Miért kell állandóan a gyerek szájába nyomni a cumit?
Ezt én is tapasztalom és nem tudom!
Amin én meglepődtem,pont a mai nap,hogy felteszik a képet az újszülött kisbabáról, és a szájában a cumi. Nem értem,hogy miért nem lehet csak akkor cumit adni,ha valóban igényli, miért kell már pár órásan a szájába tömni? Én amúgy amíg lehetett próbáltam kerülni a cumi használatát.
Sosem tapasztaltam ilyet.
1!
Tán az újszülött épp igényelte, azért került a szájába.
Nem a te dolgod. Ennyi röviden a válasz erre a kérdésre.
Különben meg honnan tudná itt bárki is hogy az ismerőseid miért adnak cumit.
Nem tudom, de én is rosszul vagyok, amikor ilyen 3-4, pláne több éves gyerekeket látok cumival a szájukban.
Az enyémek csak alváshoz kapták meg, és csak kb. másfél éves korukig.
Bírom hogy a cumi milyen indulatokat tud szülni. Na én inkább azt nézem el hogy valaki a 2 évesnek cumit rak a szájába, semmint mikor előttem tépi ki az anyja cs*cset (unokatesomeknal rendszeres).
Amúgy én azért raktam a szájukba mert különben az ujját szopogatta, ami a kertben mindig meglehetosen koszos volt.
A lányom is cumizott, de csak megnyugtatásra vagy elalvásra használtuk nála. Amikor lenyugodott, akkor a cumit kivettük a szájából és mehetett tovább a játék. Séta és alvás idő alatt se volt soha a szájában. Szerencsések voltunk, mert ő nem is igényelte és 1 évesen egyedül letette.
Nekem sem szép az, amikor a 2-3 éves gyerek cumival a szájában beszél és én vagyok a hülye, mert nem értem mit mond.
Az egyik ismerősöm gyereke 6 éves, de még mindig cumizik. Nincs semmi baja, egyszerűen csak "nem bírják tőle elvenni, mert kéri". Na nekem ez kiveri a biztosítékot! A körmei kifestve, úgy öltöztetik, mint egy tinit, az anyja néha-néha a szempilláját is kifesti a kislánynak, de azért a cumi ott lifeg a szájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!