Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az állandóan ott élő gyereknek...

Az állandóan ott élő gyereknek legyen saját szobája ott, vagy aki csak kéthetente jön egy vagy két napra?

Figyelt kérdés
Pártatlan véleményeket várnék és indoklást is hozzá. A legideálisabb az lenne ha mindkettőnek külön, de erre nincs lehetőség.
2021. febr. 27. 14:58
 131/150 anonim ***** válasza:
86%
70 km az csigatempoban is kevesebb, mint egy óra. Ne haljon már bele senki. De ha nem lehet vezetni, akkor van vonat, busz, taxi.
2021. febr. 28. 16:34
 132/150 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy ha aggódsz a párodért mért nem mész vele mikor hozza-viszi a gyereket? Amúgy neked nincs jogsid?
2021. febr. 28. 17:15
 133/150 Derjaderja ***** válasza:
100%

Ez így egy nagy igen-de játszma. Nem feltétlenül a részedről. Remélem csak a terhesség alatti szorongás beszél belőled, és ha tényleg ott lesztek és gond lesz, akkor az urad előránt a sokféle lehetőségből egyet, és nem kifogásokat gyárt.

További boldog babavárást!

2021. febr. 28. 18:05
 134/150 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 70km volt. Ami oda vissza 140

Ez max 1 óra oda 1 vissza

2021. febr. 28. 21:14
 135/150 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy szerintem sokáig nem kell ezen aggódnod, a következő problémája majd az lesz a kisasszonynak miután ott lesz a baba hogy nem körülötte ugrál mindenki amikor ott van és az anyja meg majd adja is alá a lovat aztán meg azért nem fog akarni menni
2021. márc. 1. 07:07
 136/150 A kérdező kommentje:

131 Taxi ekkora távon? Viccelsz?

Busz az van, de a hétvégi menetrendről jobb nem beszélni milyen.

132 Nekem nincs jogosítványom, most a baba miatt nem de egyébként egész héten dolgoztam és hétvégére bőven van tennivaló addig általában főztem pakolásztam stb. Valamint nekem is van családom, anyukám özvegy segítek neki ahogy ő is nekem csak más dolgokban.

134 Falvakon keresztül, tele sebességkorlátozó táblával ez nagyon nagyon NEM egy óra.Mert büntit senki nem akar fizetni.

Egy óra oda,egy vissza amikor megy érte és este is egy oda egy vissza mikor visszaviszi.

Egyenlőre úgy van ha végképp nem működne,hazaviszi inkább bevállalja a kocsikázást.

135 Ha nem akar nem jön, szerintem ha otthon születne féltestvére akkor is ez lenne, mindenhol ez van ahol több gyerek van, egy új helyzet.

2021. márc. 1. 10:27
 137/150 anonim ***** válasza:
86%
Draga kérdező. A taxi egy példa volt. Amúgy meg nem kell falvakon keresztül menni. De kifogás úgyis mindig van
2021. márc. 1. 10:30
 138/150 anonim ***** válasza:
83%

Akármit írhattok, mindenre lesz valami kifogása!

Nem tudom milyen válaszokat vár, mert már tényleg mindent is írtak neki.

2021. márc. 1. 10:34
 139/150 A kérdező kommentje:
137 Neked ilyenkor mi bajod van? Nem kell falvakon keresztül menni?!! De kell, mert arra megy az út..... nem vezetek de attól látom és sok helyen van 50 és és 30 as tábla pl.
2021. márc. 1. 10:35
 140/150 A kérdező kommentje:

138 Nem várok már

Tegnap este le lett beszélve ha akar jön, ha nem nem, ha vegkepp nem fog működni az alvás dolog így akkor reggel hozza este hazaviszi.

Ennyi lett megbeszélve.

2021. márc. 1. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!