Valóban lehet minden gyereket ugyanúgy szeretni, jót a rosszat, az értelmeset a butát, még azt is, aki állandóan hülyeségeket csinál?
Itt nem csak a kicsikre gondolok, hanem főként a nagyobbakra és a felnőtt gyerekekre.
Nem illik ilyet mondani, de létezik, hogy van kedvenced? Van akit jobban szeretsz, vagy kedvelsz?
Hát a mi családunkból kiindulva bármi lehet. Mamámnak 2 gyermeke van az egyik megnősült 20 évesen és nem tudta szeretni a menyét soha de a pici fia volt a mindene.28év után a pia és agresszív viselkedés miatt vált el. A másik gyerek(szülőiházban lakott, nem nagyon szerette de azt se mondanám hogy egyáltalán nem, csak a másikat jobban) 40 éves korában ment férjhez 9év után vált el. Haza kiöltözött.
A fiának nem volt hol laknia így haza költözött. De az addig agyon dédelgetett gyereket megutálta és alig várta hogy elköltözzön. A fiú meghalt mire a testvér hazaköltözött. Most a lány a minden mert min ment keresztül jajj.....
A másik mamám az első gyermekét utálta mindíg is. A második a mindene. De a második betegen született(nem él a mamával) az első gyermek mindent megvesz neki de megis ő a rossz. Nem szereti mert nem választhatott neki párt.
Szóval van olyan hogy valakit jobban szeret az embert mire felnő a gyerek. De persze ismerek olyat is aki minden gyermekét szereti. Sajna nekem ez jutott.
Szerencsére mindkét mamám az én gyermekeimet szeretik
3as vagyok, tudom szövegértés, a kérdésedre nem válaszoltam.
Nekem is 2 van, 3 év korkülönbséggel, mindkettőt szeretem, nem tudok különbséget tenni. De sajnos létezik olyan is, aki nem ugyanúgy szereti a gyerekeit. Ilyenkor azért a gyerek érdekében úgy kellene viselkedni, hogy a kevésbé szeretett gyerek ne sérüljön.
Minkét gyerekemet ugyanúgy szeretem, a legjobbat akarom nekik és az életemet adnám értük.
De az egyikükkel nagyobb az összhang és emiatt több a közös téma. Ettől függetlenül a másikat is meghallgatom és támogatom az elképzeléseiben. Ő másmilyen, de az enyém. 😂
Én nem ugyanúgy szeretem őket
De ugyanannyira.
Nem tudok különbséget tenni.
Ez nem jelenti azt, hogy minden gyerekemmel egyenlő mértèkben pendülünk egy húron.
Lányom személyisége annyira hasonló az enyémhez, hogy sok a súrlódás. Két dudás egy csárdában esete.
Míg a fiam nagyon simulékony, bújós.
Neki könnyebb a szeretetet kimutatni..
De ez nem jelenti azt, hogy a lányomat kevésbé szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!