Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?
111 Énis bele tudnék kötni másba, de inkább nem foglalkozom ezzel, neked is ezt javaslom.
112 Máskor nincs lehetőség a láthatásra,így ezzel nem lehet mit tenni. Azért én se arra hajtok hogy minél többet sírjon majd a baba, hiszen az senkinek sem jó.
114 Persze, lehet, hogy fog sírni de igyekszem hogy ne sokat. Bár nem értem, hogy aki írja a gyereket zavarni fogja az mit mond talán én menjek ki a parkba aludni a lakásomból a gyerekkel vagy mi?!!!
Törekszem rá, hogy ne sokat sírjon de ha előfordul hát ez van...
Csak azt mondjuk hogy ez elég nehéz helyzet is lehet. Tudom, mindenki azt hiszi amíg terhes, hogy az ő babája jól fog aludni.
Meg hogy ha jól törekeds, majd nem sír. Ez ilyen vagy igen, vagy nem. Ha olyan a gyerek, hamar az ágyatokban fog kikötni a melledre ragasztva.
116 Törekszem rá hogy ne sírjon sokat , de ha sírni fog akkor sírni fog, talán én menjek le vele a parkba éjszaka vagy nemtudom mit vàrnak egyesek.
Az ex tudhatná hiszen éppen vele élt párom akkor, hogy volt hasonló miatt súlyos balesete, ezért kialvatlanul nem ül volán mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!