Elvált szülők! A ti gyerekeitek kivel karácsonyozik, melyikőtökkel töltitek a szilvesztert? Hány évesek?
Én már felnőttem, de nalunk régen mindig ez volt a menet: szenteste éves váltásban. Szilveszter minden évben az anyai nagyszuloknel. (Gondolom a szülők elmentek bulizni a barátokkal).
Később mi is a barátainkkal szilvesztereztunk. Az sosem volt szulos program nalunk.
Én is felnőttem már.
Szenteste anyámmal (vele éltem), 1. nap az anyai rokonokkal (ezt nem lehetett megváltoztatni, mindenki ehhez igazodott), 2. nap apámmal és a rokonaival. Szilveszter anyámmal (apám sosem maradt fenn, hogy megvárja az éjfélt)
Amikor apám egyedül maradt, annyi változott, hogy átjött hozzánk szenteste, és 3-an ünnepeltünk. Jó maradt a kapcsolat.
4-es ez olyan kedves kis történet.
Tulajdonképpen miért is válnak el emberek, ha így megvannak utána is? :(
Szilveszter nem ünnep.
Anyuék elváltak de apu minden karacsonyt ott töltött velünk
#6: ugyanez jutott eszembe😄
Ha mar elvalok a ferjemtol, latni se akarom. Bar lehet a gyerekek szeretik az apjukat, es az o kedvukert elturi az anyuka.
De sztem ez akkor is bizarr. Szenteste legyenek anyaval, 25en apaval.
10 és 14 évesek a férjem gyerekei. Szenteste anyjuknál, 25 nálunk illetve 26 a férjem rokonaival, 27-28 az anyuka új párja szüleinél.
Volt egy darabig éves váltás, de inkább az anyjuknál akartak lenni, az a természetesebb nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!