Nagyon nehezen alszik el már 6 hónapos babám. Csak üvölt, állandóan hason akar lenni, mit csináljak, mit rontottam el?
Sziasztok! A probléma részletesen: Biztos nagyon szar anya vagyok, mert most tényleg kibírhatatlan az egész helyzet.
Ha altatom kézben, ha babakocsiban akkor is bőg.
Sőt kezben kifesziti magát...Szégyellem de tegnap annyira kikeszitett hogy megraztam és erősebben magamhoz szorítottam.
Kész vagyok teljesen, az éjjel is 3x 4x felkel,berakom a kiságyba de felkel megint cici, setalas és talán elalszik. Ha nem akkor berakom magam mellé de akkor van úgy hogy rugdoss ki kell venni ölben szoptatni.
Már még rá is gyujtottam pedig tudom hogy nem kellene de nem tudom mit csináljak.
Hozzataplalast élveztem de csak kóstolgat estére adjak neki enni?(félek mert a múltkor puffadt a kis hasa és nehezen kakilt)
Önállóan tanitsam meg aludni? De azt is hogyan ha lerakom kézből nevet, játszik, kézben sirat xD Most meg hason akar lenni de kuszni nem tud és sirat éjszaka arra felkel.
Nem gondoltam hogy ilyen nehéz az egész pedig IMÁDOM A KISFIAM szégyellem magam hogy elveszitem a türelmem hogy bántottam :(((
Valaki kérem adjon tanácsot! Köszönöm
Szia sztem ott tart ahol kellene, fordul hatrol hasra és fordítva bár éjjel nem fordul meg csak nyafog.
Lehet hogy kevés a tejem de enni nem igazán akar.
répától, almatol fájt a hasa nehezen kakilt inkább az őszibarackot favorizálja.
Nem tudom hogy akkor adjak-e neki estére...de köszi hogy írtál :)
Amúgy kint is vagyunk ahogy az időjárás engedi.
Foga nem hiszem hogy jön, de az inyje zavarja tuti. Adok neki Dologelt,rágókát (volt már többféle kiprobalva), ha nem bírok vele de tényleg uccsóesetben Panadolt.
Nem tudom mi a baj...
Ok, én ezt mind aláírom, de hogy bír fent lenni olyan sokáig kínszenvedés az elaltatas kikeszit testileg lelkileg :(
Nem tudom mi lenne már jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!