Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislányom telefonfüggő lett?...

Kislányom telefonfüggő lett? Állandóan videókat akar nézegetni. Hogy szoktassuk le a hisztiről?

Figyelt kérdés

14 hónapos lányunkat eddig soha nem érdekelte a telefonunk, csak dobálta ha megszerezte vagy rágta 😆

Egy hete fogalmam sincs hogy miért egyszerűen annyira rákapott, hogy ha meglátja rögtön elkezd sírni. mutat rá és sír, addig amíg el nem indítunk neki a YouTube on egy videót. képes 20 percig ülni és nézni a gyerekdalokat, ha elvesszük egetverő sírás nem akar enni nem akar aludni mindenhol a telefont keresi.

Már ott tartunk, h eldugjuk a telokat, de az a baj,ha hívnak minket, felvesszük és újra jön a sírás. Terelem a figyelmét, de sokszor nagyon sokára hagyja abba.

Tudom, mi hibáztunk, hogy indítottunk neki dalt, de hát ki gondolná, hogy már most így rá akar kapni...

2021. febr. 20. 11:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
70%
Ki gondolná... minden értelmes ember
2021. febr. 20. 11:33
 2/31 anonim ***** válasza:
93%

Minden egyes alkalommal, amikor engedtek ennek a hisztinek, húzogatjátok be a lúzerpontokat.

El fog múlni, ha következetesek vagytok és nem induítotok. Pláne nem hagyni 20 percet bambulni.

2021. febr. 20. 11:35
 3/31 anonim ***** válasza:
87%

"Tudom, mi hibáztunk, hogy indítottunk neki dalt, de hát ki gondolná, hogy már most így rá akar kapni..."

Hát ez vicc :DDD

2021. febr. 20. 11:35
 4/31 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk kép nélkül, simán zenét hallgathattok vele.
2021. febr. 20. 11:42
 5/31 A kérdező kommentje:

Ő egy kis energiabomba, és nem, soha nem ül meg pár percnél tovább a popóján,mióta csak mászik, szóval nem, nem gondoltam, hogy képes bármitől is egyhelyben maradni 5 percnél tovább. Eddig is látta a Tv-t, telefont is látott már, de sosem érdekelte.

Tehát nem tudom, hogy most mi változott ekkorát.

És igen, lehet kígyót békát kiabálni az emberre, hogy mekkora szar szülő, de senki sem hibátlan. Ha csak láttam volna h különösebben érdekli, akkor nem indítok neki. Csak hallgatni szoktuk, vele énekelni neki. De most valamiért ő is nézni akarja. Egyik napról a másikra.

Amúgy imádom, hogy a Gyakori már nem arról szól hogy válaszolunk a kérdésekre hanem már állandóan csak egymás szidalmazása megy meg gúnyolódása, meg bántása.

Mindenki tudja, aki olyan kérdést írt ki, hogy hülye volt vagy szarul csinált valamit, de mégis a megoldást várjuk nem azt hogy még mások is leba*nak érte...

2021. febr. 20. 11:54
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Keressetek más pogramot, ami jobban leköti és érdekesebb annál.
2021. febr. 20. 11:58
 7/31 anonim ***** válasza:
92%
Mi változott? Telik az idő, fejlődik. Kamasz korban ugyanez lesz. Egyik évben még nem érdeklik a fiúk, aztán már igen. De mondok közelebbit. Lányomat 11 hónaposan még nem érdekelték a könyvek, bármit mutattam neki, csak dobálta. 11,5 hónaposan már maga lapozgatta. Ez ilyen.
2021. febr. 20. 11:59
 8/31 anonim ***** válasza:
76%

Nehogy már a kis szaros hisztije becsicskítson! Kit érdekel, ha hisztizik, ha nem eszik, legközelebb késsel is játszhat, mert az is érdekes neki és amiatt is hisztizik egy sort?

Komolyan, néhány szülő teljesen el van tévedve. 14 hónapos gyerekkel nem bírni, vicc. :D

2021. febr. 20. 12:02
 9/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem agysebeszet: nem engeded neki és kész. Ha ordit, ordít, majd abbahagyja
2021. febr. 20. 12:03
 10/31 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy nem bírok vele és nem is azt hogy nem tudom mit csináljak vele nyilván ha rá hagyom Hadd sírjon majd abbahagyja. Ez is egy megoldás Persze csak az egy másik téma hogy én nem akarom ezt a megoldást hanem inkább megpróbálom úgy hogy neki se legyen annyira rossz

Azért Bocs de a késsel játszás egy kicsit más kategória nem gondolod???

2021. febr. 20. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!