Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?
60 milyen örökség ? A lakás az enyém amit én a keresetemből vettem plusz segített benne anyukám. De ebből nem örököl.
A másik házat megkapta csak úgy és ott van szobája az nem elég?
Azt az apjától kapta.
Nem ,
A két gyerek alszik a gyerekszobaban mi felnőttek a másik szobában.
A gyerekszobaban gyerek ágy van kis méretű és rácsos baba ágy.
72. Értem, ezt nem tudtam. De pl később ha vesztek egy házat vagy bármilyen félretett vagyona van a párodnak/nektek stb.
De nem a pénzre akartam kihegyezni, hanem hofy neki az ő szemszögéből mindkét gyerek ugyanolyan gyereke, és egyformán kell az érdekeiket képviselnie, nálunk a parom így is teszi, ezért is bízom abban hogy ha neadjisten egyszer szét is megyünk, a gyerekeinket szeretni fogja és az apjuk marad.
76. Az ő gyerek kapott egy házat , ennyit erről hogy ugyanolyan gyereke. Ahol életvitelszerűen él a gyerek azt is kapta. Nekem ahhoz semmmi közöm.
De neki meg az én lakásomhoz nincs.
Szépen elmagyaráznám a kislány anyukájának, hogy bármennyire is szeretnék saját szobát neki, másfél szobában ez nonszensz.
Nekünk annó 3 szobánk volt, egy a szüleinknek, egy nekem, egy a 10 évvel fiatalabb öcsémnek, és amikor jöttek hozzánk 2 hetente hétvégére a mostohabátyáim, akkor szépen becuccoltak a hozzám, egyikünk a padlóra, mert nem dugítottuk el a szobámat 3 ággyal miattuk. Egykorúak voltunk, elbuliztunk. Én tutira nálatok is közös gyerekszobát csinálnék. Az emeletes ággyal mi a gond?
78 Még pici baba lesz, az inkább nagyobb gyerekeknek ideális.
Jo most nyilván így kitaláltam de ha gond lesz nem akar elaludni a gyerek akkor odamegyek stb ... lehet lesz a vége h velem alszik de nem annyira szeretném ha megszokná ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!