Anyukák miért tesztek ki fotókat a gyerekeitekről a közösségi médiába, úgy, mint ha ők a tulajdonaitok lennének?
Birom az ilyen fenn vagyok a közösségi oldalakon de csakazért se csinâlok rajta semmit tüntetöleg, mert én különb vagyok tipusú agyamenteket.
Szerintem kérdező téged szippantott be a közösségi média, nem azt aki havinta-pàr havonta kitesz egy képet a gyerekröl mert büszke rà.
Ha annyira nem érdekelne az egész fent se lennél, ez az informàciószerzés duma olyan nevetséges. Miről akarsz informàciót, hol nyaralt a Julika? Akkor csak érdekel. Ha nem, akkor olvasnàl híreket, nem kell ahhoz fb hogy tudd mi van a vilàgban. Ennyire ismered a youtuben insta anyukàkat? Fura en egyet se követek nézek, mert nem érdekel.
Az ilyen feltünően vekengőeknek van valami frusztàciójuk, nem annak aki nagyritkàn kitesz egy képet. Ami ugye nem egyenlö a gyerekkor kiàrusitàsàval. Nem is tudom hogy jösz ahhoz hogy ilyet írj bàrki ismeretlenről, vagy hogy ő jobban szereti a làjkot mint a gyerekét.
Irtó irritàló frusztràlt nő lehetsz. Ajadj le a közösségi oldalakról, ahelyett hogy nonstop màst bàmulsz a sajàt életet toldozgasd meg javitgasd tuti van rajta mit.
Én pedig szeretem a kedves ismerőseim képeit nézegetni ☺️
Lehet a net nélkül kevesebb infót kapnék róluk... ebben a rohanó világban 😕
Amúgy én, mióta feltörték a fb fiókomat, nem tettem ki képet.
Én kutyásat ismerek, aki olyan, mint amilyet a #10-es leírt.
Napi 10-20 kép, vagy egy komplett album csomó egyforma képpel, ugyanazzal a jeligével, ami többnyire a következő: "a világon a legtökéletesebb királylány" + a kutya teljes kennelneve, tenyésztője neve, kutya anyja apja teljes neve, kutyája jelenlegi kora, súlya + 6ezer különféle szmájli, szívecske, szerelmesfej.
"Számomra a közösségi oldalak nem a magánélet megélésének helyei."
Akkor szerinted mire való? 😀
Ezredik cuki cicás poszt, utàlom a zorbànt/gyurcsànyt, hír megosztàsàra? Akàr tetszik akàr nem arra lett kitalàlva, az insta meg plàne. Nem tetszik ne legyél fent rajta. De fent vagy te is,mert kukkolni majd ócsàrolni jó...hàt ki mire hasznàlja.
Mire használom a fb-ot?
Van hobbim, arról posztolok néha (sport és természetfotózás)
Van kb, 5 fotó, amin szerepelek. Férj, gyerekek - már nem tartoznak bele ebbe a körbe, az a magánéletem és az ő személyiségüket is megtisztelem, védem azzal, hogy nem mutogatom őket.
Tudjuk, mennyi hasznos csoport van a fb-on, ezt nem kell magyaráznom, kapcsolattartás miatt szükséges számomra.
Vannak képeim, nem sok, fent említettem mivel kapcsolatosak. Ezek nyilván valamennyire fontosak nekem, mert ezzel egy kicsit "önkifejezek". De az önkifejezéshez nekem nem tartozik hozzá, hogy milyen cuki és gyönyörű a gyerekem ma, ami a személyes boldogságunk, a család közös boldogsága, de nem tartozik másra. A gyerek nem tulajdon. A gyerekem nem én vagyok, nem az én meghosszabbított kezem. Nem lehet dicsekvés tárgya.
Nyilván vannak határok. Nekem is van olyan ismerősöm, aki évente kétszer tesz fel családi fotót. Nyilván mindenki érzi, hogy annak ellenére, hogy szerintem kiskorú gyermekről egy képet sem korrekt dolog kipakolni (mert neki is van személyiségi joga), de ennek ellenére, nem ez a halmaz az, akikkel a legnagyobb probléma van a közösségi média felületeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!