Mit csináljak? Állandóan a mellemet találja el.
Egy éves a gyerekem, rajtam alszik el a mellkasomon.
A mellemet már több hete, sőt hónapja nen tudom megérinteni mert minden érintés kellemetlen, fáj. Ha meg akar jönni, extrán. Nem szoptatok, viszont altatásnál belekönyököl a mellembe, ami nagyon fáj. Játék közben ha kapaszkodna belém a mellemet találja meg abba kapaszkodik, belemar...
Öltöztetésnél hisztizik, rúg, mindig a mellembe. Már nem bírom. Mondom neki de még nem fogja fel. Ha melltartóba vagyok egész nap is kénYelmetlen, valamennyit fel fog de fáj
Mit tegyek már nem bírom ez az állandó érzékenységet, fájdalmat 😭
Nem voltam orvosnál. Gondolom az állandó "bántás" után ilyen.
Régebben csak akkor volt ertekeny ha meg akart jönni.
Mindenképp menj el, mert ez nem normális.
Csak azért érzed, hogy mindig a melled találja el, mert érzékeny. Nem pedig fordítva.
Ezzel én is így vagyok, csak nekem a már 2,5 éves amortizálja így a 13 kg-jával.
Igyekszem fedezékbe vonulni, amikor csak tudok; de nem hiszem, hogy más nők meg sem érzik, ha egy 10+ kg-os nagy lendülettel/erőből csontos testrészével eltalálja a mellét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!