Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! a visszakapott SZJA-bó...

Szülők! a visszakapott SZJA-ból a gyerekeiteknek vesztek valamit?

Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 20:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Én még csak terhes vagyok de szerintem az összes ramegy a gyerkocre amennyibe kerülnek a vizsgalatok és a sok megveendo cucc😂
2022. febr. 1. 20:35
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem gondolkodtam így ezen

Megy tartalékba, ha kell valami..

Így is túl sok monden van nekik…

Karácsonyra már mindenkit úgy kellett letiltani, hoyg nem kell még valami

2022. febr. 1. 20:37
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem egyszerre költöm el, de igen.
2022. febr. 1. 20:39
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Belemegy a lakásfelújításba. Végülis ők is ott laknak, úgyhogy az övék is lesz éppúgy, mint a férjemé és az enyém.
2022. febr. 1. 20:43
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Takarékszámlára megy, ahogy eddig is (évente szoktuk kérni a családi adókedvezményt is, az is ott gyűlik). Ha kell hírtelen valami vagy bármi történik legyen mihez nyúlni.
2022. febr. 1. 20:47
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

Lekötjük, hogy ha lesz valami váratlan/szükséges kiadás akár a gyerekekkel, egészséggel, házzal, autóval, stb, akkor legyen mihez nyúlni.

A hétköznapi dolgokat eddig is mindig megvettük a gyerekeknek, a nagyobb tételeket is. Ez egy az egyben megtakarításba megy.

2022. febr. 1. 20:49
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nekünk is a lakásfelújításba megy.
2022. febr. 1. 20:59
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
Kerti faházat veszünk belőle + valami egyszerű játszóteret kapnak itthonra.
2022. febr. 1. 21:00
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Mi is a házat szépítjük belőle.
2022. febr. 1. 21:35
 10/20 Derjaderja ***** válasza:
4%

Ha ez az, amit csak az egyik fél kap, akkor nálunk azt a párom igényelte. Az ő pénzéből inkább a számlák es a kaja egy része megy, de én az ő pénzére nem látok rá meg ezt az adóizét se tudom, mennyi.

Autósülést vett most illetve Húsvétra bringát fogunk, akar mehet ezek valamelyikébe ez a pénz, de ez inkább elméleti kérdésnek tűnik.

2022. febr. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!