Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem nem akar gyereket....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem nem akar gyereket. Váljak, és keressek olyat aki akar, vagy fogadjam el, hogy ez így jó?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok, 5 éve vagyunk együtt.(30F/25N)Van kocsi, saját lakás, (panel) nekem állandó munkahelyem van, durván 150000 Ft marad tisztán havonta rezsi+megélhetésre.(Ebből 100K az én részem)

A gond az, hogy a feleségem nem akar gyereket.Minden idegszálával tiltakozik a gyerekvállalás ellen.Megjegyzem az anyósom is támogatja ebben, azt hangoztatja, hogy ő még túl fiatal nagymamának -46 éves- meg hogy "elkapkodtuk" a házasságot, meg hogy ráérünk 10 év múlva gyereket vállalni, stb.

A feleségem legnagyobb problémája az, hogy szerinte nem elég a pénzünk a gyermekvállalásra, meg hogy nem tudja magát elképzelni -jelenleg- anyukaként.(Azzal biztat, hogy ez majd 10 év múlva megváltozik.)

Mit csináljak?Várjak még 1-2-5-10-15-20 évet, hátha a feleségem meggondolja magát, vagy próbáljam meg meggyőzni valahogy, hogy vállaljon gyereket, vagy adjam be a válópert, és keressek olyat, aki hajlandó szülni?

2010. ápr. 25. 08:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/152 anonim ***** válasza:
83%
kedves Kérdező! Te egy tuflák barom vagy! remélem elválsz, összejössz egy értelmileg csökkent képességű másik nővel, szül neked aztán boldogok lesztek. A válást kívánom a feleségednek is amíg nem késő!
2010. ápr. 26. 08:50
 82/152 anonim ***** válasza:
93%

Kedves előző! én nem vagyok gyerekpárti mindenáron, és nem is az a kérdés hogy mi mit gondolunk erről, hanem hogy a kérdező szempontjából mi a megoldás! Neki meg joga van akarni gyereket, nem igaz? Ebben sincs semmi kivetnivaló.

Azért a "tedd meddővé magad" szöveg elég durva nem? Kérdező, neked elmentek otthonról? :)

Nem is értem minek ez a cécó, meg a vádaskodás, hogy akkor most mondja meg mit akar, és miért és kérdőre vonod meg mondod a marhaságot hogy tegye magát meddővé...mindegy mi az indok, vagy a takarózó indok... A lényeg hogy nem akar gyereket.. Szerintem itt az ideje lelécelni. Felesleges ezen idegesíteni magad és hisztériázni.

2010. ápr. 26. 08:50
 83/152 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem tesztelte az asszonyt vagy hülyéskedik.
2010. ápr. 26. 09:35
 84/152 anonim ***** válasza:
41%

Azt a kérdést egyébként senki sem tette fel, hogy hogy létezhet az, hogy az anyós nem akarja, hogy a lánya "túl korán szüljön", mikor ő már 21 évesen szült anno...

Számolgassunk!

Unoka: Anyuci 35 éves, apuci 40 éves, nagymama 56.

Unoka ballag az általános iskolából: Anyuci 49 éves, apuci 54 éves, nagymama -ha még él- 70 éves.

Unoka érettségizik: Anyuci 53 éves, apuci 58 éves, nagymama -ha még él- 74 éves.

Unoka lediplomázik: Anyuci 58 éves, apuci -ha még él- 63 éves, nagymama -ha még él- 79 éves.

Unoka megnősül és elkezdi a dédunoka projektet: Anyuci -ha még él- 63-75 éves, apuci -ha még él- 68-80 éves, nagymama -ha még él- 84-96 éves...

Zsír, nem???

2010. ápr. 26. 11:08
 85/152 anonim ***** válasza:
92%
És ez miért baj? Nem azért kell szülni hogy a nagymama fiatalon nézgesse... -.-"
2010. ápr. 26. 11:12
 86/152 anonim ***** válasza:
30%

"És ez miért baj? Nem azért kell szülni hogy a nagymama fiatalon nézgesse... -.-""

Azért látható, hogy a felvázolt trend szerint érettségi környékén már kezd necces lenni a dolog -sajnos nem a magyar társadalom a legegészségesebb itt a környéken-.

Vannak olyan ismerőseim ahol 40 év korkülönbség volt a gyermek és a szülők között, az általános iskolai ballagáson már csak az egyik szülő vett részt, a gyermek 20. születésnapját meg már egyik sem érte meg...

Persze van aki nem is szeretné látni az unokáját, én pl. nem tartozom ezek közé...

2010. ápr. 26. 11:24
 87/152 anonim ***** válasza:
100%

"És ez miért baj? Nem azért kell szülni hogy a nagymama fiatalon nézgesse... -.-""

Sőt, a nagymamának nem is kötelező látnia, még akkor sem ha egyébként láthatná...

2010. ápr. 26. 11:26
 88/152 anonim ***** válasza:
90%
Jó akkor utasítsd a lányod hogy ekkor és ekkor szüljön mert Te látni szeretnéd! És utálj mindenkit aki nem akkor merészel szülni hane később! :)
2010. ápr. 26. 11:29
 89/152 anonim ***** válasza:
62%

Nem barom,csupán féltékeny.

valószínű okkal.

Ha egy nő tényleg nem akar gyereket,az elkötteti magát,nem mérgezi a tablettákkal.

ha 10 év múlva akar,akkor nem megy férjhez,csak 5-6 év múlva.

Szerintem a nő már megbánta a házasságot és nem akar szorosabb köteléket,viszont még nem talált senkit akivel leléphet,ezért az igérgetés a majd ekkorra-akkorra.

2010. ápr. 26. 11:35
 90/152 anonim ***** válasza:
76%
Én nem fogom neki azt mondani hogy szüljön, de azt sem fogom mondani neki hogy 25 évesen NE szüljön, csak mert netán félek a "nagypapaságtól" félek attól, hogy rá kell ébrednem az unoka hatására hogy megöregedtem, vagy mert nem bírom a vejemet.
2010. ápr. 26. 11:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!