Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjemnek mástól lesz...

A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.

A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.

Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.

2022. febr. 19. 16:27
 141/154 anonim ***** válasza:
74%

Várható volt és jó döntés is. A férjed nem volt korrekt, mert félrelépett, de amúgy tök igaza van. A kommentjeid alapján te valószínűleg eddig is azért voltál vele, mert ronda vagy, és úgy se kellenél másnak. (Te magad írtad, hogy már a gyerekek előtt is így gondoltad.)Na, a másik nőnek legalább LEHET, hogy valóban a férjed kell, nemcsak azért, hogy legyen valaki.

Amúgy 2 ilyen helyzetben lévő családot ismertem, ahol a pasi maradhatott. Mindkettőnél kettős életet élt továbbra is. Az egyiknél 1-1 gyerek mindkét oldalon. Ez tök nyíltan ment, a feleség tudta, hogy a másik anyukát is kezelgeti, ők családilag is összejártak. A másiknál 3-1 gyerek. Ott talán nem tudta a feleség, de továbbra is dugta mindkettőt. Már az összes gyerek felnőtt, a pasik továbbra is kétfelé dugtak. Az első pár azóta elvált, a második, úgy tudom, nem. Hát, egy ilyen élethez ragaszkodtál volna te annyira. Szuper.

2022. ápr. 7. 14:33
 142/154 anonim ***** válasza:
75%
Azóta mi van veletek kérdező? Hogy vagy lelkileg? Az új nővel összecsiszolódtatok már?
2022. jún. 20. 16:01
 143/154 A kérdező kommentje:

Változó, hol jobb, hol rosszabb.Azóta elköltöztem a gyerekekkel egy lyukba, amit lakásnak illik csúfolni. Azt mondta, hogy mégis inkább az új nőt választja.

Eleinte mindennap jött a gyerekeit látogatni, mióta megszületett a trónörökös kisherceg, azóta csak hébe-hóba jön. Ezt akartam elkerülni, szerettem volna, hogyha van apjuk a gyerekeimnek. Mindig mindent egyedül kell csináljak, mellette dolgozom, a kicsi még kel éjjel. Ki vagyok idegileg. De egyedül jobb, mint egy rossz kapcsolatban, nem igaz? Végtére csak családképük, apaképük, jövőképük nem lesz.

2022. jún. 20. 17:41
 144/154 anonim ***** válasza:
97%
Figyu, én is egyedül vagyok két kisgyerekkel meg 8-10 órás munkával. De nem gondolom rossznak az életemet. Szeretem a munkám, vannak barátaim, jóban vagyok a szüleimmel és más rokonokkal. Most megyek randizni az akárhányadik jelölttel, mert kiderül, hogy kelendő is vagyok. (Bár kezd kicsit zűrös lenni...:P) Egyáltalán nem hiányzik az, amit az exférjem művelt velem szerelem címszóval, az egy bántalmazó kapcsolat volt. Dettó ugyanez a hibáztatás mindenért, hogy megcsal, meghogy el merek válni, mikor már mással lakik egy éve... Persze kellett sok idő, mire kihevertem, de most már így látom, hogy van élet utána is. És a gyerekek is jól vannak szerintem. Sokkal jobban, mint amikor üvöltve rámcsapta az ajtót sértettségében meg órákig bőgtem a bűntudattól, hogy milyen rossz ember vagyok, ha nem tudok megbocsátani neki már előre is, pedig visszaköltözne. Nem hiányzik egy ilyen apakép, sem egy olyan anya képe, akit lábtörlőnek lehet használni. Jövőjük meg miért ne lenne, jól tanulnak, kedvesek, értelmesek, egészségesek, tehetségesek egy csomó mindenben. No szóval, ki fogsz te is ebből jönni és megtanulod nem az ő szemével látni magadat. Ez olyan, mint a főzés, amikor abból kell finomat csinálni, ami van a hűtőben - de ami romlott, azt nem kell belerakni, sokkal inkább a kreativitásodat.
2022. jún. 20. 17:58
 145/154 anonim ***** válasza:
88%

"De egyedül jobb, mint egy rossz kapcsolatban, nem igaz? "

Minden csak felfogás kérdése. Ha neked egy félredugó fasz kell mindenáron, akkor igen, sosem fogod megtalálni a jót, nyugalmat az életedben. És attól, hogy ott lenne veled, még nem valószínű, hogy hajlandó is lenne téged bármilyen szinten is tehermentesíteni. Szívesen.

"Végtére csak családképük, apaképük, jövőképük nem lesz."

Kva jó apakép, meg családiképük lenne egy ilyen ösztön lénnyel. De ahogy érzed.

Én örülök, hogy megszabadultam a csaló aljas fasztól. A 16 éve tartó nyugodt életemet nem adnám már fel egyetlen kandúr miatt sem. Van két kandúrom, de őket imádom. Gyönyörű feketeség és cirmos bundás. Egyetlen pasas sem ér a nyomukba.

2022. jún. 20. 18:16
 146/154 anonim ***** válasza:
89%

Azt írod, hogy változó a lelki állapotod. Gondolom most vagy a rossz állapotodban?

Nem lehet, hogy depressziós vagy? Jársz pszichológushoz? A gyerekeid hogy viselik a válást?

2022. jún. 20. 19:11
 147/154 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, veled az a baj, hogy nagyon borúsan látod a világot.

Elképzeltél egy életutat, egy családot, ami nem jött össze (lehet összejöhetett volna a sírig tartó házasság, de nem egy ilyen "férfival), de ennek ellenére csak kötöd az ebet a káróhoz.

Honnan ez a beteges ragaszkodás a dolgokhoz? Nem kötekedni akarok, csak segíteni szeretnék.

Február 19-én lett a kérdés kiírva, június 20-a van. Több, mint 3 hónapja tart ez, és azon kívül, hogy eljöttél (amit nem magadtól tettél), nincs érdemi változás.

Tedd otthonossá a "lyukat", bandázz anyukákkal, passzold le az apjuknak a gyerekeket és kezdj el végre sportolni.

2022. jún. 20. 19:17
 148/154 anonim válasza:
19%
Én a helyedben biztos hogy szeretőt tartanék, ha az ember szerelmes sokkal boldogabb, neked is jár az újdonság, és a férjed is megtette sőt ott gyerek is van, kompenzálj!
2022. aug. 22. 05:49
 149/154 anonim ***** válasza:
70%
Már külön utakon folytatják.
2022. aug. 22. 08:07
 150/154 A kérdező kommentje:
Már szétmentünk a gyerekek apjával. Még mindig nem jobb semmi.
2022. szept. 18. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!