Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a volt feleségem oda jár a szüleimhez? Viszi a gyereket is, meg az új párját is.
Figyelt kérdés
Nekünk már bejárásunk sincsen,mert ezt szóvá mertem tenni,hogy ez nem tetszik.Erről mi a véleményetek?Szerintem jogosan vagyok felháborodva.Anyám azt mondta,hogy neki akkor is az unokája...igen,de hát azóta van új kapcsolatom,abból egy kislányom.Ez teljesen olyan,mintha az új családomat és engem sem tisztelne.2009. júl. 9. 11:52
1/40 anonim válasza:
Jajjjj, ilyen kérdéseket nők szoktak feltenni. Ejnye-ejnye...
2/40 A kérdező kommentje:
Aha,értem...tehát ez engem,mint apát,fiút,férjet már nem is bosszanthat?Te is egy ex vagy,igaz?
2009. júl. 9. 11:57
3/40 anonim válasza:
Miert kene TEGED tisztelni ilyen hozzaallassal? Egyertelmuen leszarod a gyerekedet, pedig a VOLT feleseggel nem lesz a gyerek is EX. O meg mindig a gyereked, es orulnod kene, hogy a volt feleseged nem zarja el a nagymamajatol! Latom te konnyen tovabbleptel, szerencsere az anyukad nem! Nem vagy melto semmifele tiszteletre.
4/40 anonim válasza:
Én nem látok ebben semmi rosszat, hogy a volt feleséged és az unoka odamegy édesanyádékhoz. Bár az új párját szerintem durva, hogy odaviszi. Ugyanúgy az unokája az első gyermeked is, ahogy a második is. Hidd el, nyilván nem rólad folyik ilyenkor a csevej, hanem az unokáról. Ne felejtsd el, hogy attól még, hogy neked van egy új családod is, a régi is megmarad. Igazságtalan is lenne a mama részéről, ha különbséget tenne az unokái között. És az, hogy ti elváltatok a volt feleségeddel, az nem azt jelenti, hogy ne lehetne jóban anyukáddal. Ugyanúgy az új feleségednek is megvan erre a lehetősége, hogy jóban legyen édesanyáddal, aki mellesleg egy tündér lehet, ha ilyen korrekt módon kezeli a kialakult helyzetet. Fogd fel ezt úgy, hogy a gyermeked érdekeit szolgálja. Mert gondolom az első házasságodból született gyermekedet ugyanúgy szereted, mint a másikat. Ugye?
5/40 anonim válasza:
Én azt kérdezném, hogy ki miatt volt a válás és miért? Ha miattad, akkor meg tudom érteni anyukádat és a volt párodat. Ha pedig miatta, akkor ez nagyon furcsa dolog. Pl. ha megcsaltad őt, én nem lennék meglepődve, ha ezért pártját fogná az anyukád. Szóval az váló ok is számít...
6/40 A kérdező kommentje:
Nem mondtam egy szóval sem,hogy én nem vittem a nagyszülőkhöz.Még ott is töltöttük a hétvégéket,hogy együtt legyen a család.Miért kell egyből lefikázni az embert?Ő az én anyám,szerintem joggal várom el,hogy ő is tiszteljen engem és a családomat.Még jó,hogy nem azt írjátok,hogy üljön le a volt feleségem kávézni a mostani párommal.
2009. júl. 9. 12:03
8/40 A kérdező kommentje:
Nem miattam volt a válás.Ő költözött össze egy pasival.Sajnos anyám igenis különbséget tesz az unokái között,mert a mostani kapcsolatból származó unokája számára nem családtag.Ezt ő finomabban,de kijelentette.Mindegy...kár,hogy le lettem írva,most én vagyok itt szemét?Így bármit is írnék kiegészítés képen,már a véleményeteket elmondtátok,holott a történet nagy részét esélyem nem volt leírni.
2009. júl. 9. 12:08
9/40 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi tiszteletlenseg nincs. Miert kene mindenaron olni es kerulni egymast? Neked is van uj parod, az exednek is. A gyerekek erdeke pedig azt kivanja, hogy beke legyen. Nem tudom, miert bantja a csorodet, ha a gyereked (akit szerintem elhanyagolsz) tobbszor latja a nagymamajat.
10/40 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy bár ő az édesanyád, de mégis egy különálló ember. Ugyanúgy, ahogy ő sem mondja meg, hogy kivel lehetsz jóban, kiről mit kell gondolnod, így te se tedd ezt. Attól még, hogy neki szimpatikus a volt menye, attól még a jelenlegi is lehet az és ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeretne és tisztelne téged. Valahogy kompromisszumra kellene jutnotok, mert ez a gyerekeknek sem lenne jó. Miért zavar téged az, hogy az édesanyád és a volt feleséged megértik egymást? 11:59-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!