Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az állandóan ott élő gyereknek...

Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?

Figyelt kérdés
Pártatlan véleményeket várnék és indoklást is hozzá. A legideálisabb az lenne ha mindkettőnek külön, de erre nincs lehetőség.
2021. febr. 27. 14:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/150 anonim ***** válasza:
8%
A 6 évesnek amúgy kötelező ott aludni? Nem elég ha napközben van nálatok amíg a kicsi nem lesz nagyobb?
2021. febr. 27. 19:04
 72/150 A kérdező kommentje:

60 milyen örökség ? A lakás az enyém amit én a keresetemből vettem plusz segített benne anyukám. De ebből nem örököl.

A másik házat megkapta csak úgy és ott van szobája az nem elég?

Azt az apjától kapta.

2021. febr. 27. 19:06
 73/150 A kérdező kommentje:

Nem ,

A két gyerek alszik a gyerekszobaban mi felnőttek a másik szobában.

A gyerekszobaban gyerek ágy van kis méretű és rácsos baba ágy.

2021. febr. 27. 19:08
 74/150 A kérdező kommentje:
71 70kmre oda vissza vinni nem volna egyszerű , így lett megbeszélve h itt alszik. Igyis kimaradnak napok a túlóra miatt páromnak olyankor nem jön a lány.
2021. febr. 27. 19:09
 75/150 Derjaderja ***** válasza:
91%
73. Igen, szerintem is ez az egy lehetőség van. És ezzel mi a baj? Esetleg egy fotelágy lehet megoldás a gyerekszobában ha kicsi.
2021. febr. 27. 19:14
 76/150 Derjaderja ***** válasza:
89%

72. Értem, ezt nem tudtam. De pl később ha vesztek egy házat vagy bármilyen félretett vagyona van a párodnak/nektek stb.

De nem a pénzre akartam kihegyezni, hanem hofy neki az ő szemszögéből mindkét gyerek ugyanolyan gyereke, és egyformán kell az érdekeiket képviselnie, nálunk a parom így is teszi, ezért is bízom abban hogy ha neadjisten egyszer szét is megyünk, a gyerekeinket szeretni fogja és az apjuk marad.

2021. febr. 27. 19:17
 77/150 A kérdező kommentje:

76. Az ő gyerek kapott egy házat , ennyit erről hogy ugyanolyan gyereke. Ahol életvitelszerűen él a gyerek azt is kapta. Nekem ahhoz semmmi közöm.

De neki meg az én lakásomhoz nincs.

2021. febr. 27. 19:26
 78/150 anonim ***** válasza:
83%

Szépen elmagyaráznám a kislány anyukájának, hogy bármennyire is szeretnék saját szobát neki, másfél szobában ez nonszensz.

Nekünk annó 3 szobánk volt, egy a szüleinknek, egy nekem, egy a 10 évvel fiatalabb öcsémnek, és amikor jöttek hozzánk 2 hetente hétvégére a mostohabátyáim, akkor szépen becuccoltak a hozzám, egyikünk a padlóra, mert nem dugítottuk el a szobámat 3 ággyal miattuk. Egykorúak voltunk, elbuliztunk. Én tutira nálatok is közös gyerekszobát csinálnék. Az emeletes ággyal mi a gond?

2021. febr. 27. 19:29
 79/150 A kérdező kommentje:

78 Még pici baba lesz, az inkább nagyobb gyerekeknek ideális.

Jo most nyilván így kitaláltam de ha gond lesz nem akar elaludni a gyerek akkor odamegyek stb ... lehet lesz a vége h velem alszik de nem annyira szeretném ha megszokná ezt.

2021. febr. 27. 19:36
 80/150 anonim ***** válasza:
94%
Logikusan a 6 éves aludna a tetején, egy galérián, és alatta lenne a kiságy, sokan csinálják így.
2021. febr. 27. 19:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!