Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?
Akkor tényleg elég gyökér. Nem gondoltam volna, hogy ilyen van. Azt hittem az elején, hogy azon folyik a vita, hogy a pici kapjon-e a nagytól külön szobát. Az teljesen irreális nyilván, hogy ne használja más a masik szobát, csak a 6 éves.
Még azt el tudtam volna képzelni amit írtam, hogy kezdetben a baba Veletek alszik, mert amúgy is ezt szerencsésnek tartom, de érthetők az ellenérveid teljesen.
Szerintem ha nincs esély arra hogy ez egy félreértés, akkor hagyd az egészet a párodra, rendezze le az anyjával meg az exével.
Amíg ő a pártodon áll úgyis mindegy, mit mondanak, ha egyszer nincs több szoba.
103 Ebben lehet valami, mert eddig nem volt gond.
104 El fogom vàrni hogy ne veszélyeztesse a kicsit? Most ez azért alap dolog és ha édestestvére születne se kellene , hogy veszélyeztesse. Ha az anyukájánál születne egy féltestvére ő is elvárná ezt.
Hát igen, a saját 2 évesemtől is elvárom, hogy ne veszélyeztesse a kicsit, ez magyarul azt jelenti, hogy én mindig fizikailag kettőjük között vagyok. Elég egy elhajított építőkocka vagy egy suhintás a játékkarddal és megöli a picit.
A 6 évesnek nyilvan több a belátása, de tőle sem lehet elvárni, hogy magától tudja, mi veszélyes egy babának, mi nem.
Neki több olyan játéka lehet pl ami lenyhető darabokat tartalmaz. Mi felnőttek is extrém oda kell figyelnünk, hogy ne hagyjunk elől semmit, ami a maszó-tipegő babára veszèlyes pl pénzérme, egy mogyoró, egy elem, egy öv stb.
Szerintem erre gondoltak fentebb, hogy emiatt édestestvérek esetén is szerencsés ha ilyen pici nincs együtt a nagyobbakkal, vagy pedig mindig ott kell ülni valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!