Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?
49 Anyukám olyankor jön nyilván, amikor a gyerek nincs itt. Ő a gyerek ágyon alszik de ő pici és vagy 46kg.
Nem fér el nagyobb ágy, így hogy bekerült a ràcsos kiságy és a pelenkàzó is oda. Meg ugye a lány ágya, és szekrénye is bent van.
A szekrény kikerülhetne esetleg de akkor megint azt hallgatnánk hogy a lány dolgait ne tegyük ide oda meg külön szoba kell...
50
Nem. Egy ágy a mi szobánkban.
Egy àgy volt a másik szobában a lánynak eddig meg szekrény, most oda bekerült a rácsos ágy a babának és a pelenkázós szekrény.
53 Igaz ez nem ide tartozik, már nagyon nem a kérdéshez, de a màsik gyerekének adta a lakást, egy pàr ingósággal jött el, így aztán nem lehet mondani, hogy neki nem biztosított semmit. Hiszen amiben a gyerek él azt ő hagyta ott neki.
Így már más a dolgok fekvése.Csak nem akartam az egész anyagi helyzetet kiteregetni itt mert nem ez a lényeg benne.
54 Ha meg második otthona akkor pláne nem kellene, hogy gond legyen, hogy a féltestvérével lenne egy szobába.
55 Miért az megvan adva, hogy válás után már tilos mással gyereket vállalni vagy mi? Jóval a válás után jöttünk össze.
Egyébként 2 felnőtt és egy baba részére megfelel a lakásom és életvitelszerűen ennyien fogunk ott élni.
56 Nem lett kitéve, csak bekerült mellé a pelenkázós szekrény és a ràcsos kiságy. Ne kötekedjetek már, hétköznap a gyerek is iskolában van a párom is dolgozik, ezeken a napokon nemtud elmenni érte mert félóra múlva indulhatna vissza.
Szerintem amúgy így nincs kérdés vagy nem értem, mi az. Nincs nappali, a babával nem akarsz együtt aludni.
Akkor 1 felnőtt és 1 gyerekszoba.
Csak ne nevezd vendégnek a párod gyerekét. Az uram gyereke nálunk otthon van. Mindegy, milyen gyakran jön és hány a szoba. Csak mondom, hogy ugyanolyan örököse is a párodnak mint a Te gyereked lesz. Ha meg az anyjával bármi történik, jön hozzátok egyenértékű gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!