Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák miért tesztek ki...

Anyukák miért tesztek ki fotókat a gyerekeitekről a közösségi médiába, úgy, mint ha ők a tulajdonaitok lennének?

Figyelt kérdés
Nekem is vannak gyerekeim, akikre nagyon büszke vagyok. De egyetlen képet sem posztolok róluk. Miért csinálja ezt a legtöbb szülő? Úgy kezeli a gyereket, a gyerek egész életét, mintha ez a saját tulajdona lenne, akár egy kiegészítő. Milyen jogon teszik ezt?

2022. febr. 14. 06:52
 81/119 anonim ***** válasza:
68%

Nem tartozok neked vàlasszal hogy mikor mit miért osztok meg. Közöd???? Ki az atyauristen vagy te hogy bàrkit kerdőrevonj?

Nem màs gyereke tehet rola hogy az ocska gagyi xar termeszetfotoidat le se tojja senki, bezzeg Döncikére 200 lajk jott. Mert ez a bajid latom.

Idiota.

2022. febr. 14. 12:44
 82/119 anonim ***** válasza:
86%
Amugy nem tudom miert kellene hogy màsnak "jó legyen" bàrmilyen megosztàsommal. Ez a személyes oldalam ahova azt teszek fel amit akarok ami engem boldoggâ tesz, ahogy te meg észosztàsra meg képzelt irànymutatàsra haszndlod fel a sajàt oldalad. Szerinted ezt hànyan ertékelik? Komolyan hâny ember megy szerinted turàzni csak a te fotod miatt? Hàny embernek jo ez istenigazabol hogy te posztoltâl egy naplementet? Elarulom senkinek. Pont olyan jelentosege van a gagyi naplementednek mint xy gyerek szulinapitortajanak. Szoval akar meg is nyugodhatsz, nem teremtettel erteket, nem okoztal oromot te sem.
2022. febr. 14. 12:48
 83/119 A kérdező kommentje:

Nekem nincs személyes ambícióm a fb-ra kitett fotóimmal és ha sikerült értő módon elolvasnod, amit írtam, össz-vissz 20 db fénykép miatt vergődsz (pedig kiadványokba is fotóztam, van most kettő könyv forgalomba, amiben benne a nevem, képeim. Nekem ez a "visszajelzés". )

A válaszodat megadtad, úgy, hogy te azt észre sem vetted. :) De hidd el, sokan tudnak olvasni a soraid között. :)

2022. febr. 14. 13:02
 84/119 A kérdező kommentje:

Hogy mi a jelentősége egy "gagyi naplementének"? Semmi. Nincs mögötte érdek, nincs mögötte reklám és még "tulajdon" sem. Nem használok fel senkit azért, hogy a szavaiddal élve "jó legyen nekem".

Hát jó kielégülést kívánok a lájkok világában! :) Egyszer rájöttök, mennyire hamis az a világ, amihez úgy ragaszkodtok. Csak agyereketeket sajnálom, hogy már kiskortól a "virtuális személyiségét" erősítitek.

Nem baj, jól fognak élni a pszichológusok...

2022. febr. 14. 13:08
 85/119 anonim ***** válasza:
64%

Jajjjj ugyan kérlek neked nincs személyes ambiciod, aha. Azert osztod meg. Könyörgöm legalabb ne vàdolnâl màst dicsekvéssel mikor pont ugyan azt teszed. Mindenki azt teszi aki hasznâlja az oldalt.

Tök mindegy hogy csak 20 fotó. Na és màsnak meg csak 5 fotó a gyerekéről mégis megszólod és az egész életét megideologizàlod.

Mellesleg pont te irtad koràbban hogy nepszerusited a termeszetjarast, okoskoa, olvasd mar vissza magad, miket hadovalsz ide. Tök mindegy 20 fotoval vagy 200al ez se az se jo senkinek magad oromere csinalod, mert igy akarsz visszacsatolast màsoktol. Mig te megszolsz idegeneket kb ugyanazert.

2022. febr. 14. 13:11
 86/119 anonim ***** válasza:
69%

Egy nagy kamubajnok vagy. Ha igaz lenne mindez fent sem lennêl az oldalon es pontosan nulla fotód lenne fent. Ennyi. A többi csak magyaràzkodàs. Önàmitàs.

A mostani generacio meg mar ebbe a vilagba szuletett bele, senkinek nem kell pszichologus mert egy onjelolt frusztralt figyelemre szomjazo troll azt mondta.

2022. febr. 14. 13:13
 87/119 anonim ***** válasza:
64%
86 maximalisan egyetértek.akkor lenne hiteles a kerdezo felvetese, ha fent sem lenne az oldalon, vagy tenyleg nem osztana meg semmit.
2022. febr. 14. 13:20
 88/119 A kérdező kommentje:

Nem osztok meg semmit!!! Háttérképek fb-on!

Van ahol látszok hátulról, mert sportolok, ami szintén természethez köthető.

Hogy tudod ezt így kiforgatni és belekeverni a gyerekfotók jogosultságának kérdésébe?

Ha csak 5 fotód lenne a gyerekekről, akkor nem mentél volna bele ekkora hévvel ebbe a vitába, ugye tudod.

Visszacsatolás nekem az, hogy megjelenik a munkám. Nem a fb-on, hanem kiadványokon és pénzt kapok érte!

Kérlek írj bármi érvet az ellen, mi a bántó, vagy dicsekvő abban, ha azzal a pár képemmel azt az oldalamat mutatom meg, ami a sportról és természetszeretetről szól. Mert valaki esetleg követné a példámat? Megteheti és valószínűleg jól is jár ezzel, mert testi, lelki egészségére válik.

De ha mutogatom a gyerekeimet (nagy család vagyunk. Nem három gyerek, annál is több. Nagyon hálás vagyok értük. sokkal hálásabb annál, hogy ezzel dicsekedjem! ) Szóval, ha mutogatom a gyerekeimet, annak mi az értelme? Oké, nem kell hogy értelme legyen, tegyük fel, hogy elég az a magyarázat, hogy kielégíti a hiúságomat, ha odatolom mások elé, nézd, mi adatott meg nekem! De káros a gyerekekre nézve!!! Soroljam fel a hátulütőit! Mire neveljük ezzel őket? Az állandó magamutogatásra? Hogy a valós élet nem is olyan fontos, mint a virtuális? Hogy ezt megtehetjük velük? Rendelkezünk felettük, mint ha tárgyaink lennének? Önként dobjuk oda a képeiket rosszindulató embereknek is, perverz embereknek is és még sorolhatnám... Majd ő, ha felnő eldönti, mit szeretne feltenni magáról a közösségi oldalakon. Majd ő, ha akar, választ egy cuki gyerekkori képet magáról felnőttként és kiteheti, hogy ilyen kislány, vagy kisfiú voltam. De ezek az ő, saját jogai! Nem a miénkek!

2022. febr. 14. 13:23
 89/119 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit, privátban írjatok nyugodtan. Megmutatom a képeimet. De akkor kölcsönös, hogy vállaljuk a nevünket.

Hajrá, állok elébe. De csak kölcsönösen. Őszintén!

2022. febr. 14. 13:26
 90/119 A kérdező kommentje:
Akkor nem lenne hiteles, ha bármit mutogatnék, ami most divatos... Szép otthont, vagy drága nyaralásokat, vagy a családomat. Ezt nagyon jól tudjátok. Csak kerülitek ezzel azt, hogy nincsenek normális érveitek ellenem.
2022. febr. 14. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!