Anyukák miért tesztek ki fotókat a gyerekeitekről a közösségi médiába, úgy, mint ha ők a tulajdonaitok lennének?
Azért írtam folyamatosan, mert nem válaszoltatok a kérdéseimre, logika nélkül érveltetek.
Valójában nem tudtok mit kezdeni az érveimmel.
És még mindig itt produkàlja magàt🤣🤣 Nem hiszem el.
Kérdező nâlad nagyobb undoritobb pletykafészek a vilàgon nincs. Mindenkiröl tudsz mindent, követed, bàmulod, elemzed, de fel vagy hàborodva hogy !ő! hogy viselkedik. Vedd màr ki a fejed a sggedből.
Nem bámulom mások képeit. Pletykálni nem szoktam, ezt amit írtam, azt hallom sajnos közösségben.
Egy kérdésre válaszoljatok légyszíves.
Kinek jó az rajtatok kívül, hogy felpakoljátok a képeket a gyerekeitekről? kinek? A gyereknek? A bolygónak? Az unatkozó embereknek? Nem folytatom a sort... lehetne hosszasan.
Az én válaszom: egyedül nektek. Mert dicsekedni szeretnétek.
Cáfoljatok meg nyugodtan, ha tudtok. :)
62-es, ha nincs instám, áruld már el, kit követek?
Nagyon jól tudod, hogy nem kell facebook-ot bámulni egész nap ahhoz, hogy ez a "szülői magatartás" szembejöjjön velünk.
Leírtam, hogy nincs instám, tudom, név nélkül bármit állíthatok, de ha szerinted insta függő lennék ezt az oldalt képviselném, amit most?
Gondolkozz már kérlek!
Mi megy az instán? Kb 2 hétig voltam fent. Az elég volt egy éltre. Szétfilterezett fotókkal bizonygatja egymásnak ,kinek tökéletesebb az élete a "külsőségek" alapján. Közben leginkább egy dologra motiválnak, a fogyasztásra.
Ebbe keverjük bele a gyerekeinket is?
Mi lesz veletek, ha kivonul a fb. Európából? :) Hányan találnák üresnek az életet, talán még az anyaságot is értelmetlennek ezután?
Jó akkor vegyük sorra az "érveid"
Màsok csúnyàt mondanak a gyerekem fotójàról. Ha megyek vele az úton akkor is mondhatnak rà csúnyàt, vagy az oviban az óvónő vagy màs anyuka. Akkor a te logikàd szerint ki se menjek vele a hàzból mert mivan ha megjegyzi valaki xy-nak hogy de csúnya ez a gyerek?
Senkit nem érdekel màs gyereke. Ez nem érv hanem egy vélemény ami az antiszociàlis, nàrcisztikus fejecskédből pattant ki, de mondhatnam azt is mindenki magâbol indul ki. Én pl szivesen nézem bizonyos emberek fotóit, és vannak még ezzel így pàran.
Pedofilok. Erre nincs mit írni egy ember felkapta és azota minden bokorban pedofilok bujkâlnak, amugy 1. pontra ternek vissza- ki se menj a gyerekeddel az útra mert a pedofil meglàtja póló farmerban es este arra veri ki. Semmi garancia nincs rà, hogy ez màr meg is történt.
Mi jó abban hogy felteszünk fotókat. Mert neked mi jó abban hogy a hegyeidről teszel fel fotókat. Szerinted ki nem tojja le. Ez nem önkifejezés ez nem művészet ez egy nagy semmi, 21.szàzadi elcsépelt divathobbi ami max egy nagy àsitâs.
Mellesleg aki nonstop màsokat bàmul csak ne kérdezze meg, màs meg miért tesz fel fotót. Pont olyan joga van hozzà mint neked a sajàt fotóidhoz. Mellesleg igen büszke vagyok a gyerekemre mert szerintem szép ezért ritkàn posztolok róla, de sem ém sem màs nem tartozik szàmadàssal ilyen kötekedő minden lében kétkanâl nimand kis egyedeknek mint te.
Amúgy az érveid 99%a pusztàn szemrlyeskedés. Holmi facecebook poszt alapjàn akarod megmondani ki milyen anya ki milyen ember. Kinek mi az élete értelme.
Inkâbb ezen dolgoznâl hogy tudj kulturàltan vitatkozni, mert ez igy szrpen megfogalmazott sértegetések tömkelege. De töled csak ennyi telik gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!