Mióta vannak gyerekeitek boldogabbak a Karácsonyok?
Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 19:35
1/23 anonim válasza:
Tavaly novemberben születtek az ikreim, nekem szóltak külön hogy karácsony van. Észre se vettem. De egyébként igen, sokkal boldogabb (és fáradtabb) karácsony volt mint eddig az életemben bármikor.
2/23 A kérdező kommentje:
Nekem most lesz 2 éves a kisfiam, és nagyon várom a Karácsonyozást :)
2018. szept. 25. 19:39
3/23 anonim válasza:
34 vagyok, 2 gyerekkel, amióta az eszemet tudom, csodásak a Karácsonyaim. Gyerekkoromban, tiniként, fiatal felnőttként, anyaként, minden évben. Kedvenc időszakom :)
4/23 anonim válasza:
1.vagyok. Gratulálok! :) (mindkettőtöknek:))
5/23 anonim válasza:
Igen hatalmas öröm látni mikor kibotja az ajándékokat és örül :)
Mondjuk én beleőrülök a sütés főzésbe. Ilyenkor nálunk vannak a nagyszülők keresztszülők
7/23 anonim válasza:
Másabbak, mert most nekünk kell akciózni, meg osonni:DD De egyébként igen:D Most már hogy nagyok, még most is sok szép és meghitt pillanat van, de már más, és hiányoznak a kisgyerekes pillanatok is. Szóval jöhetnek az unokák:D
8/23 anonim válasza:
2 Nagyon cuki lesz egyébként. És ha tenger sok pici apró dolgot teszel neki oda akkor még sikongatni is fog az örömtől:D
10/23 anonim válasza:
Igen. Nélkülük számomra nyűg volt, azóta viszont örömmel készülődöm, mert tudom, mennyire örülnek mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!