Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az állandóan ott élő gyereknek...

Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?

Figyelt kérdés
Pártatlan véleményeket várnék és indoklást is hozzá. A legideálisabb az lenne ha mindkettőnek külön, de erre nincs lehetőség.
2021. febr. 27. 14:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/150 A kérdező kommentje:

38 Nah igen, meg én eddig sosem kezeltem enyém/tied alapon a dolgokat , de ha az én gyerekemnek akarnak rosszat, akkor igenis előveszem az ütőkàrtyát és közlöm, ez az én lakásom , ne szóljatok bele.

Pàrom is egy szobában volt a tesojàval és nem történt ebből semmi gond, felnőttek semmi bajuk.

2021. febr. 27. 16:54
 42/150 A kérdező kommentje:
40 Akkor gondolom egy elvált férfival sem? Mert ez a bíróság àltal bevett gyakorlat a kéthetente hétvége. Olyankor lesz belőle egy-egy nap mikor páromnak túlóra van, akkor nem jön a lány mikor ugye az apja egésznap dolgozik.
2021. febr. 27. 16:55
 43/150 anonim ***** válasza:
84%
Elvált férfi a férjem. Attól hogy a bíróság két hétvégét állapít meg, attól még lehet foglalkozni többet a gyerekkel. Mi 2 hálószobával 1+3 gyerekkel megoldottuk. A lányom szobájában volt egy emeletes ágy, mikor jöttek a férjem gyerekei, akkor a fiúk aludtak a lányom szobájában, a lányok meg a nappaliban, kihúzhatós kanapén. A ház az enyém volt eredetileg, de onnantól, hogy a férjem beköltözött, a közös otthonunk lett, és soha nem vettem elő az ütőkártyát, hogy ez az én házam, mindenki más kussol. Sajnálom a pasidat, mert majd minden veszekedéskor megkapja, hogy ha nem tetszik valami, akkor lehet kiköltözni. Még meg sem született a gyerek, de már megy a hatalmi harc.
2021. febr. 27. 17:09
 44/150 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ami megütötte a szemem az a "vendégségbe"

Valahogy - és bocsáss meg- annyira közönyösen írsz párod gyermekéről. Értem, hogy a te lakásod. Értem, hogy keveset van veletek a kislány. De még ha finoman is fogalmazol akkor is kiérződik, hogy ő csak megtűrt. Lehet, hogy luxus lenne havi 2 nap miatt szobát fenntartani, de neki is megjárna főleg ahogy idősödik.

Tervezni meg a babával kapcsolatban 😂😂😂 khm majd a gyereked eldönti mennyire lesz érzékeny a világra és lesz ragaszkodó. Nem minden baba tud meg akar egyedül aludni.

2021. febr. 27. 17:12
 45/150 A kérdező kommentje:

43 Nem a párom kötekedett, hanem az anyja és az exe. Nekik aztán nyugodtan elővehetem az ütőkártyát, hiszen semmi közük ehhez. Párom részéről nem volt vita, ő is úgy gondolta egy szobában lesznek a két gyerek. Ő is a tesojaval egy szobában nőtt fel ,nem csak pár alkalommal aludtak együtt hanem úgy nőttek fel mégsincs semmi bajuk.

A többi napokon a gyerek iskolába jár, elsős, a párom pedig dolgozik és későn végez ahhoz h elmenjen érte és aztán egy fel óra múlva viheti vissza. Nem egy városban élünk.

2021. febr. 27. 17:16
 46/150 A kérdező kommentje:
44 Hiába akartok a szó miatt belém kötni, a gyerek és az anyja az ex is ezt a szót használja, hogy vendégségbe jön. Ebben nincs semmi kivetnivaló szerintem. Most is semmi gond nem lenne ha nem szítanák szerintem, mert örült a kisbabának.... aztán hirtelen azt hajtotta nem aludni velünk sem és neki külön szoba kell.
2021. febr. 27. 17:18
 47/150 anonim ***** válasza:
83%

44!

A szüleim elváltak, amikor 6 éves voltam, a testvérem meg 3. Soha de soha nem aludtunk ott apámnál. Nem akartunk. Volt ott is szobánk, ráadásul két külön szoba, anyunál meg egy közös, de mégsem éreztük soha ott otthon magunkat. Vendégségbe jártunk hozzá.

2021. febr. 27. 17:35
 48/150 A kérdező kommentje:
47 A legelejétől így mondják, én ezzel nemtudok mit tenni. Azért mert közös lenne a szoba attól ugyanúgy vele is foglalkozunk.
2021. febr. 27. 17:39
 49/150 anonim ***** válasza:
80%

Az egyik kommentedben írtad, hogy anyukád is néha ott alszik. Olyankor ő hol szokott aludni? Mert írod, hogy a másik szobában gyerek ágy van🤔

De amúgy meg azt a gyerek ágyat le lehetne cserélni egy kicsit nagyobb ágyra és akkor meg van oldva.

2021. febr. 27. 17:39
 50/150 anonim ***** válasza:
100%
Van két ágy egy a ti szobátokban ahol ti alszotok meg egy gyerek ágy lenne a baba szobájában . A kisfiú hol aludna ? Egy kis gyerekágyban a baba mellett ? Vagy hol?
2021. febr. 27. 17:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!