Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjemnek mástól lesz...

A férjemnek mástól lesz gyereke, hogyan dolgozzam ezt fel? És hogyan ne utáljam azt a gyereket?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt, 1 hónapja örlődöm. Az esetet még tetéti az, hogy a nő terhes, és nem akarta elvetetni a gyereket. Most már nem is tudja, max külföldön.

A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az), és úgy sokkal boldogtalanabb lennék, ha elválnánk és annak a r-nak a gyerekét puszilgatná minden este, és 2 gyerekkel már nem hiszem, hogy bárkinek is kellenék.

Egyszerűen nem tudom magam túltenni. Főleg a gyereken nem. Oké, nem tehet semmiről, de akkor is a férjem zabi gyereke. Az első hetekben megmondtam a családnak, hogyha nyitni mernek a gyerek felé, akkor felejtsék el a férjem tőlem született gyerekeit. Most már (pár hét elteltével) nem zavarna, ha anyósom meg a sógornőim azt a gyereket is szeretnék, de akkor is undor fog el, hogy ő a gyerekeim testvére. Nem tudom elképzelni, hogy átjön hozzánk délután a gyerekeimhez focizni, én meg jókedvűen viszem ki a hűtött üdítőt, meg csinálnám neki a szendvicseket. Vagy ott lennének az anyjával a szülinapokon, ünnepeken. Az a gyerek jobban taszít engem, mint a megcsalás. Főleg mióta tudom, hogy a nő direkt a férjem nevét akarja adni annak a kölyöknek.

2022. febr. 19. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/154 anonim ***** válasza:
96%

Remélem nem lesz igazam, de szerintem rá fog menni a házasságotok. A megcsalást alapból nehéz megbocsátani (már ha lehet) pláne úgy, hogy gyerek is lett.

Ráadásul hogy lehet úgy továbbra is együtt élni boldog házasságban, hogy tudod ott a gondolataiban a "másik családja". A gyerekeiteknek se tesz jót. Az meg, hogy két gyerekkel nem kellenél senkinek? Ez butaság. El ne hidd!!

Én dobnám a pasit.

És az a pici nem tehet semmiről, őt ne okold. ☹️

2022. febr. 19. 16:34
 2/154 anonim ***** válasza:
97%

Az írásodból azt érzem ki, hogy a ti házasságotoknak annyi. Már csak te kapaszkodsz a gyermekeid/magad miatt, de ennek így nincs értelme. Igen, a gyerekeknek apa kell, de nem egy nem működő házasság jelenti számukra a családi békét.

Amúgy én úgy érzem, hogy a gyerekeiteket csak kifogásnak használod, igazából te nem akarod kimondani, hogy vége.

2022. febr. 19. 16:36
 3/154 anonim ***** válasza:
59%
Húúú....megértelek. Ez Nagyon rossz,elviselhetetlen lehet. Nem hiszem,hogy fellehet dolgozni. És azt sem,hogy boldog lehetsz ezek után. A zabi gyerek a megtestesítője a fájdalmadnak, ezért érzel így. Próbáld meg erősíteni magadban hogy nem az ő hibája. Igazából a férjed a főkolompos. Az a nő se semmi basszus, gusztustalan. Sajnállak. Nagyon Jó szívű lehetsz ha így állsz ehhez. Én nem tudnék. Talán egy pszichológus segíthet feldolgozni, én ugyan nem voltam még. Csak ne menj rá azt kívánom! Azt pedig felejtsd el,hogy nem fogsz senkinek kelleni. Sajnos így is úgy is rengeteg konfliktus vár rád. :( Adjon erőt a 2 gyermeked és a jó szíved!
2022. febr. 19. 16:42
 4/154 anonim ***** válasza:
72%

Tudod milyen rossz elvált szülők gyerekének lenni, mégsem engeded hogy a másik gyerkőcnek bármilyen kapcsolata legyen a családoddal?

Hidd el, az a szerencsétlen gyerek tehet a legkevésbé erről, mégis neki kell szenvednie ezek szerint.

Ideig óráig megpróbálhattok együtt maradni a pároddal, de ez a sztori ki fog bukni, nem tudod majd feldolgozni. Aztán jönnek a veszekedések, amit persze a gyerekek is hallanak, éreznek majd.

Szerintem több értelme lenne elválnotok. Lehet hogy nem élnétek együtt, de legalább lenne 2 kiegyensúlyozott szülője a kicsiknek.

A férjed pedig nehogy azt hidd hogy azért nem puszilgatja a másik gyereket esténként mert te azt mondtad neki. Ha olyanja lesz majd megy oda, ő jelenleg a kiskirály a sztoriban. Mindkét helyen van egy családja, oda megy ahol épp jobban hiányzik anyukának ;)

2022. febr. 19. 16:43
 5/154 anonim ***** válasza:
93%

"A férjemmel együtt maradtam, mert a gyerekeimnek apa kell (én elvált szülők gyereke vagyok, tudom milyen az)"

Én is elvált szülők gyereke vagyok, bár nem tudtam, hogy így kell jellemezni magamat... Sokkal boldogabb gyerekkorom volt így, hogy a szüleim is boldogok voltak és én sem a folyamatos vitát, hidegháborút, tányértörést láttam otthon.

A gyerekeknek nem azzal teszel jót, hogy fenntartasz egy látszatházasságot. Mert ez már az, semmi több.

2022. febr. 19. 16:44
 6/154 anonim ***** válasza:
93%

Az gyönyörű indok h azért maradsz a férjeddel mert 2 gyerekkel nem kellesz senkinek 🤔

Akkor várd meg még h 2-3 nőt felcsináljon.

Aki annyira kretén h megcsalja a párját úgy h nem védekezik, ahhoz minek ragaszkodsz?

2022. febr. 19. 16:53
 7/154 anonim ***** válasza:
84%
Lathatasra el fogja hozni? Erről volt már köztetek szó?
2022. febr. 19. 16:54
 8/154 anonim ***** válasza:
98%

A házasságotoknak szerintem vége van.

A gyerekeidnek meg sokkal, de sokkal rosszabb egy olyan "házasságban" szenvedni, ahol a szülök utálják egymást, az anya gyülölködik, mert van még egy gyereke a férjnek, a láthatások elött-után áll a cirkusz otthon, ehhez képest elvált szülö gyerekének lenni ezerszer jobb.

2022. febr. 19. 16:57
 9/154 anonim ***** válasza:
93%

Minket pont anyukám viselkedése zavart

Annak ellenére, hogy megértem.

Nekem van így féltesóm.

Én nem bocsájtottam volna meg apukámnak anyu helyèben, így 2 gyerek anyjaként, 32 èvvel az eset után ezt mondom.

Neki meg utálni kell vallit, emiatt a nőt utálja meg a gyereket, pedig apa sokkal inkább hibás a témában.

De a mai napig rajta van a kapcsolatukon, pedig hivatalosan nem is apja az apám a gyereknek.

Mmint se gyerektartás, se láthatás semmi ( a nő férje vállta a gyereket, tudja, hogy nem ő a vérszerint, neki nem lehet)

2022. febr. 19. 16:59
 10/154 anonim ***** válasza:
80%
Majd ha a férjed meghal, és a zabigyerekek jönnek sorban a jussukért, jusson eszedbe h te tetted ki ennek a gyerekeidet, mert féltél egyedül maradnu
2022. febr. 19. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!