Elvált szülők! A ti gyerekeitek kivel karácsonyozik, melyikőtökkel töltitek a szilvesztert? Hány évesek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 12:29
11/17 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem vártuk meg, amíg gyűlöljük egymást. Nem kell, hogy utáljam a másikat ahhoz, hogy tudjam, hogy nem akarok már vele élni. Nem keserítem meg azzal az életünket, se a gyerekekét, hogy egy életen át utálkozom. Akinek a gyűlölet lenne a normális, az csak csinálja, én nem vagyok hajlandó se a gyerekeimet, se magamat mérgezni.
12/17 anonim válasza:
Ismerősömék elváltak mikor a gyerek 5 éves volt.
Anyunak lett pasi, apunak lett nő.
Az apának lett ott 2 gyerek is.
Azótaaz 5 éves gyerek 42 lett, külföldön él a családjávsl, de a szülők mai napig együtt karácsonyoznak.
Másik helyen 13 éve váltak el, a férfi az élettársával minden évben a feleség és a gyerekek hazában karácsonyoznak.
És mindkét helyen segítenek egymásnak év közben is.
Ugyhogy 8as nagy baromságot írtál
13/17 anonim válasza:
Akiknél az van, hogy apuka ugyanúgy részt vesz ezeken válás után, mint előtte, azoktól kérdezném, hogy mi lesz, ha új párja lesz?
Én akármennyire is elfogadó, meg gyerekpárti vagyok, nem nézném jó szemmel, ha a párom a volt feleségével töltene minden ünnepet.
14/17 anonim válasza:
13
Igen.. van aki csak papíron felnőtt, fejben nem
15/17 anonim válasza:
#13. Én a volt feleségemmel minimálisra csökkentettem minden kommunikációt. Igazából azért, mert szegény depressziós lett, pedig ő lépett le máshoz. 2 hónapja nem beszéltünk semmilyen formában.
16/17 anonim válasza:
14 ugyan már legyünk reálisak. Vagy ezt hogy kell elképzelni? Apa megy az első családhoz a második meg apa nélkül ünnepel? Vagy egyes es kettes csalad egy nagy boldog kompániaként? Vagy? Nyilván vannak szituációk amikor ez nem kivitelezhető. És nyilván aki azt mondja, hogy örülne ha a férje ahelyett, hogy vele lenne karácsonykor rohan az ex feleségéhez az hazudik. Az megint más, hogy a gyerekek jönnek egyik vagy másik nap. Az teljesen természetes. De valóban vannak szituk, amikor nem kell ahhoz rosszban lenni, hogy ne a másikkal akard tölteni az ünnepeket.
17/17 anonim válasza:
14: ennek semmi köze a felnőttséghez. Sőt, ha kimondták, hogy elválnak akkor vállalják az azzal járó minden felelősséget is. Igen azt is, hogy a gyerek nélkülük vagy ők a gyerek nélkül töltik a szentestét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!