A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?
A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.
A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.
Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.
Hogy lehet egy családanya ilyen buta, értetlen?!
Ki nem sz.rja le, hogy fogant az a gyerek? Szerinted ha a tökély férjed veszi a kabátját te meg elé állsz hogy de hát a mi gyerekeink házasságban fogantak, számít majd bármit? Amikor félre kfélt, szerinted számított bármi a friss p.nci szagán kívül?!
Hát se te, se a családotok,se az életetek,se az esküje,semmi nem szamitott és ez után sem fog.
Van mégegy gyereke, és ez a ti családotokat fogja megmérgezni, nem az ő viszonyát az új családjához.
Minél jobban kötöd az ebet a karóhoz és jössz ezzel a háp, háp, de hat mi család vagyunk, háp, háp, házasság, háp, háp, zabigyerek, annál biztosabb hogy nem csak a férjed fog lelépni tőled, de a gyerekeid is az első adandó alkalommal.
Nekik egy nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott anya kellene, nem egy savanyú, átkokat szóró rohadt lelkű nő aki majd a vasárnapi húslevest is úgy fogja merni látogatásos hétvégeken, hogy szakadna bele abba a r.ibancba és nyilván ezt nem magában.
Nem tudom mennyi idősek a gyerekek, de ha elég nagyok, az a jobbik mert hamarosan kipattanhatnak ebből a közegből. Ha még kicsik,sanszos hogy őket is tönkre teszed magad mellett, mert nem vagy képes alkalmazkodni és mások érdekeit a sajátod elé helyezni. Jelen esetben a gyerekeid boldog hátterét a *nem fogok elvált lenni* beidegződésed elé.
El kellene válnod és pont.
Idejottel tanácsért és 100bol 97 valasz szerint el kellene válnod, nem r.bancozni meg zabigyerekezni.
Fuh kérdező, ritka ocsmány egy stílusod van. Az elején még sajnáltalak, de ezek a kommentek csak arra világítottak rá, hogy tényleg mindenki azt kapja az élettől, amit megérdemel.
Zabi, meg nem teljes értékű gyerek... Any-dat, azt.
En is egy "zabigyerek" vagyok, egy "balkezrol szuletett kolyok", ezzel ellentetben en teljes mertekben megertem a kerdezot.
A tortenet nagyvonalakban annyi, hogy apam es anyam osszeszurte a levet, mikozben apam mar tobbgyerekes csaladapa volt. Besikerultem, anyam megtartott, megszult. Apam es a csaladja soha nem fogadtak el, mindig is ereztettek velem a "zabigyerekseget". Egyszer megkerdeztem a mostohaanyamat, hogy miert nem szeretnek engem. Akkor elbeszelgettunk, es kiderult, hogy nem ram haragszik, hanem a helyzetre, aminek en ekes bizonyiteka vagyok. Ezzel nekem nem lett jobb, de legalabb megertettem, hogy mi miert van. Se apammal, se a testvereimmel nem tartottam a kapcsolatot ezek utan. A kerdezot ne luvnyazzatok, most nem tud esszeruen gondolkodni. Beszukult a tudata. Mindenre tud normalisan valaszolni, de amint a mozaik-csalad vagy a no es a gyereke kerul szoba, indulatosan ir. Kapaszkodik minden fuszalba, csak a latszatra megy (pl amikor azt irta, hogy o tudja tenni a szepet es a jot, de legbelul ugyanugy faj neki), mert tudja, hogy csak latszolag tudja elsimitani a dolgot. Szerintem ugy van vele, hogy amirol nem tud, az nem faj neki, es nem erdekelne, ha a hata mogott dongetne a not gyereklatogatas alatt, csak ne tudjon rola.
A màsik gyerek pont olyan "teljes értékű gyereke" mint a tieid. Ő nemzette, az övé ilyen szempontból tök mindegy hàzassàgban vagy sem.
Szànalomra méltó a kapàlózàsod. Akàr megbocsàtasz a férjednek, akàr nem neki màr ott is van egy gyereke, akit joga van pont úgy szeretni mint az eddigieket. Joga van làtogatni, időt tölteni vele meg mindenhez amihez egy apànak joga van, szóval ezt akàr le is nyelheted.
Vàlassz ha kell a férjed akkor ezrlekbe bele kell törődnöd, ha hallani se akarsz a nőről és a gyerekről akkor a férjedről kell lemondanod.
Kérdező!
Ha már valamelyik válaszodban szóbajött ez a mozaikcsaládos felállás, akkor elmondanám hogy én férfiként vagyok ebben és köszönöm, tökéletesen jól vagyok ;)
Nyilván mikor megházasodtam az előző feleségemmel akkor nem erre vágytam, hogy végül elváljunk, de így alakult.
Sosem volt problémám a párkeresessel, eddig egyik nőnek sem volt baja azzal hogy van gyerekem.
6 éve megismertem a mostani feleségemet, neki is van gyereke. Remekül kijön mindenki mindenkivel, közösen is szoktunk programokat szervezni.
Az a baj tudod hogy annyira zárkózottan állsz ehhez az egészhez, hogy még egy olyan férfit is elriasztanál magad mellől akinek amúgy semmi baja a gyerekeiddel.
Megpróbálhatsz együtt maradni a férjeddel, de ha eddig félrelépett akkor ezután is meg fogja tenni, csak most majd gyereklátogatásnak álcázza majd
Teljesen mindegy hogy hogyan definiálod az apaságot, a férjed megbukott ezen a téren.
Nem attól lesz valaki apa hogy ott lakik veled
Jézusom, ahogy olvasom a kommentjeidet kérdező egyre szánalmasabb vagy :D
Nem kell neked együtt húslevesezni senkivel. Pont elég ha hagyod hogy a gyerekeid meg az apjuk láthassák a babát.
Szamomra dobbenet ahogy a kerdezot minosititek es a ferje meg a r. szinte mar szent. Meg ilyenek hogy a ferje a bortonbol menekult a szerelembe... szerintem egyertelmu hogy a zabigyerek kifejezest duheben irta. En biztos vagyok benne hogy ha kesobb sor kerulne barmilyen kapcsolatra akkor nem igy allna ahhoz a gyerekhez. Most duhos mert a ferje felrugta az eletuket en tokre megertem. A masik pedig az hogy mindenben igaza van, a ferje kihuzza magat a munka nagy resze ra fog harulni es tudjuk hogy a gyerekneveles nem rozsaszin unikornis puki bizony a kerdezo fogja a munka reszet vinni.
Talan en vagyok az egyeduli aki minden szavaddal egyetert. Az a no pedig hanyinger aki egy csalados ferfival felcsinaltatja magat. Az is gaz ha csak szexelnek de hogy meg meg is tartja... A ferjed is egy farok de ne allitsunk mar rangsort ki undoritobb. Johogynem mar te leszel a hibas mindenert vicc az osszes komment.
Talan csak nem ti is ilyen r. Szeretok voltatok/vagytok kedves egyedulallo anyucik hogy igy veditek azt a r-ot? Feltunoen veditek azt a not.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!