Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?
38 Nah igen, meg én eddig sosem kezeltem enyém/tied alapon a dolgokat , de ha az én gyerekemnek akarnak rosszat, akkor igenis előveszem az ütőkàrtyát és közlöm, ez az én lakásom , ne szóljatok bele.
Pàrom is egy szobában volt a tesojàval és nem történt ebből semmi gond, felnőttek semmi bajuk.
Nekem ami megütötte a szemem az a "vendégségbe"
Valahogy - és bocsáss meg- annyira közönyösen írsz párod gyermekéről. Értem, hogy a te lakásod. Értem, hogy keveset van veletek a kislány. De még ha finoman is fogalmazol akkor is kiérződik, hogy ő csak megtűrt. Lehet, hogy luxus lenne havi 2 nap miatt szobát fenntartani, de neki is megjárna főleg ahogy idősödik.
Tervezni meg a babával kapcsolatban 😂😂😂 khm majd a gyereked eldönti mennyire lesz érzékeny a világra és lesz ragaszkodó. Nem minden baba tud meg akar egyedül aludni.
43 Nem a párom kötekedett, hanem az anyja és az exe. Nekik aztán nyugodtan elővehetem az ütőkártyát, hiszen semmi közük ehhez. Párom részéről nem volt vita, ő is úgy gondolta egy szobában lesznek a két gyerek. Ő is a tesojaval egy szobában nőtt fel ,nem csak pár alkalommal aludtak együtt hanem úgy nőttek fel mégsincs semmi bajuk.
A többi napokon a gyerek iskolába jár, elsős, a párom pedig dolgozik és későn végez ahhoz h elmenjen érte és aztán egy fel óra múlva viheti vissza. Nem egy városban élünk.
44!
A szüleim elváltak, amikor 6 éves voltam, a testvérem meg 3. Soha de soha nem aludtunk ott apámnál. Nem akartunk. Volt ott is szobánk, ráadásul két külön szoba, anyunál meg egy közös, de mégsem éreztük soha ott otthon magunkat. Vendégségbe jártunk hozzá.
Az egyik kommentedben írtad, hogy anyukád is néha ott alszik. Olyankor ő hol szokott aludni? Mert írod, hogy a másik szobában gyerek ágy van🤔
De amúgy meg azt a gyerek ágyat le lehetne cserélni egy kicsit nagyobb ágyra és akkor meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!