Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem akar gyereket. Váljak, és keressek olyat aki akar, vagy fogadjam el, hogy ez így jó?
3 éve vagyunk házasok, 5 éve vagyunk együtt.(30F/25N)Van kocsi, saját lakás, (panel) nekem állandó munkahelyem van, durván 150000 Ft marad tisztán havonta rezsi+megélhetésre.(Ebből 100K az én részem)
A gond az, hogy a feleségem nem akar gyereket.Minden idegszálával tiltakozik a gyerekvállalás ellen.Megjegyzem az anyósom is támogatja ebben, azt hangoztatja, hogy ő még túl fiatal nagymamának -46 éves- meg hogy "elkapkodtuk" a házasságot, meg hogy ráérünk 10 év múlva gyereket vállalni, stb.
A feleségem legnagyobb problémája az, hogy szerinte nem elég a pénzünk a gyermekvállalásra, meg hogy nem tudja magát elképzelni -jelenleg- anyukaként.(Azzal biztat, hogy ez majd 10 év múlva megváltozik.)
Mit csináljak?Várjak még 1-2-5-10-15-20 évet, hátha a feleségem meggondolja magát, vagy próbáljam meg meggyőzni valahogy, hogy vállaljon gyereket, vagy adjam be a válópert, és keressek olyat, aki hajlandó szülni?
Kedves előző! én nem vagyok gyerekpárti mindenáron, és nem is az a kérdés hogy mi mit gondolunk erről, hanem hogy a kérdező szempontjából mi a megoldás! Neki meg joga van akarni gyereket, nem igaz? Ebben sincs semmi kivetnivaló.
Azért a "tedd meddővé magad" szöveg elég durva nem? Kérdező, neked elmentek otthonról? :)
Nem is értem minek ez a cécó, meg a vádaskodás, hogy akkor most mondja meg mit akar, és miért és kérdőre vonod meg mondod a marhaságot hogy tegye magát meddővé...mindegy mi az indok, vagy a takarózó indok... A lényeg hogy nem akar gyereket.. Szerintem itt az ideje lelécelni. Felesleges ezen idegesíteni magad és hisztériázni.
Azt a kérdést egyébként senki sem tette fel, hogy hogy létezhet az, hogy az anyós nem akarja, hogy a lánya "túl korán szüljön", mikor ő már 21 évesen szült anno...
Számolgassunk!
Unoka: Anyuci 35 éves, apuci 40 éves, nagymama 56.
Unoka ballag az általános iskolából: Anyuci 49 éves, apuci 54 éves, nagymama -ha még él- 70 éves.
Unoka érettségizik: Anyuci 53 éves, apuci 58 éves, nagymama -ha még él- 74 éves.
Unoka lediplomázik: Anyuci 58 éves, apuci -ha még él- 63 éves, nagymama -ha még él- 79 éves.
Unoka megnősül és elkezdi a dédunoka projektet: Anyuci -ha még él- 63-75 éves, apuci -ha még él- 68-80 éves, nagymama -ha még él- 84-96 éves...
Zsír, nem???
"És ez miért baj? Nem azért kell szülni hogy a nagymama fiatalon nézgesse... -.-""
Azért látható, hogy a felvázolt trend szerint érettségi környékén már kezd necces lenni a dolog -sajnos nem a magyar társadalom a legegészségesebb itt a környéken-.
Vannak olyan ismerőseim ahol 40 év korkülönbség volt a gyermek és a szülők között, az általános iskolai ballagáson már csak az egyik szülő vett részt, a gyermek 20. születésnapját meg már egyik sem érte meg...
Persze van aki nem is szeretné látni az unokáját, én pl. nem tartozom ezek közé...
"És ez miért baj? Nem azért kell szülni hogy a nagymama fiatalon nézgesse... -.-""
Sőt, a nagymamának nem is kötelező látnia, még akkor sem ha egyébként láthatná...
Nem barom,csupán féltékeny.
valószínű okkal.
Ha egy nő tényleg nem akar gyereket,az elkötteti magát,nem mérgezi a tablettákkal.
ha 10 év múlva akar,akkor nem megy férjhez,csak 5-6 év múlva.
Szerintem a nő már megbánta a házasságot és nem akar szorosabb köteléket,viszont még nem talált senkit akivel leléphet,ezért az igérgetés a majd ekkorra-akkorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!