Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?
Figyelt kérdés
Pártatlan véleményeket várnék és indoklást is hozzá. A legideálisabb az lenne ha mindkettőnek külön, de erre nincs lehetőség.2021. febr. 27. 14:58
61/150 anonim válasza:
"Ha meg az anyjával bármi történik, jön hozzátok egyenértékű gyereknek."
Ezt ugyan nem értem minek kellett ide keverni, de kapaszkodj meg: nem, nem megy oda, ha a kérdező nem akarja. Igen, el lehet válni. Nos, miután a lakás a kerdezoe, a gyerek nem fog az apjához kerülni, hiszen nincs hol laknia. Még valami marhaság esetelg?
62/150 anonim válasza:
Jah amúgy mi van ha a gyerek anyjával történik valami és a gyerek utána a nagyszülőhöz kerül? Mert nem egy ilyet láttam
63/150 anonim válasza:
Vagy a nagyobb testvérhez, aki valószínűleg nagykorú, hiszen a Kérdező azt írta, neki hagyta ott a párja a lakást.
64/150 anonim válasza:
Amúgy ennyi erővel mindenki tartson fent egy plusz szobát, hátha valamelyik rokona odakényszerül valamikor
65/150 Derjaderja válasza:
Én nem mondtam, hogy tartson fent neki szobát, hanem azt, hogy egy férfi otthonában a saját gyereke nem vendég, hanem otthon van. Aki ezt nem érti, tényleg ne kezdjen elvált férfival.
De itt mi a kérdés, hogy tartson fel szobát, ha nincs?
66/150 Derjaderja válasza:
63. Én úgy értettem, ennek a gyereknek hagyta ott. Mármint a válásnál otthagyta a feleségnek a lakást, esetleg a gyerek nevére írva vagy ilyesmi.
67/150 anonim válasza:
Basszus most komolyan, anyámék az én nevemen lévő házban laknak és mégis ha megyek hozzájuk vendégnek tekintem magam, mivel nem ott élek. Aki nem ott lakik az vendég, ha tetszik ha nem.
68/150 anonim válasza:
66!
Valóban, az is lehet, nem írta egyértelműen.
69/150 Derjaderja válasza:
Jó de vki leírná, milyen alternatíva merült fel? Bocs, nem olvastam vagy 5 oldal kommentet, de 2 szoba van, a felnőttek nem akarnak a babával aludni, nem akarnak egymástól külön aludni, a férfi nem alhat gyerekkel, hogy ne ébresszék fel?
70/150 anonim válasza:
A nagyobb gyerek alszik a felnőttekkel. Egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!