A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?
A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.
A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.
Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.
Bocsi 102, félre
értelmeztem elsőre a kommented :D #103
Képzeld sokan vannak a helyedben, és mind állnak valahogy az egészhez. Nem neked lesz nehéz, a férjednek lesz nehéz.
Ketté kell majd szakadnia, sosem lesz nyugta, mert vagy az övével kell menni, vagy a tieiddel, vagy az egyik gyerek szülőije lesz, vagy a te gyerekeiddel kell tanulni. Több gyerek fogja nyaggatni, többe kerül az utazás, két karácsony lesz, meg ilyenek, hatalmas logisztika.
Azt hiszed elviszik nyaralni nálad meg szívnak? Miért nem viszed te is nyaralni, és akkor szívás lesz neki, hogy apával baba is van, nem csak nyugis "nagygyerekek"? Így te lennél a menőbb. Miért kellene, hogy hétvégi apuka legyen? Tessék megosztani a heteket, szállítsa haza ő a gyereket az oviból, suliban, vagy ilyesmi.
Igen, osztoznak majd a húslevesen, ha nagyritkán nálad lesznek, de neked nem lesz muszáj vigyázni az ő másikára, neki viszont magával kell vinnie a tieidet is:) Az a család szív ilyenkor többet, ahol a férfi lakik(és az a nő is) Vendégségbe menni mindig jobb, mint a sajátod otthonod megosztani idegennel.
Ki a férfival, had vigye a másik nő a gerinctelen pasast és vele minden problémát. Ez nem neked veszteség, ő kötött rossz üzletet, te csak nyertél, hogy megszabadultál tőle. Illetve gyerektartás megy neked két gyerekre, másik nőjéktől így elmegy a pénz..
A gyerek mellé nem apa kell, hanem nyugodt felnőtt ember, lehetőleg vérrokon, ebből minél több. Nem attól lesz az apjuk, hogy velük együtt lakik, sokaknak semmi kapcsolata nincs az apjával akivel egy fedél alatt élnek, mások meg alig találkoznak és imádják egymás társaságát és bizalmas viszonyban vannak az apjukkal. Ha jó apa akar lenni, akárhol lakik, képes lesz rá. Attól, hogy veletek lakik lehet szr apa.
Gondold végig, akkor szívsz, ha veletek marad, a másik nő meg akkor szív, ha vele marad. Egy rakás problémát vesz a nyakába:)
Sajnos nem vagy valami kedvelhető ember, mellé csúnya is vagy, a te érdeked lenne, hogy legyen melletted valaki, de ha egyszer kellettél valakinek, kelhetsz újra. Kezdj társaságokba járni, hátha megnő annyira az önbizalmad, hogy képes legyél kidobni a pasast.
Amúgy én tök jól elvagyok azzal a gondolattal, hogy gerinctelen pasi a gyerekem apja. Ezek mellé vicces, megbízhatatlan, intelligens, erkölcstelen, ingerlékeny, művelt, szélsőséges, vonzó. Nem tökéletes, sőt.. de nem tudom, ez miért baj. Csak a gyerekem apja, és senki sem tökéletes. Lehet, hogy az alapokhoz nem ér fel, más területeken meg túlteljesít. Szerintem lehet egyszerre nagyon negatív és nagyon pozitív véleményed. Felnőtt kapcsolatokban nem árt tudni, hogy a másik nem tökéletes.
Mert majd meg fog szakadni, mi? Majd munka után a teljes értékű gyerekeivel és a balkézről született kölyökkel is fog foglalkozni? Na persze.
A nyaralást meg nem nyaralásnak értettem, azért is raktam idézőjelbe. És az nem úgy működik, hogyha a férjem lesz..ja a szülőséget és csak hobbi szülő lesz, egy hétvégi apuka, akkor én is hobbi szülő leszek, nem csináltatok meg a gyerekekkel semmi fontosat, csakhogy menő legyek. Vannak kötelességek, szabályok, amiket be kell tartani.
Kedves kérdező, azt ugye tudod, hogy bár tisztelet a kivételnek, az apai ösztön az nem olyan, mint áh anyai ösztön. Rengeteg férfi úgy képes ott hagyni a gyerekeit, mint a huzat. Akiket korábban imádott.
Addig feszíted a húrt, hogy úgy otthagy, hogy a gyerektartáson kívül semmit nem látsz belőle.
Lesz új családja, új gyerek az aktuálisan érdekesebb nőtől. Ilyen felállásban sokan szó szerint tojnak a régi családra.
A Kislacika is teljes értékű gyerek, csak mondom.
Mitől lenne kevesebb attól, hogy házasságon kívül született?
Vele majd hétvégén jár állatkertbe, játszóházba, míg nálatok otthon ledobja magát munka után, feszült lesz, fáradt.
A látogatásokon meg a masik nővel minden rózsaszín lesz abban a pár órában.
Az egyik(te) voltál a börtön, a másik nővel meg szerelemből feküdt le.
Már vagy 30 éve minden gyerek egyenlőnek számít. Viszont bennem felmerült egy kérdés! Ha a nő is házas, akkor hogyan fogják megoldani, hogy az új gyerek ne a férje nevére kerüljön, hanem a te párod(a valódi apa) nevére?
Csak mert a feleség minden gyereke automatikusan a férj nevére kerül.
Számomra teljesen nyilvánvaló, hogy ezt nem olyan írta ki, aki ebben az élethelyzetben van, sőt biztos vagyok benne, hogy nem is nő!
Szimpla trollkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!