Házasságomon kívülo gyerekről van szó akkor mint apa megkaphatom a gyereket? A feleségem családjának jövedelme közös akkor ez számit? Megkaphatom a gyereket?
Te is bemehetsz a bíróságra kizárólagos felügyeleti jogot kérni,akkor is ha házasságon kívül született,persze...
Itt megtévesztő,hogy feleségednek írtad,de gondolom a volt élettársad,és nincs önálló jövedelme,viszont szülőkkel él,és az számít-e azt szeretnéd tudni.
Hát ez szerintem nem igazán számít.Magyarországon elsősorban az anyának ítélik a gyermeket.Nagy gondnak kell vele lenni,hogy ne kapja meg.
Éppen ezért kérdezném,hogy a te esetedben nem-e lehetne járhatóbb út kulturáltan leülni az anyával,és megbeszélni azt,hogy ezután is részese lennél a gyerek életének,számíthatsz rám,Bözsi,csak szólj,hogy mi a gond megoldjuk ketten,mert ez a gyerek érdeke?
Tudom nehéz,de valakinek kezdeményeznie kell,és ha csak a vélt,vagy valós sérelmeiteket soroljátok egymásnak folyamatosan az sehova sem vezet,és pláne rossz,ha a gyermeket használjátok egymás ellen fegyverkén.
Tudod,mint a Mónika ShoW-ban szokták mondani.
Anya-Téged nem érdekel a gyerek,nem is látogatod!!
Apa-Ti nem engedtek hozzá!
No idáig ne fajuljon el a helyzet,mert sehova sem vezet.....
Inkább azokat a külön élő szülőket kérdezgesd,hogy hogyan csinálják,akik vita nélkül hozzák-viszik a közös gyermeküket.
Nem értem,hogy jövedelem hogy jön ide és az kinek a jövedelme.
De megkaphatod, ha az anya alkalmatlan a nevelésre.
Ha a gyereket elismerted, a neveden van, akkor gyermekelhelyezési pert kell indítanod, ha nem akkor először egy apasági pert,majd utána a gyermekelhelyezésit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!