Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem akar gyereket. Váljak, és keressek olyat aki akar, vagy fogadjam el, hogy ez így jó?
3 éve vagyunk házasok, 5 éve vagyunk együtt.(30F/25N)Van kocsi, saját lakás, (panel) nekem állandó munkahelyem van, durván 150000 Ft marad tisztán havonta rezsi+megélhetésre.(Ebből 100K az én részem)
A gond az, hogy a feleségem nem akar gyereket.Minden idegszálával tiltakozik a gyerekvállalás ellen.Megjegyzem az anyósom is támogatja ebben, azt hangoztatja, hogy ő még túl fiatal nagymamának -46 éves- meg hogy "elkapkodtuk" a házasságot, meg hogy ráérünk 10 év múlva gyereket vállalni, stb.
A feleségem legnagyobb problémája az, hogy szerinte nem elég a pénzünk a gyermekvállalásra, meg hogy nem tudja magát elképzelni -jelenleg- anyukaként.(Azzal biztat, hogy ez majd 10 év múlva megváltozik.)
Mit csináljak?Várjak még 1-2-5-10-15-20 évet, hátha a feleségem meggondolja magát, vagy próbáljam meg meggyőzni valahogy, hogy vállaljon gyereket, vagy adjam be a válópert, és keressek olyat, aki hajlandó szülni?
Kérdező, te egy nagy hülye vagy. Miért köttese el magát? Hogy majd 5 év múlva, mikor akar gyereket se lehessen?
26 éves vagyok, és még vagy 30 éves koromig nem akarok gyereket, 2 éve vagyok férjnél. Azért mentem hozzá, mert szeretem, és azért is fogok szülni neki, de ő meg kivárja, míg ugy állnak a dolgaim/dolgaink, és készenállok az anyaságra, nem nész tenyészkancának.
Jézusom milyen "férfiak" vannak :S
Kérdező szereted te egyáltalán a feleségedet? Minek házasodtatok össze? Bocs, de ezek alapján az alternatívák alapján egyszerűen nem vagy normális és/vagy egy ritka angy önző s*ggfej vagy...
Ez minden szempontból problémás szituáció.
Felmerül néhány kérdés:
Ha a lány most érettségizik, 25 évesen, és nincs bejelentett munkaviszonya akkor mit csinált eddig???
Hogy nevelte az anyja, ha csak idáig ért el 25 éves korára???(A férj is elég idióta volt hogy elvette...jobbat nem talált?)
Olyan lehúzás jellege van a dolognak!A férj tanittatja a feleségét, eltartja őt aztán ha kitanult, akkor a feleség majd dobja, mint egy használt papirzsebkendőt...
Normális esetben egy szülő nem mondja azt a relative frissen férjhez ment/megnősült gyermekének hogy ''ne szüljél/ne csinálj gyerket mert fiatal vagyok még nagymamának'' hanem biztatják őt hogy legyen unoka és szeretettel várja az érkezését!!!(Cáfoljatok meg, ha nem igy van.)
Én biztos véglegesen besértődnék ha az anyósom nem szeretne unokát!!!Megszüntetném vele a kapcsolatot örök időkre, és ha születne unokája nem engedném hogy láthassa!
Gondolom nem az anyós támogatja őket, (hamár rossz visznyban vannak akkor ez szinte 100%) hanem a férj szülei az anyósnak csak a szája nagy, azt akarja hogy váljanak, mert úgy érzi, azzal közelebb kerülhet a lányához, eljáttszhassa a ''védelmező anyaoroszlán'' szerepét.
A 25 éves lányom ballagására nem mennék el mert az égő, főleg úgy nem, ha nem vagyok jóban a vejemmel!
A feleség 4 év alatt kiheverhette már, hogy elvetélt.Ha 4 évvel ezelőtt gyereket akart, akkor nem értem, hogy most miért nem.(Valami itt nem passzol...)A férj nem az anyósát vette el, hanem az anyósa lányát, az anyósnak a dolgok alakulásába semmiféle beleszólása nincs, főleg ha netán nem is támogatja őket!
