Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?
Senki nem várja Tőled közülünk. Ezek nem elvárások.
Majd ha ott lesztek és látjátok, milyen a baba, úgyis kialakul.
Másfél szobába nem szoktak 2 saját gyereket vállalni azzal a kitétellel, hogy a baba ne aludjon a szülőkkel és az apuka istenments hogy felébredjen.
De majd akkor nem küldik a kislányt egy darabig ha olyan gáz a helyzet, szerencsés esetben meg minden rendben lesz.
Engedd el, nem bántásból írtam legalabbis én.
121 Nem velünk él életvitelszerűen így nem számít soknak a 3 fő, a védőnő szerint sem.Nem kell túlozni ,egy teljesen átlagos kétszobás lakás.
Igaz meglátjuk hogy fog alakulni, csak párom rossz alvó és másnap mindenképp vezet, volt is emiatt baja már aztán megegyeztünk, hogy ne velünk aludjon. Mert ha én kelek éjszaka az se kellemes de én nem vezetek, nem megyek időre sehova itthon leszek,segítségem is lesz így a prioritás, hogy ő pihenjen.Meg bármennyire is de a mocskos anyagiak, az ő keresete a fő, a GYED azért kevesebb.
123 70kmre laknak.Elmegy érte reggel elhozza(140) , este visszaviszi (140)
Másnap reggel megint elmegy és este megint vissza. (140,140)
Laza 560km két nap alatt kicsit brutal lenne.
Csak szombaton alszik itt, szombat-vasárnap a láthatás. Olyankor nem alszik itt ha páromnak túlóra van, akkor csak vasárnap van itt a lány
Ne haragudj, tőlünk a telkünk volt gyerekkoromban 90km, mindem hétvégén mentünk hol aznapra hol kétnapra. 70km az kb egy óra és a gyerekéről van szó. A párom gyerekét amúgy a határra hozzák láthatásra, ami tőlünk 3 óra út oda és 3 vissza.
Kicsit az urad szedje össze magát. De majd reméljük kialakul.
127 Nem az összeszedésről szól, az 560 km azért anyagilag sem mindegy, meg akkor csak utazásból állna a nap az talán jobb a gyereknek ?!
128 Nem dől össze a világ, lehet én vagyok parás a balesete miatt, a gyereket se vigye úgy vissza, hogy nem aludt előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!