Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az állandóan ott élő gyereknek...

Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?

Figyelt kérdés
Pártatlan véleményeket várnék és indoklást is hozzá. A legideálisabb az lenne ha mindkettőnek külön, de erre nincs lehetőség.
2021. febr. 27. 14:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/150 anonim ***** válasza:
88%
Apa alszik a 6 évessel, te a másik szobában a kicsivel. Én sem örülnék, ha a 6 éves gyerekemet egy újszülött éjszaka több alkalommal felkeltené. Csak kibírjátok azt a gyereket havonta kétszer.
2021. febr. 27. 16:21
 22/150 A kérdező kommentje:

19 Ez a hivatalos álláspont, nem én találtam ki.

20De nem velünk él nem értitek meg?!

Valamint évek óta próbálkozunk, most jött össze. Egyébként pedig a lakàs az enyém volt már a párom előtt is, akkor csak lehet gyerekem a saját lakásomban, màr olyanokat írtok.

2021. febr. 27. 16:23
 23/150 A kérdező kommentje:
21 Nem vagyok egy nagydarab nő de gyerek ágy kicsi nekem,felnőtt ágy oda nem fér be a meglévő dolgok miatt, vagy akkor megint ki kell tenni onnan szekrényt vagy ágyat...azzal meg ugyanott vagyunk, hogy azt nem kellene.
2021. febr. 27. 16:26
 24/150 anonim ***** válasza:
60%
Nos, egyértelműen azé a gyereké a szoba, aki veletek él. A másik azon a pár alkalommal alhat veletek. Vesztek egy fotelagyat vagy egy kihozható kanapét és még van oldva.
2021. febr. 27. 16:30
 25/150 anonim ***** válasza:
39%

Hagyd kérdező ezek kötekedő megkeseredett válaszolok. Az én gyerekeimnek is egy közös szobája van. Jó hogy nem fogsz fenntartani egy szobát a másik gyereknek, aki alig van ott, és nyilván ahogy nő egyre kevesebbet lesz.

Tök átlagos a helyzetetek, szerintem teljesen ok hogy szerettél volna egy gyereket, és hogy a párod is családban szeretne élni, a nagyobb gyereknek meg alkalmazkodnia kell, ez a rendes családoknal is így van.

A többiek meg kampányoljanak az olyan kérdéseknek, ahol válni készülnek a felek, hogy ne tegyék mert nem csak a válás drága, hanem ketszeres háztartást fenntartani...

2021. febr. 27. 16:32
 26/150 anonim ***** válasza:
69%

Véleményem szerint az sokkal gázabb szitu amikor a pasi alszik külön.

Ugyan miért szokna melléd örökre ha újszülötként magatok közé veszed.

Egy újszülött babát nem raknék egy 6 éves mellé havi 2 hétvégére.

Azt tervezed, hogy te a 2 gyerekekkel azaz 3an alszotok együtt amíg apa külön? Nah ne viccelj

Itt nincs megoldás

Értem én, hogy a picit külön szobába akarod rakni. Ez érthető is. De oda ne rakd a 6 evést amikor jön. Ha éjjel 10x ébred akkor szegény neki is kell?

Akkor költözz te egy szobába a picivel. Férjed meg külön, mert ugye ő aludni akar.Aztan ha megy a nagy gyerek ő meg vele alszik

2021. febr. 27. 16:32
 27/150 anonim ***** válasza:
54%
Az ex feleség meg ne akarja már eldönteni, hogy a te tulajdonodban lévő lakásban mi lesz a rend és, hogy ki hova kerül
2021. febr. 27. 16:34
 28/150 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit elvesztem... Most akkor összesen 2 szoba van, vagy 2 hálószoba? Ha két háló, akkor a nagyobb gyerek alhat a nappaliban is
2021. febr. 27. 16:36
 29/150 A kérdező kommentje:

Miért nem raknád mellé ? Ha édestestvérek lennének és nem féltestvérek, akkor is egy szoba jutna, ez van egyenlőre.

Leirtam a 23-as válaszban oda nem fér el a két gyerek dolgai mellé a felnőtt ágy. Én meg nem férek el a gyerek ágyon...

2021. febr. 27. 16:36
 30/150 anonim ***** válasza:
0%
Ki vitázik amúgy ezen?
2021. febr. 27. 16:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!