Anyukák miért tesztek ki fotókat a gyerekeitekről a közösségi médiába, úgy, mint ha ők a tulajdonaitok lennének?
az oldalunk értünk van, a miénk, rólunk szól. Nem másról. A gyerek nem magántulajdon, hanem egy önálló személy.
Szóljon rólatok az az oldal! Vagy akkor már nem maradna semmi más
Úgy tudom kiforgatni és belekeverni hogy pont ezt csinalod te is fogd mar fel!!!!! Hiaba irod hogy jajjj csak 10 foto meg jajj csak hatter meg jajj csak sportolok meg írod ezeket a nagykepu szövegeket, hogy te nepszerusitesz. Ahha mert gondolod barki ràszorul?
Osszefoglaljam mivagy?
Egy munkaival hencego bekepzelt alak aki velemenyvezer akar lenni, es azt hiszi hogy o majd jol megreformalja az emberiseget es majd hala neki megy mindenki turazni meg kirandulni. Epp csak nem jön be.
Na ez tenyleg jobb tenyleg.
Es igen kepzeld max havonta 2 havonta kerul fel a gyerekemrol 1 foto, amit azert teszek mert boldogga tesz mert szeretem buszke vagyok ra.
Es ha valasztanom kellene inkabb nezegetek mas anyukaktol fotokat, mint egy ilyen arrogans bekepzelt ember àldicsekvőv àlszerenykedő irànymutatasait mint amit te produkalsz.
Itt mindenkiben volt annyi hogy beismerte a sajat oromere posztol a gyerekről, egyedül te adod itt a szentet, aki nem is hasznalja a fb ot majd hasznalja de jajj csak 10 foto, jajj ő màsoknak akar utatmutatni, de aztan meg mégsincs celod vele.
Döntsd màr el. Iszonyú ellenszenves személyiség vagy, ez az àlszerenyseg meg okàdàsra ad okot kb.
Akkor inkàbb a napi szintű gyerekfotó. Nem ertek vele egyet de ott legalabb làtom anyuka céljàt nem egy ilyen segget csinalok a szàmból, megvàltom a vilàgot okostojàs.
Nem mutogatok neked semmit és befejeztem a vitàt veled.
Tovàbbi jó önprodukâlàst.
Ertsd mar meg, hogy attol, hogy valaki posztol a gyerekerol az nem azt jelenti,hogy rogton megy a darkwebre. Szerinted az, hogy felrakom a mosolyog gyerekemet ruhaban meg a csuszdazo gyerekemet szinten ruhaban az oda fog kerulni? Persze ha megosztom a pucér feneku gyerekemrol a kepet, amint a furdokadban jatszik, na az igen, az lehet, hogy odamegy. De ki beszelt errol?
Lehet, hogy hihetetlen, de en leszarom, hogy ki hanyan lajkoljak be a képet a gyerekemrol vagy hanyan irnak kommentet. Akit erdekel az lajkolja, esetleg ir valamit. Es hadd aruljam el, hogy nagyjabol 15 ember szokott lenni. Ez aztan a lajkvadaszat. Felrakom a gyerekrol a kepet, mert szerintem cuki es szeretnem igen, hogy masok lassak es esetleg mosolyogjanak egyet rajta. A tavolabbi rokonok szinten orulnek az ilyennek es nem csak ugy mondom, hanem ilyenkor van, hogy beszélgetünk is egy fel orat, ami jól esik, mert egyebkent alig latjuk egymast. Lehet szamodra ez is hihetetlen, de en is örömmel nezem mások kepeit, hiaba nem tartjuk a kapcsolatot, de cuki a gyereke ezert igen belajkolom a képet. Vannak osztalytarsaim, akikkel 10+ eve nem beszeltem, de amikor babavarasrol, szulinaprol vagy bármi csaladit posztolnak en örömmel nezem.
"nagy család vagyunk, nem három gyerek, annál is több"
Szóval 4 vagy még annál is több gyereked mellől van egész nap időd elénk tárni a f@szságodat?Kamugép
Hihetetlenek vagytok :D Inkább beáldozzátok a saját gyerekeiteket csak hogy a saját szórakoztatásotokra képet rakjatok ki. :D Nevetaéges, veletek tényleg nincs mirőp vitázni.
Amúgymeg de, nyilván az utcán is ott vannak. De normális ember amitől tudja, megvédi a gyerekét... és az internettől pont, hogy tudja...
De áruld már el, hogy ha csak olyan emberek az ismerőseim akiket ténylegesen ismerek és csak velük osztom meg a képet nem nyilvánosan, akkor ki rakná ki dark webre?🤦🤦🤦 Még csak más arcába se nyomom meg nem "égetem". Kulturált képek havonta-2 havonta napi sztoriba. Akit érdekel megnézi akit nem az nem.
És akármilyen hihetetlen én azért nézem meg és esetleg like-olom más (barátnő, rokon) képeit mert érdekel és tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!