjének kellhet senki másnak mert soha nem volt más az életében.

Kicsit olvasd el részletesebben a kommentelők és a kérdező válaszait.

2022. febr. 20. 23:33
 122/154 anonim ***** válasza:
28%
Nem vedik a masik not? Akkor az mi volt, hogy o csak szexelt? Akkor az mi volt, hogy o biztos nem tudta, hogy van valakije a kerdezo ferjenek? Akkor az mi volt, hogy nem tudhatja, milyen volt a nonek a kapcsolata? Akkor az mi volt, hogy a no csak megtartotta a gyereket es nem akart masnak rosszat, amikor elkuldte a nonek a terhessegi tesztet es hozza egy hosszu szoveget irt? Ezen az oldalon mindig a kerdezok a hibasak, fogadjunk ha a no irta volna ki, hogy "Segitseg, mit tegyek? Lefekudtem egy csavoval, elorol hatulrol megdongettem vele magam, mikozben a parom dolgozott, felcsinalt a szeretom, mit tegyek?", akkor meg o lenne a hibas, elviselhetetlen nember meg a luvnya.
2022. febr. 21. 06:28
 123/154 anonim ***** válasza:
83%

Én védtem a szeretőt. Ez nem azt jelenti, hogy szent ember, de a kérdezőnek semmivel sem tartozik az ég világon! A saját férjének(később derült ki, hogy neki is van férje!!) tartozott volna hűséggel, hisz neki fogadta azt, az ő érzéseiért felelős még a sajátján kívül.

Ha egyedülálló lett volna, semmit sem csinált volna rosszul, neki nem kell segíteni a pasi hűségét, vagy nem tudom hogy gondolod.. hogy minden ember legyen azon, hogy a gerinctelen pasi aki megdugna valaki mást, hűséges tudjon maradni? Szerintem kifejezetten jó is, hogy lefeküdt vele, így kiderült, hogy a pasas egy rohadék. Persze most, hogy tudom, hogy a csaj is házas, így már ő is rohadt belül..

Azt meg, hogy elmondja a feleségnek levélben(ez is elkerülte a figyelmem), szerintem tök normális dolog, ha már a gerinctelen párjának nem sikerült. Akiről tudom, hogy átverték, annak elmondom. Pláne ha a férjétől leszek terhes, ő meg úgy tesz, mintha semmi sem történt volna.

Az meg, hogy megtartotta a gyereket, amit a felelőtlen pasas hozott össze neki(bizony, a pasi csak akkor csinál fel valakit, ha akar, minden másra ott a gumi, nem a nő kötelessége arról gondoskodni, hogy a pasinak ne legyen gyereke), tök normális szintén. Terhes lett, ilyenkor senki sem tojja a kérdezőt, nem kötelessége gondoskodni sem a gyerek felnőtt apjának életéről, sem a gyerek felnőtt apjának felnőtt párjának életéről. Csak a saját és a magzat életét kell végig gondolnia. Ha nekik úgy jó(tehát elsősorban a terhes nőnek), hogy szülessen meg, akkor jó döntést hozott.

Mindjárt visszakeresem a leveles részt..

2022. febr. 21. 06:39
 124/154 anonim ***** válasza:
26%

126 valoban nem tud mit tenni a kerdezo O is tudja. Az a no azt csinal amit akar attol meg erkolcsileg vedhetetlen hiszen tudta hogy a pasinak csaladja van. Ez ugy lett volna fer ha szetmennek mar van egy bejaratott rend mar kulon haztartasban elnek stb. Egyebkent az osszes hozzaszolast elolvastam es ez a hazmester stilus ami megy itt szanalom. Oke tudjuk a ferje egy gyoker a no is de epp ezert had duhongje mar ki magat a sertett fel es NE O legyen mar a hibas ilyeneket irnak itt egyesek hogy biztos igenytelen volt meg ronda. Baszki nemar, pontosan tudjuk hogy egy gyerektelen nonek mennyivel tobb ideje van magara. Persze hogy nyugisabb volt meg szebb. A ferje egy ovodas szintjen lehet.

Egyetlen egy esetben tudom "megvedeni" a ferjet HA nem volt szex regota es sokszor hivta fel a feleseg figyelmet erre. Azt meg egy no se birja ki nemhogy egy ferfi. Es nem, nem ugyanaz az onkielegites. De meg egy se ok hogy felrement... megis ez az egyetlen ok amire azt mondom hogy meg ok

2022. febr. 21. 08:31
 125/154 anonim ***** válasza:
92%

"Úgy megnéznélek titeket, hogyha ti kerülnétek ilyen helyzetbe, akkor ti csodálattal, rajongással néznétek-e a balkézről született gyereket (ha így jobb, mint a zabi...)."