Ha a férjnek 100 marad, 150 körül lesz nekik a gyerekre, ha ebből már nem kell fizetniük hitelre.Az meg elég.
Egyébként a férj tesztelte a feleségét (szülsz-válsz-meddővé tetteted magad) és jó taktikát alkalmazott.(Mégha stilustalan volt, akkor is.)A felesége válaszából ugyanis levághatta a szitkót.
Ha a feleség nem akarja meddővé tettetni magát, akkor akar gyereket, csak nem biztos hogy a férjtől.
Ha válni akar, akkor a férjnek van igaza (nem szereti őt eléggé és nem akar tőle gyereket)
Ha szülni akar, akkor akarja a gyereker.
Ha nem akar szülni, nem akar válni és nem akarja meddővé tetteni magát, akkor langyos viz...addig maradnak együtt amig a feleség nem talál mást.
Hogy mit csinált a lányom eddig? Dolgozott.
A mai világban sokan dolgoznak bejelentés nélkül, sajnos.
Férfiruha készítő szakmát tanult, jelenleg magánházaknál takarít, mert ez jobban fizet.
Azért azt megkérdőjelezném, hogy a férj taníttatja e őt?
Évek óta ez a gyerek projekt a téma, holott nagyon jól tudja, hogy a lány iskolába jár, háztartást vezet, dolgozik. Évek óta azzal zsarolja, hogy ha nem lesz gyerek, akkor válnak.
A házimunkában semmit nem segít, az autót csak a lányom vezeti, vejemnek jogosítványa sincs, kiszolgáltatja magát, mint egy pasa.
Ha egy kicsit is szeretné a lányomat, akkor most, vizsgák előtt segítene neki, vagy kicsit nyugtatná, amúgy is nagyon stresszes időszakot él át.
Nem emlékszem, hogy ilyet mondtam volna, hogy azért ne legyen gyerek, mert fiatal vagyok még nagymamának.
Én örülni fogok az unokának, de még nincs itt az ideje.
Először sikeres vizsgák, aztán néhány év bejelentett munkaviszony.
A ballagásra természetesen el fogok menni, független attól, hogy a vejemmel milyen a kapcsolatom.
A lehetőségekhez mérten támogatjuk a fiatalokat, de még két fiunk is van, akik egyetemen tanulnak és támogatásra szorulnak. Vejem ezzel szemben egyke, és nagyon el lett kényeztetve.
nem mindenki teheti meg hogy huzsonéves koráig nem dolgozik,csak tanul
anyám is 30 évesen érettségizett,mert 16 éves korától 12 órában dolgozott,és nem ő az egyetlen példa erre sztem
nem akar nagymamma lenni az anyós?az én anyám imádja páromat,ő biztatott minket összeköltözésre,de kismilliószor elmondta,hogy ne legyek hülye,ne szüljek huszonévesen,30 után is ráér az...és igaza van? akkor ettől rossz anya? hát nem,csak nekem akar jót...huszonévesen nem pelenkákra vágyok meg sirásra...
a kérdező ultimátuma...az minősíthetetlen...undorító...válj el kedves kérdező,keress magadnak egy tenyészkancát,vagy inkább nyulat,az többet is szül egyszerre...
mit reagált a feleséged?
N
Ha jól emlékszem, nem a lányom sürgette az esküvőt.
Akkor is azt mondtam, hogy lakjanak együtt, ismerjék meg egymást jobban.
Lányom felnézett a vejemre, az Istent látta benne, hiszen diplomás, igaz a diplomáját sikertelen nyelvvizsga miatt nem vehette át a mai napig sem.
Kár, hogy az IQ mellé nem társult megfelelő EQ vejem részéről.
És még egy apróság. Lányom Pest környéki lakásában laknak, amit lányom még az esküvő előtt kapott.
Talán ez motiválta vejemet, hogy léphessen a vidéki multi azóta bezárt munkásszállójáról? Haza, Somogyországba gondolom nem akart menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!