Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisfiam szájába már megint...

Kisfiam szájába már megint fehér hólyagok vannak, miért jön elő állandóan?

Figyelt kérdés
Három hete volt ilyen. Mundisal géllel kezeltem! El is múlt szépen. Most megint élőjött! Én már nem tudom mitől lehet? Lehet allergia? Van kutyánk de nincs bent de ettől függetlenül érintkeznek de utána alapos kézmosás! Állandóan a keze a szájában van lehet mindig bevisz valami bacit? Mindig rá szólok hogy ne nyúlkáljon a szájába de nem mindig veszem észre! Valaki valami ötlet? Eszik rendesen akkor fájlalja ha bekenem neki!
2014. okt. 16. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
vidd el orvoshoz,hasonlo volt nekem mikor a mandulaim is gennyesek voltak.majd irj hogy mi lett az eredmeny
2014. okt. 17. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Esetleg lehet stomatitis, az tud ilyen hólyagokat okozni a szájban
2014. okt. 17. 14:29
 13/15 A kérdező kommentje:

Nyálkahártya gyulladás! Valami bacit bevitt a szájába!

C vitaminos oldattal kell ecsetelni a száját! Fertőtlenítés céljából!

2014. okt. 17. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha fájlalja bekenheted neki Suspensio anaesthetica oldattal
2014. okt. 17. 15:14
 15/15 anonim ***** válasza:
gyogyulast
2014. okt. 17. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!