Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az állandóan ott élő gyereknek...

Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?

Figyelt kérdés
Pártatlan véleményeket várnék és indoklást is hozzá. A legideálisabb az lenne ha mindkettőnek külön, de erre nincs lehetőség.
2021. febr. 27. 14:58
 111/150 anonim ***** válasza:
30%
Az már legalább kiderült, hogy nem az eszedért szeretnek.
2021. febr. 28. 14:40
 112/150 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban azért csak érinti hogy akkor tud pihenni
2021. febr. 28. 14:44
 113/150 A kérdező kommentje:

111 Énis bele tudnék kötni másba, de inkább nem foglalkozom ezzel, neked is ezt javaslom.

112 Máskor nincs lehetőség a láthatásra,így ezzel nem lehet mit tenni. Azért én se arra hajtok hogy minél többet sírjon majd a baba, hiszen az senkinek sem jó.

2021. febr. 28. 14:57
 114/150 Derjaderja ***** válasza:
82%
Aha. Az egyik szobában nem sírhat a baba, mert a párodat nem ébresztheti fel. A másikban nem sírhat, hogy az iskolást ne ébressze fel. Kívánok Neked egy álombabát és/vagy egy jó bimbóvédő krémet.
2021. febr. 28. 15:11
 115/150 A kérdező kommentje:

114 Persze, lehet, hogy fog sírni de igyekszem hogy ne sokat. Bár nem értem, hogy aki írja a gyereket zavarni fogja az mit mond talán én menjek ki a parkba aludni a lakásomból a gyerekkel vagy mi?!!!

Törekszem rá, hogy ne sokat sírjon de ha előfordul hát ez van...

2021. febr. 28. 15:14
 116/150 Derjaderja ***** válasza:
91%
Nem lehet hogy a gonosz exnek is az a baja, hogy mivel a kedves párod nem dolgozhat kialvatlanul, ezért egy fél szobában fog az iskolás gyereke fülébe sírni akár órákat a baba?
2021. febr. 28. 15:16
 117/150 Derjaderja ***** válasza:
82%

Csak azt mondjuk hogy ez elég nehéz helyzet is lehet. Tudom, mindenki azt hiszi amíg terhes, hogy az ő babája jól fog aludni.

Meg hogy ha jól törekeds, majd nem sír. Ez ilyen vagy igen, vagy nem. Ha olyan a gyerek, hamar az ágyatokban fog kikötni a melledre ragasztva.

2021. febr. 28. 15:18
 118/150 A kérdező kommentje:

116 Törekszem rá hogy ne sírjon sokat , de ha sírni fog akkor sírni fog, talán én menjek le vele a parkba éjszaka vagy nemtudom mit vàrnak egyesek.

Az ex tudhatná hiszen éppen vele élt párom akkor, hogy volt hasonló miatt súlyos balesete, ezért kialvatlanul nem ül volán mögé.

2021. febr. 28. 15:21
 119/150 A kérdező kommentje:
117 Persze előre nem lehet tudni milyen baba lesz, azért reméljük a legjobbat.
2021. febr. 28. 15:21
 120/150 A kérdező kommentje:
Nagyon álszent néhány válaszoló, most akkor álljon meg a világ ha valahol kistesó születik? Sokszor én is hallok zajokat akár a szomszéd lakásból is, előfordul az ilyen.
2021. febr. 28. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!