Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az állandóan ott élő gyereknek...

Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?

Figyelt kérdés
Pártatlan véleményeket várnék és indoklást is hozzá. A legideálisabb az lenne ha mindkettőnek külön, de erre nincs lehetőség.
2021. febr. 27. 14:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/150 A kérdező kommentje:

9 Nem velünk él életvitelszerűen , vendégségbe jön, van mikor havonta összesen 2 napot ...Kicsit nagy luxus lenne fenntartani egy plusz szobàt emiatt, àrban ami egy szobával több lakás az jóval drágább , Covid miatt párom munkája is bizonytalanabb , az összes megtakarítás elment volna a nagyob lakásra plusz kisebb hitel, nem jo ötlet kinullázni magunkat .

Így ami van abból próbáljuk megoldani.

2021. febr. 27. 15:41
 12/150 anonim ***** válasza:
45%
Értem én. Épp ezért írtam, hogy a párod nem engedhetne meg magának még egy gyereket.
2021. febr. 27. 15:44
 13/150 A kérdező kommentje:

12 Nagyon furcsa vagy. Akkor mert az anyukám is eljön néha és olyankor itt alszik egy éjszakát akkor neki is tartsunk fent szobát ennyi erővel.

Egyébként pedig ha velünk élne akkoris közös szobája lenne a féltestvérével. Külön szoba ilyen ingatlan àrak mellett nem csak szóra működik.

2021. febr. 27. 15:53
 14/150 anonim ***** válasza:
67%

A párod munkahelye a covid miatt bizonytalanabb. De a gyerek biztosan kellett, hogy jöjjön...

Már egy éve tart a covid.

Én ilyen pici lakásba egy gyereket se nagyon vállalnék, nemhogy még vendéget. Tényleg hová ülteted majd anyósékat, szüleidet, ha látogatni mennek? Be a hálószobátokba? Nem igaz, hogy még a konyhában sem lehet leülni több embernek.

Gratula a tervezett családprogramhoz!

2021. febr. 27. 16:05
 15/150 A kérdező kommentje:

14 Évek óta próbálkozunk, ember tervez mint tudjuk. Kisebb lakásunk van , de nem koldusok vagyunk és nincs olyan ok ami miatt ne lehetett volna vállalni.

Igen, egy éve tart a Covid , eddig a cég is tartotta magát , mostanra van rosszabb helyzetben.

Igen, a hálószoba úgy van megcsinálva, hogy ott van hely a vendégfogadásra, eddig is így oldottuk meg.

2021. febr. 27. 16:09
 16/150 anonim ***** válasza:
39%

Hány négyzetméteres a lakás?

Helyedben én a babával aludnék amíg mondjuk szoptatod. Értem én, hogy a párodnak kell az alvás, de hidd el a legpihentetobb ha melletted alszik. Akkor nem sír éljek, csak szopik kicsit és alszik is. Párod észre sem fogja venni. Ha elhagyta a szopást akkor kialakítanék a 2 gyereknek egy közös szobát

2021. febr. 27. 16:09
 17/150 A kérdező kommentje:
Egy gyermekkel teljesen ideális a lakás. Itt az a probléma ( nem nekünk ) , hogy külön szobát akarnak a lánynak, de ez nem megoldható. Ha velünk élne is egy szobában lenne a testvérével így meg havi 2 vagy 4 napot igazán lehetnek együtt.
2021. febr. 27. 16:12
 18/150 A kérdező kommentje:

Megmondom ettől én tartok, több kapcsolat tönkrement baráti körben emiatt, hogy a nő megszűnt nőnek lenni, és a gyerekkel aludt úgy szoktatta a gyereket, amikor meg megszokja h az anya vele alszik nehéz leszoktatni. Páromat sem akarom elhanyagolni.

Meg akkor gyerekágyon alhatok , hiszen a pici bútora gyerekágya kell, a nagy ágya és szekrénye is maradnia kell mert már amiatt balhé van ,hogy nincs külön szoba.

45nm vagy 47 nem emlékszek melyik a helyes adat.

2021. febr. 27. 16:16
 19/150 anonim ***** válasza:
77%
Már önmagában gáz, hogy havi 2 napot tölt a gyerekével. A te gyereked is így lesz pár év múlva. Az apja új nője megtűri 2 napra, mint egy vendéget. Majd akkor gondolj erre vissza.
2021. febr. 27. 16:18
 20/150 anonim ***** válasza:
80%
Ki is mondtad a lényeget. Egy gyerekkel ideális a lakás. De egy gyerek már van...
2021. febr. 27. 16:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!