Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?
19 Ez a hivatalos álláspont, nem én találtam ki.
20De nem velünk él nem értitek meg?!
Valamint évek óta próbálkozunk, most jött össze. Egyébként pedig a lakàs az enyém volt már a párom előtt is, akkor csak lehet gyerekem a saját lakásomban, màr olyanokat írtok.
Hagyd kérdező ezek kötekedő megkeseredett válaszolok. Az én gyerekeimnek is egy közös szobája van. Jó hogy nem fogsz fenntartani egy szobát a másik gyereknek, aki alig van ott, és nyilván ahogy nő egyre kevesebbet lesz.
Tök átlagos a helyzetetek, szerintem teljesen ok hogy szerettél volna egy gyereket, és hogy a párod is családban szeretne élni, a nagyobb gyereknek meg alkalmazkodnia kell, ez a rendes családoknal is így van.
A többiek meg kampányoljanak az olyan kérdéseknek, ahol válni készülnek a felek, hogy ne tegyék mert nem csak a válás drága, hanem ketszeres háztartást fenntartani...
Véleményem szerint az sokkal gázabb szitu amikor a pasi alszik külön.
Ugyan miért szokna melléd örökre ha újszülötként magatok közé veszed.
Egy újszülött babát nem raknék egy 6 éves mellé havi 2 hétvégére.
Azt tervezed, hogy te a 2 gyerekekkel azaz 3an alszotok együtt amíg apa külön? Nah ne viccelj
Itt nincs megoldás
Értem én, hogy a picit külön szobába akarod rakni. Ez érthető is. De oda ne rakd a 6 evést amikor jön. Ha éjjel 10x ébred akkor szegény neki is kell?
Akkor költözz te egy szobába a picivel. Férjed meg külön, mert ugye ő aludni akar.Aztan ha megy a nagy gyerek ő meg vele alszik
Miért nem raknád mellé ? Ha édestestvérek lennének és nem féltestvérek, akkor is egy szoba jutna, ez van egyenlőre.
Leirtam a 23-as válaszban oda nem fér el a két gyerek dolgai mellé a felnőtt ágy. Én meg nem férek el a gyerek ágyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!