Kisfiam szájába már megint fehér hólyagok vannak, miért jön elő állandóan?
a minden orvos által felírt boraxos glicerinum nem erre való?
az én babámnak habár nem hólyagok, hanem egy fehér hártya lett mindig a szájüregében, az elején mindig dörzsöltem lefelé, mert mindenki azt mondta úgy kell, utána már kezdtem gyanakodni, hogy lehet én magam sértem fel ezzel, így manapság már csak szimplán finoman ecsetelgetem, soha nem újult vissza, de alkalmanként azért még bekenem, hogy ne is jöjjön vissza.
Na csináltam képet.. Szegénynek csoda hogy nem fáj! Vagy lehet a torka van begyulladva és attól lesz ilyen a kis szájpadlása?
Nem tudom! De szerintem ez nem afta!
Rózsamézet én is használtam de nem múlik el tőle!
találtam valamit
"A B2-vitamin hiányában garat- és szájgyulladás, száraz, repedezett ajak, nyelvgyulladás, a szájzugokban fekély alakulhat ki, súlyos esetben bőrgyulladás, vérszegénység, neuropátia jelentkezhet.
"A B2-vitamin hiánya és tünetei a száj nyálkahártyáinak gyulladása, repedezett ajkak, szájzugban kis fekély alakulhat ki. Súlyosabb esetben bőrgyulladás, csökkent szaruhártya vaszkularizáció jelentkezhet.
Részletek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!