Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az állandóan ott élő gyereknek...

Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?

Figyelt kérdés
Pártatlan véleményeket várnék és indoklást is hozzá. A legideálisabb az lenne ha mindkettőnek külön, de erre nincs lehetőség.
2021. febr. 27. 14:58
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/150 anonim ***** válasza:
84%
Azért a jövőben lesznek még problémák: miért játszik hangosan a gyerek, mikor a kicsinek aludni kell? Miért nem alszik a nagy 8-kor, mikor a kicsinek már aludni kell? Miért viszi a párom moziba/állatkertbe a gyerekét, ahelyett, hogy a mi gyerekünkkel foglalkozik? Miért vesz neki cipőt, mikor a miénknek is kell. Mivel a te lakásod, mindig az lesz, amit te akarsz, a párod meg majd egyre kevésbé érzi jól magát otthon, mert ott te parancsolsz. Egyszer már otthagyott egy nőt egy 2-3 éves gyerekkel, nehogy te is így járj.
2021. febr. 27. 19:49
 82/150 Derjaderja ***** válasza:
92%

Azt írod, a gyerek anyja kötekedik (az anyós nem érdekel), ő Veled beszélt vagy valaki visszamondta, hogy valamit mondott?

Nem lehet hogy inkabb a gyerek lelkéről van itt szó, hogy úgy érzi, kiszorul az apja életéből? Lehet hogy ugyanazt a változást más körítéssel elfogadná. Pl "most ez lesz a gyerekek szobája és Ti ketten vagytok itt a gyerekek", ahelyett hogy mondjuk "ez a kisbaba szobája lesz és Te is itt alszol majd".

Vmi jó kis változtatás esetleg pl választhatna vmi új posztert vagy falmatricát az ágyához?

Az ex amúgy rosszindulatú nő?

2021. febr. 27. 20:00
 83/150 anonim ***** válasza:
43%

Itt az emberek aztán jó fordítva ülnek a lovon.

A kérdező nem a gyerek és az apja közé áll, hanem kva logikusan nem akar a másfél szobás lakásból egy teljes szobát fenn tartani egy olyan gyereknek, aki még csak ott sem lakik. Mindeközben a gyerek anyja képes manipulálni, a hat éves kislányt, hogy hisztizzen az apjának, hogy neki márpedig külön szoba kell, miközben ott tölt havi 2 napot. Jóisten, hagyjuk már, ez a nő kva gáz, és még csak nem is látjátok át a tűrhetetlen fröcsögésetek közben, hogy egy szerencsétlen kislányt manipulál a tulajdon anyja és a nagyanyja azért, hogy lehetőleg keresztbe tegyen az apjának a születendő gyerek miatt. Mert ez semmi másról nem szól, értelmes ember ugyanis belátja, hogy nem fognak üresen hagyni egy szobát, miközben amúgy is csak két szoba van. Ez abszolút nonszensz.

2021. febr. 27. 20:02
 84/150 A kérdező kommentje:

81 4 napról beszélünk, ha ennyi nap alkalmazkodnunk kell megoldható. Vendég jönne más valaki akkoris alkalmazkodnánk.

82 Nem vagyunk rosszban és mondtam , hogy közös szoba lesz eleinte nem volt gond de utána ilyeneket hallottam vissza.

Meg párom is a tesojával egy szobában volt és nem volt gond belőle most meg ezen vannak hogy gond....

2021. febr. 27. 20:13
 85/150 Derjaderja ***** válasza:
91%

83. Igen, igazad van, de nehéz is követni a kommenteket és sok részlet folyamatosan derült ki.

Viszont en azt is el tudom hinni, hogy az anyós kavar.

Ha az exnek nem volt semmi kifogása szóban. Kitől hallottad akkor vissza? Pl a kislány olyan korú, amikor jellemzően kiegészítik a gyerekek a valóságot a képzeletükkel.

Én abból indulnék ki, hogy ha xy-nal megbedzéltem valamit, amivel ő egyetértett (az ex), és azóta sem jelezte nekem az ellenkezőjét, akkor nincs probléma és pont.

2021. febr. 27. 20:20
 86/150 anonim ***** válasza:
81%
Az alap kérdésre azt válaszoltam volna, hogy természetesen annak a gyereknek legyen saját szobája, aki mindig ott lakik. Csak közben a kérdező minden kommentjében leírta, hogy ez az ő lakása, itt az lesz, amit ő akar, a kislánynak ehhez a lakáshoz semmi köze, senki ne pofázzon bele, hogy az ő lakásában mi lesz. És megszületik a gyerek, jönnek majd az újabb problémák, és mindig az lesz a válasz, hogy itt én parancsolok, mert az én lakásom. És ez nem csak az ex-el, meg az anyóssal fog sok konfliktust okozni, hanem a párjával is. Mégis hogy lehet együtt élni valakivel, aki megmondja, hogy a te gyerekednek itt kuss a neve?
2021. febr. 27. 20:52
 87/150 anonim ***** válasza:
28%
86os kb pont úgy mint amikor a nő költözik a pasi házába ahol a gyerek a királynő és az új asszonynak kuss a neve és semmibe nincs beleszólása... Még mindig jobb ez a felállás mint az ahol a 6 éves vágja a 30 éves fejéhez hogy neked itt semmihez nincs közöd.
2021. febr. 27. 21:35
 88/150 anonim ***** válasza:
27%
Az a nő, akinek kuss a neve, és mégis ott marad, az meg is érdemli. Ez a pasi viszont egyszer már otthagyta a családját, mert valami nem stimmelt. Majd ha itt is állandó lesz a konfliktus, akkor innen is le fog lépni. Ki a fene akar folyton két tűz között élni?
2021. febr. 27. 21:41
 89/150 anonim ***** válasza:
63%
Honnan tudod mért hagyta ott?
2021. febr. 27. 21:43
 90/150 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért hagyta ott. De nincs együtt a gyereke anyjával, tehát nem tudták megoldani a problémáikat. Erre kezdődik minden előről, problémák, konfliktusok, hatalmi harc. Persze lehet, hogy a pasinak tök jó így, hogy megy a harc az exe, az anyja, meg az új nője között, a gyerekének meg kuss a neve, mikor hozzá jön.
2021. febr. 27. 22:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!