Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?
Ez így egy nagy igen-de játszma. Nem feltétlenül a részedről. Remélem csak a terhesség alatti szorongás beszél belőled, és ha tényleg ott lesztek és gond lesz, akkor az urad előránt a sokféle lehetőségből egyet, és nem kifogásokat gyárt.
További boldog babavárást!
Eddig 70km volt. Ami oda vissza 140
Ez max 1 óra oda 1 vissza
131 Taxi ekkora távon? Viccelsz?
Busz az van, de a hétvégi menetrendről jobb nem beszélni milyen.
132 Nekem nincs jogosítványom, most a baba miatt nem de egyébként egész héten dolgoztam és hétvégére bőven van tennivaló addig általában főztem pakolásztam stb. Valamint nekem is van családom, anyukám özvegy segítek neki ahogy ő is nekem csak más dolgokban.
134 Falvakon keresztül, tele sebességkorlátozó táblával ez nagyon nagyon NEM egy óra.Mert büntit senki nem akar fizetni.
Egy óra oda,egy vissza amikor megy érte és este is egy oda egy vissza mikor visszaviszi.
Egyenlőre úgy van ha végképp nem működne,hazaviszi inkább bevállalja a kocsikázást.
135 Ha nem akar nem jön, szerintem ha otthon születne féltestvére akkor is ez lenne, mindenhol ez van ahol több gyerek van, egy új helyzet.
Akármit írhattok, mindenre lesz valami kifogása!
Nem tudom milyen válaszokat vár, mert már tényleg mindent is írtak neki.
138 Nem várok már
Tegnap este le lett beszélve ha akar jön, ha nem nem, ha vegkepp nem fog működni az alvás dolog így akkor reggel hozza este hazaviszi.
Ennyi lett megbeszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!