Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell állandóan a gyerek...

Miért kell állandóan a gyerek szájába nyomni a cumit?

Figyelt kérdés
Több ismerősnél is látom rendszeresen. A gyerek jól elvan, játszik, eszébe se jut a cumi, de anyuka vagy apuka odamegy és belenyomja a szájába. Ezt miért csinálják pl egy 2 éves gyerekkel?
2021. jan. 8. 17:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Egyébként fogalmam sincs. Lányom nagy cumis volt, de én annak örültem, ha minél kevesebbet lógott a szájában. 1 év felett csak orvoshoz menet vittük ki a házból a cumit, egyébként csak otthon használta, leginkább alváshoz Így alakítottuk tudatosan, mert nekem se tetszett a látvány. 2,5 éves kora előtt szoktattuk le szépen fokozatosan erőszak nélkül.

Anyatejes testvére se kapja meg ciciii felkiáltásra házon kívül a maga "cumiját". Nem csecsemő már, van más mód is, hogy megnyugodjon. Otthon bepótolhatja.

2021. jan. 8. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:
64%
En nem ertem ez téged miért zavar. Az en gyerekem nem cumizik egyáltalán, de full nem érdekel, ha egy gyerek igen. Bezzeg ha en azt kérdeznem minek nyomja valaki állandóan a mellet a gyerek szajaba, én lennék a legnagyobb szemet 🤷🏼‍♀️ Szerintem mindenki foglalkozzon a saját gyerekével.
2021. jan. 8. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!