A volt férjem felcsinálta az exét a házasságunk alatt, házasságot is ígért neki. Aztán összejött egy nővel a munkahelyén, akihez lelépett. A válást leszarta gondolván, hogy majd én szépen kívárom, amíg ő kiszórakozza magát, aztán hazajön. Na ezt benézte. 3 hét alatt összeszedtem magam, aztán irány a bíróság. Elváltunk. A legjobb döntés volt. 2 év után végetért a nagy szerelem a csajjal, próbálkozott ismét nálam. Elhajtottam.

15 éve lesz idén, hogy ez a sztori lezajlott, nem találtam megfelelő társra, továbbra is egyedül vagyok, és maradok is. A lábtörlő szerepet nem nekem találták ki. Neked viszont úgy látom, hogy ez bejön. Egészségedre. Csodálatos lesz így élned, csak azért, hogy ne maradj egyedül. Nem csodálkoznék azon sem a férjed elnézve, ha még összehozna más nőkkel is pár gyereket a jövőben. Akkor nemcsak ez az egy gyerek lesz majd a gondod....

2022. febr. 21. 09:12
 126/154 anonim ***** válasza:
90%

Senki nem védtea másik nőt.

Itt arról van szó, hogy a kérdező őt hibáztatja, hogy tönkre ment az élete, holott a férje tette tönkre.

Ő most Katikát szidja, gyűlöli, pedig lehetne Erzsi, Marcsi, de itt Laci a gyökér.

2022. febr. 21. 09:43
 127/154 anonim ***** válasza:
97%

Nem védték a másik nőt, csak arra mutattak rá sokan, hogy nem korrekt csak őt hibáztatni és a férjet mentegetni, ahogy azt a kérdező teszi.

Persze, hogy a nőnek is lehetett volna annyi önbecsülése, hogy családos férfi mellé nem ugrik be az ágyba, de a férj döntése volt, hogy megcsalja a feleségét. Ha nem azzal a nővel teszi meg, akkor mással. Nehogy már mentegessünk egy ilyen gerinctelen férget.

Amúgy meg kérdező, először ezt írtad: "A nő nem volt házas, de volt párkapcsolata", aztán ezt: "a nő is megcsalta a férjét". Most akkor van férje a nőnek vagy csak utólag nagyítottad fel a sztorit?

2022. febr. 21. 13:07
 128/154 anonim ***** válasza:
5%
120 gondolom mind nős fszt szopik azért védik a ringlót. Én nem jártam még gy ahogy a kérdező, de megértem. De az is igaz hogy ha megtörténik én nem fogok semmivel foglalkozni hanem megyek (gyerek nincs)
2022. márc. 1. 15:55
 129/154 anonim ***** válasza:
76%

Nem, még sosem voltam dolgom házas, de még csak kapcsolatban élő férfival sem voltam szerető, viszont egyáltalán nem zárkózom el a lehetőségtől(szexre).

Engem már csaltak meg, egyáltalán nem okoltam a harmadik felet, azt tette, ami neki jó, ő nem tartozott nekem semmivel. Amúgyis szerencsétlen balek csaj volt, akit a tetű exem behálózott, örült annak, ami jutott neki, nem tett semmi rosszat.

Azért érzek együtt a nővel, mert van empátiám. Ajánlom neked is, hogy gondold át a dolgokat, a harmadik fél nem fogadott neked hűséget. A párod fogadott hűséget. Ha csak azért nem dug félre, mert nincs lehetősége, az nem hűség. Még külön jó is, ha "megkísértik", hogy tudd, hogy hűséges e, vagy sem. Most jó, hogy kiderült, hogy gerinctelen, megkönnyítette neked a döntést, választhatsz egy jobb életet. Attól lesz jobb, hogy a hazug csaló nélkül leszel, nem vett el több évet az életedből, és ezt mind annak a csajnak köszönheted, akit utálsz. Én hálás lennék neki, hogy a laza erkölcse miatt kiderült, hogy a párom egy szemét és félreismertem.

2022. márc. 1. 18:56
 130/154 anonim ***** válasza:
94%

Naná, hogy nős. Hiszen a férjem. Ronda dolog lenne, ha egy elvált vagy egy egyedülálló pasit vennék kezelésbe. Még ilyet...

😁

2022. márc. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!